Glazen dildo: wat is het en wat kun je er mee?

glazen dildo

De glazen dildo is een dildo van glas. Een beetje een open deur, maar duidelijkheid is prettig toch? Ja, zo’n dildo is dus gemaakt van glas. Van extra sterk glas, of extra verhard glas, zodat je je echt geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid. Welke soorten glazen dildo’s zijn er allemaal? Wij vertellen je alles in dit artikel.

Glazen dildo’s: de soorten

Rechte dildo van glas

We beginnen bij het begin: de reguliere glazen dildo. Dit is een rechte dildo, bedoeld voor penetratie van de vagina en anus. Wil je anale seks met een dildo, let er dan wel op dat de glazen dildo een platte voet heeft of dat hij in elk geval breder is aan de onderkant. Zo kan ‘ie niet helemaal naar binnen glippen. De rechte dildo richt zich niet specifiek op de G-spot of prostaat en is hierdoor heel geschikt voor beginners. Door de kleurrijke noppen en ribbels op de vaak transparante basis van de dildo van glas, zien ze er stylish uit. Je hoeft je nieuwste sextoy niet eens in het nachtkastje op te bergen, zo mooi is hij!

Gebogen dildo’s van glas met P-spot of G-spot stimulatie

We noemden ze hierboven al even: er zijn ook speciale gebogen glazen dildo’s. Deze zijn ontworpen om de G-spot bij de vrouw of de P-spot (prostaat) bij de man te stimuleren. Dit soort dildo’s hebben vaak een gebogen schacht met daarop een grotere, gebogen kop. Hierdoor kan hij goed de meest gevoelige plekjes stimuleren. Door de ribbels en noppen op de schacht bieden dit soort sextoys extra stimulatie.

Glazen buttplug

Natuurlijk bestaat er ook zoiets als de glazen buttplug. Ook deze toys zijn gemaakt van verhard glas, die veilig te gebruiken zijn. Met een buttplug van glas kun je eindeloos veel plezier hebben. Blinddoek je geliefde en breng een warme of juist koude glazen buttplug bij hem of haar in. Door de bijzondere temperatuur worden alle zintuigen geprikkeld. Vergeet niet om voldoende glijmiddel te gebruiken. Na het spelen reinig je je speeltje met toycleaner.

Waarom een glazen dildo?

Sextoys van glas worden door gebruikers vaak gekocht vanwege hun mooie uiterlijk. Een dildo van glas ziet er stijlvol uit. Bovendien kun je je speeltje gerust met zowel glijmiddel op waterbasis als glijmiddel op siliconenbasis gebruiken. Ook zijn glazen seksspeeltjes uitermate geschikt voor temperature play, waarbij je bewust speelt met koude of juiste warme sensaties. Een glazen dildo kan bijvoorbeeld koud worden gemaakt in de diepvries, maar ook lekker warm door hem onder warm water te houden. Let trouwens wel op dat hij niet te warm wordt of bevriest. Voor liefhebbers van trillingen hebben we helaas niet zulk goed nieuws: een glazen vibrator is op dit moment nog niet beschikbaar.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?