Clitoris stimulatie: tips en lekkere sextoys

clitoris stimulatie

Ben je op zoek naar de lekkerste manier van clitoris stimulatie? Wil je graag weten hoe je snel klaar kunt komt, leren masturberen als vrouw of juist hoe je de clitoris van je partner kunt stimuleren? In dit artikel vertellen we alles daarover en geven we tips. En we vertellen je natuurlijk ook welke spannende toys je daarbij kunt gebruiken.

Waarom clitoris stimulatie?

De meeste vrouwen zullen het wel weten: van alleen penetratie kom je niet klaar. Clitoris stimulatie is heel belangrijk als je een orgasme wilt krijgen of je partner een hoogtepunt wilt bezorgen. De clitoris ligt tussen de schaamlippen, aan de kant van de buik. Je voelt een klein knopje, maar inwendig is de clitoris veel groter. Het is het gevoeligste plekje van een vrouw; er zitten zo’n 8000 zenuwuiteinden in. En dat zijn er twee keer zoveel als in de eikel van een man.

Clitoris stimulatie: hoe doe ik dat?

Er zijn talloze manieren om de clitoris te stimuleren. Met je vingers, met je mond en met speciale seksspeeltjes. Zowel solo als met zijn tweeën is het fijn om de clitoris te stimuleren. Lees snel verder hoe je dat kunt doen!

Met de mond

Clitoris stimulatie met de mond is natuurlijk alleen mogelijk als je partner mee doet. Hij of zij kan met de tong rondjes draaien langs je gevoelige plekje of er zachtjes tegenaan tikken met de tong. Er natuurlijk kan je lief ook over je clitoris likken en er op zuigen. Het is handig als jij aangeeft wat je lekker vindt, want dan weet je partner ook of ‘ie goed bezig is. Wist je dat er speeltjes zijn die orale seks nabootsen? Oeh la la! We vertellen je er verderop meer over.

Met de vingers

Ook met je vingers kun je je eigen – of haar – kittelaar kietelen. Draai met je vingers bijvoorbeeld rondjes om en op de clitoris of wrijf heen en weer. Door met jezelf te spelen leer je je lichaam goed kennen en weet je precies wat je lekker vindt. Zo werk je al snel naar een hoogtepunt toe!

Tips voor het stimuleren van de clitoris

1. Maak je clitoris vochtig

Met je speeksel, of door glijmiddel te gebruiken bijvoorbeeld. Je zal snel genoeg nat worden, maar voor die tijd is het fijn als de boel al een beetje glijdt. Dat voelt veel comfortabeler aan, waardoor de clitoris stimulatie ook beter gaat.

2. Praat met elkaar

Als je partner je verwent, dan mag je af en toe best even bijsturen als ‘ie net een centimeter naast je gevoelige plekje graait. Of als je lief harder of juist niet hard genoeg zuigt op je klitje. De ander voelt niet wat jij voelt en door te communiceren gaat het misschien de volgende keer wel in één keer goed. Of niet, dat is niet het belangrijkste.

3. Gebruik je mond, handen of een speeltje

Je handen, je mond of een speeltje: je kunt het allemaal gebruiken om jezelf of je geliefde te stimuleren. Afwisseling is prettig! Net als hard en zacht likken, sneller rondjes draaien en dan weer heel langzaam. Alleen om tot een orgasme te komen is het vaak wel belangrijk dat je de clitoris steeds sneller en harder stimuleert.

Sextoys voor clitoris stimulatie

We zeiden het al: er zijn talloze heerlijke, opwindende sextoys die je helpen met het stimuleren van je clitoris. Dit zijn onze favorieten!

Luchtdruk vibrator

De populairste sextoy van dit moment is de luchtdruk vibrator. Door middel van luchtdrukstootjes voelt het alsof iemand aan je clit zuigt, maar in werkelijkheid wordt ‘ie niet eens aangeraakt. Hiermee voorkom je direct de kans op overstimulatie. Er zijn inmiddels een heel stel merken met luchtdruk vibrators. De populairste zijn Womanizer en Satisfyer.

Wand vibrator

Of kies voor de wand vibrator, die door de krachtige vibraties elke vrouw laat klaarkomen die moeilijk een orgasme krijgt. Deze vibrator is van origine een massagestaaf, maar werd al snel vooral gebruikt als sextoy. De ronde kop is gemaakt van siliconen en kan worden gebruikt om de clitoris te stimuleren. En door verschillende opzetstukjes, kun je er bijvoorbeeld ook konijnenoortjes op zetten.

Clitoris vibrator

De naam zegt het al: clitoris vibrators zijn helemaal gericht op de clit. Naast de luchtdruk vibrator, zin er clitoris vibrators die onder andere doen aanvoelen alsof je oraal wordt bevredigd, door middel van vibraties. Vaak hebben deze sextoys een grotere opening, die je helemaal over je clitoris kunt plaatsen. Ook populair zijn de super sexy Sway Vibes vibratiestrings, die te bedienen is met een afstandsbediening.

We hopen dat deze tips je zullen helpen op het gebied van clitoris stimulatie? Heb je vragen? Stel ze hieronder!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 comment

François De Longueville
februari 19, 2020 6:11 pm

Très bons les conseils sur la stimulation clitoridienne

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?