Aftrek tips voor mannen: de 7 beste masturbatietips

Met masturberen breng je op een gezonde, natuurlijke manier je fantasieën tot leven. Ken je de juiste aftrek tips, dan weet jij wat nodig is om je goed te voelen tijdens een solo sessie én samen met anderen. Jezelf bevredigen heeft veel voordelen: je voelt minder stress, hebt een beter humeur, je slaapt lekkerder en je vliegt af en toe naar de maan en terug van genot. Bij wijze van spreken dan. Wil je weten hoe je moet fappen? Om je een figuurlijk handje te helpen hebben we speciaal voor jou de 7 beste aftrek tips en masturbatie technieken op een rijtje gezet.

1. Neem de tijd om jezelf te bevredigen

Masturberen hoeft geen vluggertje te zijn. En dat is één van de belangrijkste aftrek tips. Tenzij je gek bent op het snelle werk, natuurlijk, houd het vluggertje er dan vooral in. Neem de tijd om je zintuigen te prikkelen wanneer je jezelf bevredigen gaat. Waarom voelt het zo lekker? En van welke aanrakingen gaat jouw ademhaling sneller? Speel tijdens het masturberen met snelheid, bewegingen, posities, met je handen en toys. Er zitten genoeg voordelen aan het volgen van deze masturbatie technieken.

 • Je ontdekt welke beweging, snelheid of aanraking je opwindt.
 • Langer de tijd nemen leidt tot een intenser orgasme.
 • Je traint je uithoudingsvermogen traint, zodat je langer geniet en niet zo snel klaarkomt.

2. Kom lekker in de stemming!

Wil je je masturbatie tips oefenen onder het licht van een TL-buis of gezellig fel wit licht in de badkamer? Nee! Aftrekken wordt er alleen maar fijner op in de juiste sfeer. Bij aftrek tips gaat het ook om de omgeving. Creëer een gezellige sfeer om te werken aan je aftrek technieken. Bij jezelf aftrekken draait alles om de zintuigen. Zorg dat ook je omgeving je prikkelt. Hoe? Door middel van deze aftrek tips:

 • Doe het licht uit of maak het schemerig.
 • Zorg voor erotisch beeld en geluid: video’s, audioboeken, muziek of tijdschriften.
 • Gebruik kussens, de muur of meubels en wissel af in je houding.
 • Ontspan vooral, maar focus op jezelf.

3. Masturbatie technieken vragen om je hele lichaam

Wil je de intensiteit bij het aftrekken verhogen, dan is het tijd om te werken met je hele lichaam. Masturbatie technieken kun je namelijk gemakkelijk afwisselen. Gewoon, om de spanning er in te houden. En soms om te simuleren dat je door een ander bevredigd wordt. Een paar aftrek tips die je kunt uitproberen:

 • Veranderen van hand. Eigenlijk heeft iedereen een voorkeur voor een hand bij het masturberen. Wissel ze af en zorg voor afwisselende sensatie.
 • Ga op je hand zitten tot hij slaapt. Zo voelt het net of iemand anders jou bevredigt. Duw vooral je penis tegen je buik en streel de onderkant van je schacht met deze hand.
 • Draai je heupen rond in een cirkel en voer zo nu en dan het tempo op. Laat je fantasie tot de verbeelding spreken en pas het tempo aan op wat je ziet.
 • Stoot je heupen naar voren in je vuist, maak gebruik van je handpalm in plaats van dat je hand het werk doet.

4. Aftrek tips: focus niet alleen op je penis

Een van de masturbatie tips die je altijd in je achterhoofd moet houden, is dat je moet spelen met je complete geslachtsdeel. En nee, dat is niet alleen je penis. Aftrek tips gaan over het strelen en kneden van je testikels, schacht en perineum – dat stukje tussen je anus en balzak. En dit genot gun jij jezelf als je jezelf bevredigen gaat. Je kunt over deze delen van je lichaam wrijven, knijpen, strelen of trekken om je orgasme te intensiveren tijdens een bijzonder opwindende solo sessie.

Bij deze aftrek tips een praktische uitleg: je testikels hebben bijna net zoveel zenuwuiteinden als je penis. Wil je je plezier intensiveren, trek zacht, maar zeker je ballen naar beneden vlak voor je climax. Of stimuleer ze met een mini vibrator. En vergeet niet om je hele schacht te aaien om echt die hoofdletter O, van Orgasme, te krijgen. Soms kun je hierbij wat kunstmatige hulp gebruiken in de vorm van:

5. Ruk tips: vergeet de prostaat niet!

De prostaat noemen we ook wel de mannelijke G-spot. Dit is je gouden ticket der aftrek tips naar een intense lichaamservaring. Heb je dit ticket nog niet verzilverd? Dan is het nu tijd. Begin met één vinger zachtjes over de buitenkant en binnenkant van je anus te wrijven. Glijd geleidelijk met één of meer vingers naar binnen en masseer rustig je prostaat. Deze bevindt zich op ongeveer 2-3 cm diepte aan buikzijde en heeft ongeveer de grootte van een walnoot. Verhoog de snelheid en beweging als het plezier toeneemt. Ga net zolang door tot je klaar bent voor een spetterende afsluiting. Lukt het niet goed om de prostaat met de vingers te bereiken? Probeer dan eens een prostaat stimulator!

6. Deze toys helpen om jezelf te bevredigen

Er is een aantal speeltjes speciaal ontwikkeld om te gebruiken bij de het masturberen. Ze kunnen veel plezier kunnen toevoegen als je jezelf wilt bevredigen. Dit zijn de lekkerste toys die je kunt gebruiken bij het masturberen:

7. Ervaar de reis van de aftrek tips, niet de bestemming

Overkoepelend aan deze aftrek tips, staat toch het gegeven dat je masturberen nooit moet overhaasten. Gebruik masturbatie als een manier om meer in contact te komen met je eigen sensaties en fantasieën. En geniet vooral van die reis, van het experimenteren met jezelf bevredigen. Laat tijdens het uitproberen van de aftrek technieken je geest niet afdwalen, blijf gefocust op wat je lichaam voelt. Sta stil bij wat er gebeurt als je lichaam op het punt staat te ejaculeren.

Tot slot, aan het eind van deze aftrek tips

Iedereen zou zo vaak als ‘ie wil moeten genieten van één op één tijd zijn eigen lichaam. Of je nou net kennis maakt met masturbatie technieken of al precies weet wat je lekker vindt. In de wereld van jezelf bevredigen, is geen goed of slecht. Het gaat vooral om het verkennen van je lichaam en al die dingen die je opwinden. Bij deze ontdekkingstocht horen automatisch het genot en de ontspanning. Hoe bewuster je aan de slag gaat met de aftrek tips, hoe intensiever jouw solo sessies worden. Neem de tijd voor jouw intiemste reis.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?