Hoe gebruik je onze vijf beste blinddoeken? Nou, zo!

BLINDDOEKEN

Weet je wat er gebeurt wanneer je een zintuig wegneemt? Dan komen alle andere zintuigen op scherp te staan. Zoals met blinddoeken. Die lapjes stof zorgen er namelijk niet alleen voor dat elke aanraking opeens intenser aanvoelt, maar ook dat je tong beter proeft, je neus beter ruikt en je oren beter horen.

In dit artikel vertellen we je alles over de geheimen van blinddoeken: van trust issues tot temperatuurspel. En we checken uiteraard de vijf beste oogmaskers van dit moment!

Oeh, de blinddoek. Het lapje stof heeft een hoog Fifty Shades-gehalte en dat is niet voor niets. Seks zonder zicht is stout, spannend en ontzettend kwetsbaar. En dat maakt het juist zo lekker. Niet alleen omdat het elimineren van dat ene zintuig je andere zintuigen op scherp zet. Maar ook omdat je met een blinddoekje voor je kijkers maar één ding kunt doen. Afwachten.

En hoewel we normaal gesproken gillend gek worden van dikken rijen voor de kassa of blije wachtkamermuziekjes aan de telefoon, is wachten op lichamelijk genot heel andere koek. Als iemand je ogen bedekt, heb je geen idee wat er gaat gebeuren. En het is die spanning die de seks uiteindelijk zoveel beter maakt.

Trust issues? Niet met een blinddoek!

Maar er zijn meer redenen waarom seks met een blinddoek zo sexy is. Zoals het uit de weg ruimen van trust issues. Wanneer je je laat blinddoeken, betekent dit dat je je sekspartner volledig moet vertrouwen. Dat er geen grenzen worden overschreden en dat er geen gekke dingen gebeuren die je niet wilt.

Je moet je partner dus voldoende kunnen vertrouwen om hem of haar je lichaam te laten ontdekken, zonder dat je je ogen kunt gebruiken. Terwijl je ogen normaal gesproken de eersten zijn die je waarschuwen wanneer er iets mis is. Seks met een blinddoek vereist dus ultiem vertrouwen en kan zo de intimiteit verhogen en jullie band versterken.

Versterkte zintuigen

Een ander voordeeltje van seks met blinddoeken? Dat je andere zintuigen het overnemen wanneer je je zicht afsnijdt. Omdat je niet kunt zien wat er gebeurt, spitsen je oren zicht, ruik en proef je sterker en lijkt elke aanraking intens prikkelend te zijn. Al je zintuigen staan op scherp en wanneer je dan aangeraakt wordt, voelt dat extra overweldigend. En is een vederlichte streling of fluistering voldoende om je lijf in vuur en vlam te zetten.

Seks met blinddoeken zorgt er bovendien voor dat je continu alert bent. Je weet dat er elk moment iets heerlijks gaat gebeuren, maar wat?! Geen idee! Je kunt niet zien op welk lichaamsdeel je partner zich gaat storten en of je wordt gekust, gekieteld of gelikt. Je kunt niets anders doen dan wachten. En jezelf overgeven aan wat er ongetwijfeld komen gaat. Dat maakt het ongelooflijk sexy en spannend.

Alle remmen los

Voel je je soms opgelaten tijdens de seks? Omdat je je schaamt voor je lichaam of omdat je bang bent jezelf te verliezen in de hitte van het moment? Dan kan een simpel blinddoekje je helpen om je schaamte te laten varen. Op de een of andere manier voel je je minder geremd en zelfbewust wanneer je een masker voor hebt.

Op zich niet zo gek, natuurlijk. Je bent namelijk niet meer in staat om de ander te zien, waardoor je je op kunt sluiten in je eigen zintuiglijke waarnemingen. Ook zie je jezelf niet meer, dus je hoeft je niet meer druk te maken om kleine imperfecties, gênante standjes of je seksgezicht tijdens een orgasme. Overigens werkt het beide kanten op. Wanneer jij degene bent die de ander blinddoekt, voel je je ook stukken minder zelfbewust. Er zijn tenslotte geen ogen die je bewegingen volgen.

sexy blinddoek

Vijf zinderende tips om blinddoeken te gebruiken

1: Voelen, voelen en nogmaals voelen

Tijd om die tastzin te versterken! Daarvoor kun je natuurlijk je handen gebruiken, maar je kunt ook wat onverwachte materialen in de mix gooien. Trek dus alles uit de kast en gebruik een veer, een zijden sjaal of een speciale kietelaar om je geblinddoekte partner helemaal gek te maken.

Een seksspeeltje doet het ook altijd goed. Omdat jij de controle hebt, moet je partner elke beweging, stoot en stimulatie ondergaan. Maak het af met je vingers en tong en verken tergend langzaam elk plekje van zijn of haar lichaam.

2: Haal nog een zintuig weg!

Voelt alles extra lekker en intens aan omdat het zicht weg is gevallen? Stel je dan eens voor wat er gebeurt wanneer je nóg een zintuig wegbonjourt. Gebruik bijvoorbeeld oordopjes om de zintuiglijke ervaring extra te versterken. Als je niets ziet én niets hoort, kan je lichaam niets anders dan extra sterk inzetten op de tastzin. En dat betekent sensationele prikkelingen en tintelingen over heel je lijf.

3: Smullen maar

Ken je dat kleuterspelletje nog met blinddoeken en schaaltjes ongedefinieerd voedsel? Merkte je hoe anders je proefde wanneer je niet kon zien wat er in het schaaltje lag? Dat experimentje gaan we nu eens uitproberen in de slaapkamer. Maak een schaal vol lustopwekkende hapjes, zoals zoete aardbeien, bittere chocolade, zilte oesters en tintelende champagne en voer elkaar op een sensuele manier.

Doe bijvoorbeeld wat honing op vingers en laat het in de mond van je partner druppelen. Of leg het lichaam van je partner vol sushi of fruit en eet het er langzaam vanaf terwijl je hem of haar ondertussen kleine hapjes voert. Sprenkel wat champagne in de navel en lik het eruit.

4: You’re hot…

Temperatuurspel is een sexy manier om de tastzin nog eens extra te stimuleren. Door je huid bloot te stellen aan verschillende temperaturen, wek je namelijk prikkelende sensaties op. Elke aanraking wordt daardoor intenser.

Probeer bijvoorbeeld eens een warm, druppelend washandje of een massagekaars. Massagekaarsen transformeren in een heerlijk geurende massageolie wanneer ze smelten. Giet de olie eens zigzaggend over de rug en billen van je partner uit, in uiteenlopende patronen. Doordat de olie elke plek op een andere manier raakt, komen verschillende sensaties tegelijkertijd samen. Ook kun je experimenteren met je vingers, veren of verfkwastjes om de olie te verspreiden.

5:…and you’re cold

Een voorkeur voor koud? Laat dan eens een ijskoud blokje over het lichaam van je geblinddoekte partner glijden. Begin bij de lippen, glijd met het ijsblokje naar beneden over de tepels en je buik en stop het blokje daarna in je eigen mond.

Laat vervolgens druppeltjes ijs van je tong op de meest intieme erogene zones druppelen. Tegen de tijd dat het ijsblokje gesmolten is, is je tong zo koud dat orale seks een zinderend temperatuurspel wordt. Extra lekker? Over de natte huid blazen. Tintelingen gegarandeerd!

6: Bind je partner vast

Blinddoek je partner en bind hem of haar vast aan de bedstijlen of een stoel. En sta een momentje stil bij alle controle die je nu over zijn of haar lichaam hebt. Best geil, toch? Omdat je partner geen idee heeft wat je next move gaat zijn, kun je een arsenaal aan verrassingseffecten inzetten.

Varieer van kusjes en likjes over het hele lichaam tot een heuse lapdance. Vind je het opwindend om je partner in spanning te laten? Verlaat dan plotsklaps de kamer voor een minuut of twee. Dit zal de seksuele spanning tot recordhoogten laten stijgen!

 

De vijf beste blinddoeken

Simpel en luxe

Goedkoop, maar met een luxe uitstraling. Zo simpel kan het zijn. Dit oogmasker is lekker zacht, laat geen licht door en komt ook in sexy rood en kek roze. of kies deze lange, zwarte sjaal kun je op verschillende manieren gebruiken. Als bondagemateriaal, maar ook als sensuele blinddoek. Het zachte satijn laat geen licht door.

Fifty Shades

Voor de ultieme Fifty Shades-experience! Deze blinddoek is gemaakt van zilver satijn met zwarte, kanten details. Door de elastische band past hij altijd en hij laat geen flintertje licht door.

Wil je je blinddoekervaring uitbreiden? Kies dan een set! Deze bestaat uit een blinddoek, een veren kietelaar en een minivibrator in de vorm van een lipstick. Genoeg om elkaar te plagen, te kietelen en een sensationele avond te beleven!

Svakom cadeauset

Deze luxe cadeauset is de ideale verrassing voor je nietsvermoedende partner. In deze box vind je niet alleen een blinddoek, een kietelaar en een setje zachte, verstelbare boeien, maar ook de originele Svakom Phoenix Neo Vagina Toy. Met elf vibratiestanden en stimulerende ribbels zorgt dit speeltje voor fantastische vaginale en clitorale stimulatie. Bovendien kun je hem koppelen aan de app en wereldwijd op afstand bedienen!\

 

Consent? Always!

Nog een laatste advies. Sta je op het punt een doek om je partners ogen te wikkelen? Weet dan zeker wat je wel en niet kunt doen. Praat dus voor het blinddoeken over grenzen, voorkeuren en absolute no-go’s, zodat jullie elkaar niet ongewild pijn doen of kwetsen. Denk aan een safe word, dat je kunt gebruiken als teken dat de ander moet stoppen.

 

Seks met een blinddoek en wat lichte, of zware, BDSM is leuk en sexy. Maar dat moet het natuurlijk wél blijven.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?