Het EK-voetbal niet jouw ding? Maak het spannend met seksspeeltjes!

Het EK-voetbal niet jouw ding_ Maak het spannend met seksspeeltjes!

Binnenkort barst het oranjefestijn weer los. Waarschijnlijk staan we niet massaal te hossen op pleinen en in kroegen, maar dikke kans dat dit je vent niet tegenhoudt. Maar wat doe jij als de voetbalminnende man zich een maand lang terugtrekt met bier, groot scherm en bitterballen? Seksspeeltjes it is!

Natuurlijk begint niet elke kerel zijn Messi-moves te showen zodra het EK dichterbij komt, maar bij een groot deel van het manvolk begint het nu wel te kriebelen. Speciale groepsapps worden aangemaakt, woonkamers worden omgetoverd tot oranje tempels en garages worden vakkundig omgebouwd tot voetbalmancave’s. Compleet met groot scherm, natuurlijk. Die dribbelende voetjes komen niet tot hun recht op een simpele flatscreen, dat spreekt vanzelf.

Bij vrouwen is het doorgaans wat minder vanzelfsprekend dat de oranjekoorts aanslaat. Tuurlijk, er zijn genoeg vrouwen die elke kwalificatiewedstrijd op de voet volgen. Maar er zijn er ook een hele hoop die nog niet warm of koud worden bij het idee van een oranje zege in het Wembley Stadion. Die obligaat bier en bitterballen serveren aan het brullende gezelschap om zich daarna snel terug te trekken voor een nieuwe aflevering van The Crown op Netflix.

Klont testosteron!

Tegelijkertijd kunnen we het ons voorstellen dat de aanblik van tweeëntwintig zwoegende fit boys ook in jouw binnenste wat doet borrelen. Geen visioenen van een EK-beker, ben je mal. En ook geen droombeelden van een oranjegekleurd Museumplein. Maar iets anders, iets prikkelends en wellustigs.

Schaam je niet, het zou ook raar zijn als die samengebalde klont testosteron je bloed niet sneller zou laten stromen richting onderste regionen. Kjaer als vleesgeworden Viking op een voetbalveld? Man, man, man. Pique die met zijn Liam Hemsworth-hoofd de linie verdedigt? Veeg me op. Neymar en zijn ever changing haircut? Heer, sta me bij.

Alle ballen op de seksspeeltjes!

Met zoveel masturbatiemateriaal op het scherm is het misschien een goed idee om de koningshuisperikelen van The Crown even over te slaan. Probeer het gebrul, het getoeter van vuvuzela’s en het collectieve gehuil wanneer er een bal in het verkeerde goal belandt te negeren en sluip naar je slaapkamer. Want de beste assist is nog altijd jouw bloedeigen vibrator!

Heb jij dus zin in een stevig potje soloseks, bij gebrek aan the real thing? Dan is dit EK hét moment om je arsenaal aan seksspeeltjes uit te breiden voor een maandlang ongebreidelde zelfliefde! Uiteraard helpen we je graag een handje met de beste, lekkerste en verrassendste sextoys uit onze webshop. Komen ze!

Roterende en vibrerende Rabbit Vibe

Met vijfentwintig functies en drie krachtige motoren kom je met deze roze Rabbit Vibe altijd aan je trekken. Het speeltje heeft zowel een roterende als een vibrerende functie voor extra genot en is geheel waterproof. Lekkere badsessie terwijl je vent beneden de longen uit zijn lijf brult? Tuurlijk!

Vice – dubbele vibrator

Deze kleurrijke krachtpatser laat je alle hoeken van de kamer zien. Met de Vice stimuleer je tegelijkertijd je G-spot, clitoris en anus en de rotaties van je kralen blazen je gegarandeerd omver. Die bierdrinkende holbewoner beneden? Die heb jij helemaal niet nodig!

Lewis Realistische Vibrator

Begin je je voetbalfanaat toch een beetje te missen? Dan is deze levensechte vibrator echt wat voor jou. Met een geaderde schacht en een realistische eikel en balzak worden masturbatiefantasieën over the real thing wel erg makkelijk. Het materiaal voelt bovendien aan als een echte huid, wat de ervaring alleen maar intenser maakt. Met tien vibratiestanden zit er altijd wel een lekker standje voor jou bij!

We-Vibe Chorus

Deze duovibrator met verstelbaar tussenstukje past altijd goed op je lichaam. Zo weet je zeker dat zowel je G-spot als je clitoris maximaal geprikkeld worden. Extra fijn: het speeltje met tien intense vibratiepatronen is volledig connected, wat betekent dat je hem kunt koppelen aan je mobiele telefoon. Op die manier kun je je vibrator natuurlijk ook aan laten sturen door je vent, terwijl hij beneden voetbal zit te kijken. Zijn jullie toch een beetje samen, dit EK!

Vibrerende slip

Wil je niks missen van die hunks op de groene mat, maar heb je toch zin in een stout spelletje met jezelf? Deze vibrerende slip heeft een vakje waar de oplegvibrator precies in past. Met de draadloze afstandsbediening bedien je de twaalf vibratiestanden terwijl je je vergaapt aan al dat rondrennend mannelijk schoon. Je eigen vent? Die heeft jouw gefoezel waarschijnlijk niet eens door, maar dat mag de pret niet drukken!

Scoren kunnen wij prima zelf!

Dus. Zie jij de bui al hangen en kijk je op tegen een maandlang voetbalgezever? Van een man die opeens bitter weinig aandacht voor jouw splinternieuwe negligé opbrengt en continu vastgekleefd zit aan de voetbalapps op zijn smartphone? Niks irritanter dan een vent met voetbalkoorts, maar daar laten we ons niet door uit het veld slaan. Je hoeft écht geen voetballer te zijn om te scoren, dat kunnen wij namelijk heel goed zelf. Grijp naar je seksspeeltjes en goal!

Lees ook: de beste high class sextoys voor vrouwen

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?