De mooiste beenmode voor een perfecte look

Beenmode maakt niet alleen een blikvanger van je mooie benen, maar kan je look maken of breken. Het is belangrijk om de juiste kousen of panty te dragen zodat jouw outfit het beste tot zijn recht komt.

Panty‘s

Panty’s met bijvoorbeeld Lycra hebben een perfecte pasvorm en maken blikvangers van je benen.
Panty’s >

Nylons kousen

Nylons zijn vervaardigd uit nylon met een breidichtheid van 15 denier. Heel verleidelijk maar niet stretchy.
Nylon kousen >

Hold-up kousen

Door de siliconen band kleven de hold-ups aan het bovenbeen en zakken ze niet af als jij beweegt. Ook bekend als Stay Ups en plakkousen.
Hold-up kousen >

Jarretelkousen

Jarretelkousen worden gedragen met een jarretelgordel of met andere lingerie waar clips aan bevestigd zijn, zoals bijvoorbeeld een korset.
Jarretelkousen >

Panty‘s met open kruis

Panty’s met open kruis zijn panty’s waarbij de stof in het kruis – en vaak ook op de heupen – uitgesneden is.
Panty’s met open kruis >

Netkousen

Netkousen zijn erotische blikvangers. Ze tonen meer dan ze verhullen en ze laten de fantasie de vrije loop.
Netkousen >

Waar moet je op letten?

De keuze van je beenmode is heel belangrijk. We geven je een paar tips om makkelijker de juiste kousen of panty te kiezen:

Materiaal

Lycra is een geweldig materiaal dat je beenmode een prachtige glans geeft. Hetzelfde geldt voor elastaan. Let altijd op de kwaliteit: kousen en panty’s van hoge kwaliteit gaan niet alleen langer mee, ze kriebelen niet en hebben een goede pasvorm.

Kleur

Oriënteer je op je outfit: de kleur van je panty of kous moet harmoniëren met je outfit. Je hebt wel wat speelruimte; je kunt kiezen voor een contrast, de kleur van je panty of kousen aanpassen aan die van je outfit of voor een ton-sur-ton gaan. We raden je aan om een donkere outfit te combineren met donkere panty’s of kousen en een lichte outfit met een lichte kleur kousen of panty.
Oriënteer je op je schoenen: ook in dit geval raden we je aan, lichte panty’s of kousen aan te trekken met lichte schoenen, donkere kousen of panty’s met donkere schoenen. Voor kleurrijke en opzichtige schoenen is de vuistregel van de mode: gebruik dezelfde tinten of zorg ervoor dat de kleur van je beenmode niet donkerder is dan die van je schoenen.

Look

Heb je een kantoorjob, dan raden we je eerder de klassieke, eenvoudige panty aan. Als je thuis bent of een spannende date hebt, kun je hold-ups of jarretelkousen dragen. Over het algemeen: luister naar je intuïtie. Als je vindt dat je beenmode ongepast is, kies dan voor een subtieler model. Hoe lichter de kleur van je outfit, hoe dunner je panty of kousen moeten zijn. Als je bijvoorbeeld je kousen wilt combineren met een strapless jurk, kies dan voor het laagste denier. Combineer je je panty met een outfit voor de koudere dagen, neem een panty met hoger denier.

Ontdek alle kousen >

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kom jij ons ook volgen?