OhMyG – stil genieten

Misschien ken je het wel: je bent toe aan een momentje voor jezelf en verheugt je op wat genot en intimiteit. Je pakt je seksspeeltje erbij en zet hem aan. Meteen erger jij je aan het geluid dat je speeltje maakt. Soms is het een raar geluid dat je concentratie verstoort en soms is het gewoonweg te luid. Hoe dan ook, het haalt je volledig uit het moment. Kan dit niet anders?

Dit is precies wat Francesca en haar man Martin zich ook afvroegen. Daarom gingen zij op zoek naar een manier om een seksspeeltje te maken die niet alleen zorgt voor optimaal genot, maar tegelijkertijd ook fluisterstil is. In 2018 richtten zij samen het bedrijf IOBA op en gingen ze aan de slag met nieuwe ideeën en technologieën om een sextoy te creëren die zich speciaal richt op het masseren van de G-spot. Een paar maanden later was hun eerste speeltje, de OhMyG, een feit. Na een periode van grondig testen en aanpassen was de vibrator klaar om geïntroduceerd te worden aan het grote publiek.

Silent drive technologie

OhMyG is een sextoy die speciaal ontworpen is met de vormen van het vrouwelijk lichaam als uitgangspunt en zich richt op optimale stimulatie van de G-spot. Zo heeft hij een C-vorm in plaats van een gebogen of rechte vorm om elke keer perfect de G-spot te bereiken. Ook is hij voorzien van een unieke ‘parel’ die heen en weer beweegt over dit gevoelige plekje. De parel maakt de welbekende ‘kom hier‘ beweging om de G-spot volledig en op een natuurlijke manier te stimuleren. De intensiteit van deze beweging is makkelijk aan te passen naar jouw voorkeur met een simpele druk op de knop. Daarnaast is de OhMyG voorzien van silent drive technologie dat door IOBA zelf is ontwikkeld. Deze technologie zorgt ervoor dat de motor fluisterstil is tijdens het gebruik, jij je volledig kunt focussen op de stimulatie en kan genieten van de sensaties die het teweeg brengt.

Innovatie en inclusiviteit

IOBA is een bedrijf dat zich niet alleen richt op innovatie, maar ook op het doorbreken van taboes rond masturbatie en seksualiteit. Hierbij focussen zij zich voornamelijk op vrouwelijke seksualiteit, omdat dit nog steeds veel schaamte met zich meebrengt en er veel vooroordelen over bestaan. Ze willen dat ieder persoon vrij over seks en seksspeeltjes kan praten en dat oncomfortabele onderwerpen genormaliseerd worden. Diversiteit en inclusiviteit zijn belangrijk voor IOBA en ze streven naar een goede seksuele gezondheid voor elke persoon met een vagina. Ze werken samen met een diverse groep influencers, waaronder sekstherapeuten, ‘body positive’ modellen, strippers en meer om kennis te vergaren en te verspreiden. Op deze manier werken ze aan het doorbreken van taboes, het omarmen van inclusiviteit en het promoten van body positivity. Hoewel de OhMyG momenteel hun enige speeltje is, werkt IOBA hard aan uitbreiding van hun collectie met onder andere een speeltje voor externe stimulatie en verscheidene praktische accessoires zoals glijmiddelen en toycleaners.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?