How to… tepels stimulatie en het gebruik van tepelklemmen

tepelstimulatie

Heb je ooit gehoord van het tepel orgasme? Dit is een orgasme wat je krijgt, als je tepel worden gestimuleerd. In dit artikel vertellen we je alles over tepelstimulatie. En natuurlijk laten we je ook kennis maken met sexy toys die je kunt gebruiken voor nipple play, zoals tepelklemmen en tepelzuigers.

Tips voor de lekkerste tepelstimulatie

Of je een tepelorgasme kunt krijgen, dat hangt af van allerlei zaken. Enorme geilheid en geduld worden vooral genoemd als je zo’n orgasme wil beleven. Maar dat is niet waar dit artikel om draait. We gaan het hebben over tepelstimulatie. Het stimuleren van de tepels kun je op allerlei manieren doen en hoeft niet per se voor een orgasme te zorgen. Communiceer met je partner wat je lekker vindt!

Tepelstimulatie met de mond

Lik haar tepels, draai er rondjes omheen met je tong, zuig er op of bijt er zachtjes in. Van plagen door alleen de tepelhof te likken tot er voluit aan zuigen: het is allemaal mogelijk.

Met je vingers

Draai rondjes rond haar tepelhof, knijp zachtjes in haar tepels of masseer de hele borst. Ook hierbij is het per persoon afhankelijk wat diegene lekker vindt. De ene vrouw vindt het lekker als er krachtig in haar tepels wordt geknepen, terwijl de ander alleen een aai al genoeg vindt.

Met tepelklemmen en andere sextoys

Tepelklemmen zijn er speciaal voor gemaakt om de tepels constant te stimuleren. Een tepelklem is een soort knijper die je op je tepel plaatst. Het afklemmen van de tepel zorgt voor een verhoogde bloedtoevoer, waardoor aanraking nog gevoeliger worden. Er zijn vele soorten tepelklemmen, hieronder vertellen we er meer over. Daarnaast heb je tepelzuigers. Dit zijn speciale zuigertjes die je op te tepels zet en vervolgens aandraait of oppompt.

Tepelklemmen: dit moet je weten

Tepels zijn super gevoelig. En als je into nipple play bent, dan is het lekker als ze veel gestimuleerd worden. Maar zoals dat gaat kan je partner niet altijd weten wat jij wil en bovendien zijn zijn handen soms ook ergens anders nodig. Met tepelklemmen verwen je jezelf met constante tepel stimulatie. En wedden dat je lief er ook opgewonden van wordt? Er zijn verschillende soorten tepelklemmen voor stimulatie:

Tepelklemmen in wasknijperstijl

Er zijn tepelklemmen die lijken op een wasknijper. Met het schroefje kun je de druk aanpassen. Waarschijnlijk voelt het gebruik van tepelklemmen de eerste keer pijnlijk. Die pijn kan voor opwinding zorgen. Ben je er aan gewend, dan kun je de klemmen steeds wat strakker zetten.

Pincetklemmen

Pincetklemmen of tweezer clamps lijken op een pincet. Met het ringetje kun je de klemmen steeds strakker om de tepel klemmen. Omdat je helemaal zelf de druk kunt bepalen, zijn dit ook geschikte klemmen voor beginners.

Japanse klaverklem

De klaverklem, clover clamp of vlinderklem is een tepelklem die steeds strakker gaat zitten als er aan getrokken wordt. Dit soort is alleen geschikt voor gevorderde beoefenaars van BDSM. Om de onderdanige partner onder controle te houden, kunnen er ook gewichtjes aan de klemmen worden gehangen.

Tepelzuigers

Een ander leuk speeltje voor tepel stimulatie zijn tepelzuigers. Dit zijn zuigertjes die je op je tepel plaats. Met tepelzuigers heb je continu harde tepels die gestimuleerd worden en je kunt zelf de zuigkracht bepalen. Je hebt varianten met een pompje en exemplaren die je kunt aandraaien.

Het tepel orgasme

Zoals gezegd kunnen vrouwen klaarkomen doordat hun tepels worden gestimuleerd. Het nipplegasm is niet heel bekend. Toch heeft 29 procent van de vrouwen wel eens een orgasme als haar tepels worden gestimuleerd. Uit onderzoek blijkt dat het plekje in je hersenen dat oplicht als je je clitoris stimuleert, dat ook doet als je aan tepel stimulatie doet. En dat is bijzonder, want je tepels behoren niet tot je genitaliën. Door het stimuleren van je tepels komt oxytocine vrij. Dit zorgt ervoor dat de spieren in je vagina samentrekken en je dus een climax kunt krijgen. Om dezelfde reden wordt tepelstimulatie ook wel aangeraden als je zwanger bent en je zelf iets wilt proberen om de bevalling op te wekken na je uitgerekende datum.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?