Fun Factory: dit zijn hun populairste sextoys

Fun Factory is een Duitse producent van seksspeeltjes. Ze zorgen gegarandeerd voor fun: ook als je er in je eentje mee speelt! In dit artikel vertellen we je alles over de sextoys van het merk en laten we je de populairste items zien.

Over het merk Fun Factory

Fun Factory is een kwaliteitsmerk uit Duitsland. Ze maken seksspeeltjes en accessoires van hoogkwaliteit, die erg populair zijn. Door de degelijke producten weet je met een sextoy van dit merk zeker dat deze jarenlang mee zal gaan. De oprichters zijn het merk in 1996 gestart, omdat ze weinig toys konden vinden die niet in Azië werden geproduceerd. Ze besloten dat te veranderen. Hun missie: seksspeeltjes voor zowel mannen als vrouwen ontwikkelen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en functionaliteit combineren met plezier. Alle siliconen speeltjes zijn gemaakt van 100% medische siliconen, zodat je veilig kunt genieten. En ook leuk: de verpakkingen zijn altijd stijlvol.

De populairste Fun Factory toys

Er zijn allerlei verschillende toys verkrijgbaar van het merk. Daarom zetten we de bestsellers voor je op een rijtje. Zo kun je eenvoudig kiezen wat bij jou past!

Manta masturbator

De Manta masturbator kan zowel alleen als door een stel worden gebruikt. Het is een blowjob simulator, met brede, vibrerende vleugels die over de penis glijden. De vleugels zijn gemaakt van flexibele siliconen. Het voordeel hiervan is dat deze ook over een half slappe penis kunnen glijden. Hierdoor is deze sextoy ook geschikt voor mannen met erectieproblemen of een laag libido. Ook kan de Manta masturbator worden gebruikt door vrouwen. Stimuleer bijvoorbeeld de clitoris en tepels met de geribbelde en trillende vleugels. Gebruik hem in bed, bad of onder de douche, want hij is 100% waterproof.

“Een prettig speeltje voor zowel solo als met meerdere, met een beetje fantasie heeft het bijna ongekende mogelijkheden.”

Tiger vibrator

De Tiger vibrator is de populairste vibrator van Fun Factory. Waarom? Omdat hij diepe, krachtige vibraties heeft van de stam tot in de punt. De Tiger G5 vibrator heeft bovendien een geribbelde schacht en is licht gebogen, zodat hij je prostaat of G-spot kan stimuleren. Door het ergonomische handvat kun je de vibrator makkelijk vasthouden. In totaal geniet je van zes verschillende vibratiestanden en zes vibratiepatronen.

“Trilt echt super! Wat vooral opvalt is de lange accuduur, ik gebruik hem twee keer per week en doe bijna 3 weken met dezelfde batterijlading. Het resultaat is erg goed en er is voldoende keuze door de verschillende vibratie standen. Leuk extra is het het opbergzakje.”

Big Boss vibrator

De Big Boss vibrators staan bekend om hun krachtige vibraties. Bovendien is de vibrator zelf ook indrukwekkend: hij is maar liefst 23 centimeter lang en heeft een diameter van ongeveer 4,5 centimeter. Telt het formaat wel voor jou? Kies dan voor de opwindende Big Boss vibrator!

“Duitse degelijkheid komt naar voren in de kwaliteit van de vibrator. trillingen van het apparaat is stelbaar en krachtig.”

Sharevibe koppelvibrator

Een speeltje wat je samen kunt gebruiken: het is tegenwoordig erg populair. En leuk! De Sharevibe is voor lesbische- en hetero-stellen ontwikkeld. Het korte deel wordt vaginaal ingebracht, het lange gedeelte kan zowel anaal als vaginaal worden gebruikt. Geniet samen van de vijf verschillende vibratiestanden. Met het toyfluid glijmiddel kun je de vibrator extra makkelijk inbrengen.

“Super mooi apparaat met heerlijke mogelijkheden.”

Bi Stronic Fusion Rabbit vibrator

Voor vrouwen die het allemaal willen, is er de Bi Stronic Fushion Rabbit vibrator. Een hele mond vol, maar de vibrator kan dan ook nogal wat. Uniek aan dit speeltje is dat jou stimuleert op pulserende wijze. Door middel van stotende bewegingen kietelt hij je G-spot. De clitorale stimulatie heeft maar liefst zes verschillende vibratiestanden. Door de twee motoren geniet je van heerlijke krachtige vibraties en pulsaties. En dat terwijl de vibrator een compact formaat heeft. Ideaal om mee te nemen als je op reis gaat!

“Wat opvalt is de enorme trillingen van dit kleine en handzame apparaat. Prettig is ook dat die trillingen makkelijk zijn in te stellen.”

B Balls duo buttplug

Met de B Balls buttplug geniet je dubbel. Hij bestaat namelijk uit twee bolletjes. En deze zijn beiden gevuld met een gewichtje, dat rolt en beweegt bij de bewegingen die jij maakt. De buttplug is gemaakt van bodysafe siliconen en heeft een bredere onderkant. Deze zorgt ervoor dat de plug op zijn plaats blijft en makkelijk weer te verwijderen is.

“Goede sterke plug wat betrouwbaar aanvoelt.”

Condooms

Naast lekker genieten, wil je natuurlijk ook veilig genieten. En dat kan met de condooms van Fun Factory. Het merk heeft verschillende soorten condooms. Kies bijvoorbeeld voor de Color Moments condooms: een set met smaakcondooms in verschillende smaakjes. Of ga voor de Pleasure mix, met geribbelde, genopte of geribbelde én genopte condooms.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?