Penis vergroten of penis verlengen?

Een groot en indrukwekkend geslachtsorgaan is misschien wel een droom van iedere man. We krijgen dan ook regelmatig vragen over penisverlenging of penisvergroting: Hoe kun je je penis vergroten? Hoe werkt een penispomp? Wat is het verschil tussen penis vergroten en penis verlengen? Welke penispomp past bij mij? Zijn er nog andere producten waarmee ik mijn penis kan verlengen? Werkt een penisverlenger, een penisvergroter of penispomp echt? Hier lees je alle informatie over penisverlenging en -vergroting.

Wat is de gemiddelde lengte van een penis?

Om het hele verhaal in perspectief te zetten even wat cijfers over de gemiddelde penislengte. In Azië en India zijn de mannen het minst bedeeld; de gemiddelde lengte is daar circa 10 cm. In Afrika lopen de best bedeelde mannen rond; de gemiddelde lengte is daar 17 cm. In Europa en Nederland doen we het helemaal zo slecht nog niet. De gemiddelde lengte in Nederland is 15 cm.

Onzekerheid

Uit de praktijk blijkt dat mannen met een kleinere penis zich vaak onzeker voelen. We hebben het dan over een penislengte van 10 cm of kleiner. Ligt de penislengte tussen de 10 – 15 cm dan ligt het een beetje aan het type man. De ene man is dolgelukkig met zijn (in verhouding tot de norm) wat kleinere penis. De andere man is er uiterst onzeker door. Ben jij onzeker door je penislengte? Dan kan een van de oplossingen penisverlenging of penisvergroting zijn. Er zijn verschillende producten die je hiervoor kunt gebruiken. Er zijn ook andere oplossingen zoals het gebruiken van een penissleeve of strapon waarmee je een maatje meer kunt creëren.

Wat is het verschil tussen penisverlenging en penisvergroting?

Deze twee termen worden door elkaar gebruikt, maar in de regel bedoelen we er hetzelfde ermee. Namelijk: de lengte van de penis vergroten. Er bestaat ook nog de mogelijkheid om de penis te verdikken. Dit is minder gebruikelijk en kan alleen operatief gedaan worden. Je penis verlengen kan ook met andere producten waaronder de penispomp. Hier alle informatie over de mogelijkheden.

Penis verlengen, welke opties zijn er?

♥ Penispomp.
♥ Penisvergroter.
♥ Oefeningen.
♥ Operatie.

Over oefeningen en operatie gaan we het hier niet hebben. Oefeningen zijn mogelijk, maar er is nooit bewezen dat dit een daadwerkelijke verlenging als resultaat heeft. Een operatie heeft zeker resultaat, maar ook risico’s. Laat je goed voorlichten. De penispomp en penisvergroter kun je thuis gebruiken wanneer je maar wilt.

1. Wat is een penisvergroter?

Een penisvergroter is een apparaat waarmee je de penisschacht geleidelijk oprekt. Het is geen chirurgische ingreep, maar een ‘seksspeeltje’ waarmee je je penis oprekt. Het is niet pijnlijk. Door langdurige oprekking treedt er celdeling en cel vermenigvuldiging op (dit proces heet cytokinesis). Het resultaat hiervan is de groei van je penis. Ondanks dat het enkele weken tot enkele maanden duurt, heeft het wel een blijvend effect!

Hoe werkt een penisvergroter?

Je penis verlengen met een penisvergroter kun je thuis doen. Het advies is om een penisvergroter regelmatig te gebruiken. Idealiter in de ochtend én in de avond. Hoe meer je de penisvergroter gebruikt, des te sneller je resultaat ziet. Let op: volg wel consequent de instructies en gebruiksaanwijzingen van de fabrikant. De penisvergroter van Male Edge garandeert 100% tevredenheid en niet goed geld terug garantie. Onderzoeken hebben uitgewezen dat mannen die de Male Edge gebruiken een groei van 24% in de lengte en 19% in de omtrek bereiken. Comfortabel, betaalbaar en aangeraden door doktoren. De Male Edge penisvergroter is hiermee het nummer 1 product voor iedere man die op zoek is naar een manier om wat extra centimeters aan zijn penislengte toe te voegen. De Male Edge penis vergroter is een gepatenteerd systeem dat combineert technologie met bewezen wetenschappelijke theorie. Het is eenvoudig te gebruiken, veilig en gegarandeerd. De Male Edge maakt de penis groter – zowel in slappe toestand als in erectie. De wetenschap achter het Male Edge penisverlengingssysteem, is dat de penis blootgesteld wordt aan een lichte maar constante tractie. Hiervan is het gevolg dat het weefsel geleidelijk wordt uitgerekt en uitgebreid. Geen Zorgen, dit is 100% veilig.

Kies voor een penisvergroter als je op zoek bent naar:

♥ Een sterk effect.
♥ Een blijvend resultaat.
♥ Een natuurlijke manier om de penis te verlengen.

Bekijk alle penisvergroters >

2. Wat is een penispomp?

Naast een penisvergroter, kun je ook een penispomp gebruiken. Een penispomp of erectiepomp is een kunststofbuis die je over je penis schuift. Dit seksspeeltje wordt gebruikt door mannen die een erectie willen krijgen, harder willen blijven of hun penis willen vergroten. Het aantal centimeters dat je wint met een penispomp is minder dan penisvergroting met een stretcher. Met een penispomp verbeter je vooral de conditie van je penis. En in sommige gevallen resulteert dit in een langere penis.

Hoe werkt een penispomp?

Je schuift de penispomp over je penis. Vervolgens pomp je de lucht eruit, de buis wordt vacuum gezogen waardoor er extra bloed naar de penis gaat. Met als resultaat een stevige erectie.

Tip: gebruik voldoende glijmiddel, dan schuift de pomp gemakkelijk over je penis.

Kies voor een penispomp als je op zoek bent naar:

♥ Een sterk effect.
♥ Een stevige erectie.
♥ Een natuurlijke manier om de penis te verlengen.

Bekijk alle penispompen >

Risico’s penispomp of penisvergroter gebruiken

Er zijn wel enkele risico’s verbonden aan het verlengen van je penis met behulp van apparaten. Vandaar even deze waarschuwing. Gebruik een penispomp of penisvergroter niet te lang achter elkaar (max 20 tot 30 minuten). De bloedvaten en de huid komen onder druk te staan en kunnen in uitzonderlijke gevallen bij overdadig gebruik beschadigen. Ons advies? Gebruik je verstand en kijk naar je lichaam. Zie je blauwe plekken, irritaties of een andere verkleuring van de huid? Stop onmiddellijk met het gebruik van het apparaat en ga eventueel naar een huisarts voor advies.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kom jij ons ook volgen?