Welke bloem past bij jouw seksualiteit? 🌷

bloemen en sensualiteit
De lente hangt voelbaar in de lucht: de temperatuur stijgt, de zon laat zich vaker zien en bloemen beginnen te bloeien. Ons lichaam reageert daar vaak positief op. We voelen ons energieker en hebben zin om de deur uit te gaan. Om in de lentesferen te blijven lees je in dit artikel welke bloem bij jouw persoonlijkheid én seksualiteit past.

Lavendel

Lavendel staat bekent om haar puurheid, toewijding, sereniteit én kalmte. Lavendelvelden voelen als een warme paarse oase van rust. De heidebloem kent het vermogen om mensen te ontspannen en stress te verminderen. De paarse kleur betekent royalty en een vorm van elegantie. Met andere woorden: lavendel kent veel verschillende – prachtige – kanten. Herken jij jouw persoonlijkheid of seksualiteit in deze beschrijving? Dan zijn de volgende passende sextoys een uistekende match!

De krokus

De krokus bloeit als eerste bloem na de winter. Dit symbolische startschot van de lente en brengt daarmee een portie jeugdigheid met zich mee. De bloem doet denken aan een initiatief- en kleurrijk persoon die niet bang is om de eerste stap te zetten. Een pionier, vooruitloper. Herken jij je in deze youthful spirit? Dan is de match met de volgende kleurrijke PMV20-producten wat voor jou!

Amaryllis

Deze sierlijke en krachtige bloem symboliseert trots, vastberadenheid en pure schoonheid.  Het woord “amaryllis” komt van het Griekse woord “amaryssein”, wat “schitteren” betekent. Van nature komen de bloemen voor in tropische gebieden. Voor ons staat deze bloem symbool van een lichaam dat gewaardeerd mag worden met prachtige lingerie.

Korenbloem

Korenbloemen zijn wilde bloemen met een kenmerkende blauwe kleur. Ze worden ook wel ‘vrijgezellenbloemen’ genoemd. Volgens oude verhalen werden korenbloemen gedragen door verliefde vrijgezelle jongemannen. Als de bloem snel verdorde, was de liefde die hij voor een vrouw voelde niet wederzijds. Bleef de bloem lang leven? Dan was zij waarschijnlijk ook verliefd op hem.

Jasmijn

Jasmijn is een hagelwitte stervormige bloem die puurheid, eenvoud, bescheidenheid en kracht symboliseert. Het staat ook voor hoop, tederheid, vriendschap en liefde voor je dierbaren. Herken jij jezelf op seksueel gebied in deze bloem? Dan zijn de volgende toys op je lijf geschreven.

Narcis

Net als de krokus staat de narcis symbool voor de komst van de lente. Het is een van de eerste bloemen die we na de winter uit de grond zien schieten. Het staat voor blijdschap, geluk, welvaart en rijkdom. Om dat rijke en gelukkige gevoel naar je slaapkamer te krijgen, doe je er goed aan luxe sextoys van LELO aan te schaffen.

Dahlia

Dahlia staat voor de kracht en zelfverzekerdheid om veranderingen door te gaan. De bloemen zien er namelijk erg verschillend uit. Sommigen zijn effen van kleur, terwijl anderen heel helder zijn. Daarnaast heeft de ene bloem veel bladeren om zich heen, terwijl de ander maar een paar heeft. De Dahlia symboliseert de verschillende schoonheden van mensen. Zowel qua innerlijk als uiterlijk.

Lees ook: bloei op in de lente der liefde

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?