De beste seksspeeltjes voor gevorderden

De beste seksspeeltjes voor gevorderden

Als je al jaren met seksspeeltjes experimenteert is de kans groot dat je toe bent aan wat nieuws. Je huidige toycollectie voldoet prima, maar zorgt niet meer voor explosieve opwinding. Om dat gevoel weer te everen hebben we de beste seksspeeltjes voor gevorderden op een rijtje gezet. Ontdek en geniet!

Sextoys voor gevorderden

Als het goed is ben je inmiddels goed op de hoogte van ons assortiment. Maar aangezien we zó veel toys hebben, nog even kort de categorieën voor gevorderden op een rijtje:

1. Prostaatstimulators

Ben je dol op anale stimulatie? Ga een stapje verder met een prostaatstimulator. Een prostaatstimulator is speciaal ontworpen om de prostaat te verwennen. Deze bereik je goed met de gebogen top. Er zijn verschillende typen prostaatstimulators, zoals prostaat dildo’s en prostaat vibrators. Reken maar dat je als tot een ongekend hoogtepunt komt!

2. Metalen cockringen

Als een gewone siliconen cockring niet meer genoeg spanning biedt, kun je prima een stap verder gaan. Een van de meest favoriete seksspeeltjes voor gevorderden is de metalen cockring. Deze is niet flexibel en rekt dus ook niet met je penis mee als je een erectie krijgt. Let op: dit product is echt voor experts. Draag de metalen cockring de eerste keer niet te lang.

3. Anaal dildo’s: voor hem en haar

Is een buttplug saai geworden en ben je klaar voor de real deal? Bekijk dan onze lekkerste anaaldildo’s. Deze multifunctionele dildo’s kunnen door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Kies je voor een exemplaar met zuignap, dan kun je hem vastmaken aan een gladde vloer of muur en je dan laten penetreren. Het is ook leuk om de controle uit handen te geven en ‘het stokje over te dragen’ aan je partner.

4. Seksspeeltjes voor gevorderden: dilators

Er zijn honderden SM-toys voor gevorderden. Voor experts zijn beginnerssetjes niet zo spannend meer. In ons BDSM-assortiment vind je allerlei spannende toys voor wie een stapje verder wil gaan. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruime keus dilators. Dit zijn staafjes die in de penis gebracht kunnen worden. Dit zorgt voor een ongelofelijk intens gevoel. Je kunt steeds een stapje verder gaan, door een steeds grotere dilator in te brengen. Er bestaan flexibele staafjes van bijvoorbeeld siliconen, maar er zijn ook metalen penisplugs.

5. Tepelklemmen voor hem of haar

Vind je het een opwindend gevoel als iemand in je tepels knijpt of bijt? Met een setje tepelklemmen is dit gevoel nog veel intenser. Kies voor tepelklemmen met gewichtjes om het uiterste van je partner te vergen. Of voor vibrerende tepelklemmen. Je kunt veel tepelklemmen zelf strakker zetten – of dat door je partner laten doen.

6. Paddles en zweepjes

Zijn jullie niet bang om een pak slaag te krijgen – of uit te delen? Dan is een paddle of zweep één van jullie ultieme seksspeeltjes voor gevorderden. Het is super opwindend, omdat je elkaar volledig moet kunnen vertrouwen. Een paddle is niet flexibel, maar een zweep is dat wel. Er zijn paddles leverbaar waarmee je een woord op zijn op haar achterwerk kunt achterlaten. Of kies voor een zweep die je doet denken als de zweep van iemand die paard rijdt.

7. Sextoys voor gevorderden: boeien

Met boeien kun je handen, enkels en zelfs hele lichamen vastbinden. Leren boeien zijn vaak favoriete seksspeeltjes voor gevorderden. Deze boeien blijven lang mooi, hoe vaak je ze ook gebruikt. Kies voor handboeien om enkel de handen van je partner vast te binden. Of gebruik een hogtie om iemand met enkels en polsen vast te binden achter de rug. Natuurlijk zijn er ook genoeg complete sets, inclusief ballgag, om je partner helemaal vast te binden. Ook spannend: kies voor boeien die je onder het matras legt, om zo je geliefde aan het bed vast te maken.

8. Seksmachines

Ben je toe aan forse stimulatie en penetratie? Investeer dan een een seksmachine. Deze machines penetreren jou met een gewenst formaat dildo. Ook de intensiteit van de penetratie kun je bij veel machines naar wens instellen. Deze sekstoy voor gevorderden is geschikt voor alle geslachten.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?