Awkward date verhalen van lezers (deel 1)

awkward date verhalen

Daten is heel leuk en kan tegelijkertijd hele awkward situaties opleveren. En dat geldt net zo goed voor seks. Het is lekker en we genieten er van, maar af en toe blunderen hoort erbij. Wij hebben de positieve instelling dat het beter is om ergens om te lachen, dan je te schamen. Daarom delen we vandaag de grappigste, meest awkward date verhalen van de lezers van ons Pabo Magazine.

#1: Met het broertje van mijn vriendin

“Mijn goede vriendin heeft een heel knap broertje. Elke keer als ik iets over hem zei, dan reageerde ze nors. ‘Afblijven’ was de boodschap. En nu ik volwassen ben, snap ik dat wel. Maar toen ik 21 was en hij 18, toen zagen we dat toch echt een beetje anders. Op feestjes draaiden we vaak om elkaar heen. Hij gedroeg zich altijd heel cocky en flirterig, een typisch voorbeeld van een foute man eigenlijk. Ik was verblind door zijn looks en kon het flirterige gedrag natuurlijk ook wel waarderen. Mijn vriendin woonde in die tijd al op zichzelf, maar vierde haar verjaardag bij haar ouders thuis. Zij hadden een gigantisch huis en tuin, op zo’n kwartier rijden van de studentenstad waar wij woonden. Voor haar verjaardag zou ik blijven slapen, zodat ik niet hoefde te rijden.”

Hij stuurde me allerlei berichtjes wat hij allemaal met me zou gaan doen

“De drank vloeide rijkelijk die nacht en iedereen had hem goed hangen. Het knappe broertje stuurde me stiekeme berichtjes over wat hij allemaal met me zou willen doen. Om geen ruzie te veroorzaken hield ik hem die avond toch een beetje op afstand: fysiek in elk geval. Ik reageerde wel op zijn berichtjes en kon niet wachten tot we alleen zouden zijn. Vannacht zou het dan eindelijk gebeuren… We spraken af dat ik naar hem toe zou komen. Rond een uur of drie lag iedereen in bed en sloop ik naar zijn slaapkamer. Hij was nog wakker en sloeg zijn dekbed opzij. Ik kroop bij hem in zijn eenpersoonsbed en al snel waren we heftig aan het zoenen. Ik was heerlijk aangeschoten en geil na een hele avond van voorspel. Hij was 18 en er dus sowieso meteen klaar voor. Nadat hij me een tijdje had gebeft ging hij me naar binnen. Het was wild en opwindend. Hij stootte steeds harder en maakte veel lawaai. Omdat hij half opgericht zat, lag het dekbed ergens bij het voeteneind. Precies toen hij klaarkwam ging zijn slaapkamerdeur open en kwam mijn vriendin binnen. Hij dook snel bovenop me en trok het dekbed over ons heen, maar we konden met geen mogelijkheid verbergen wat we zojuist hadden gedaan. Ze heeft daarna maanden niet tegen me gepraat.” – Loes (38)

#2: Liar, liar, pants on fire

“Ik ging op date met een hele leuke man. Tenminste, dat dacht ik. We hadden een week non-stop geappt en ik verheugde me er echt op om hem te ontmoeten. We woonden in dezelfde stad, hadden dezelfde interesses en ik vond dat hij ontzettend scherp uit de hoek kon komen. Noem me onnodig kritisch, maar toen hij aan kwam lopen zag ik direct dat hij had gelogen over zijn lengte. Met mijn eigen lengte van 1.80 meter zoek ik toch vaak een man die in elk geval even lang is als ik ben en hij was bijna een halve kop kleiner. Ongemakkelijk gaven we elkaar een knuffel. Al snel bleek dat hij over meer dingen niet eerlijk was: zo bleek hij een kind te hebben. Niet iets wat je hoort te verzwijgen, toch? We dronken een kop koffie en daarna wilde ik me met een smoes uit de voeten maken. Maar hij werd boos en riep me na, terwijl ik het terras verliet. Zelfs aan het eind van de straat hoorde ik hem nog schreeuwen. Ik heb hem geblokkeerd en sindsdien gelukkig nooit meer gezien.” – Jaime (27)

#3: Ik dipte mijn sushi enthousiast in de wasabi

“Mijn date nam me mee naar een sushi restaurant. Nou ben ik één van de weinige mensen die vrijwel nooit sushi eet. Ik was al nerveus voor de date, want hij leek echt heel leuk en nu moest ik ook nog met stokjes eten. Toen ons eten op tafel werd gezet dipte ik mijn sushi in plaats van in de sojasaus in de wasabi. Hij waarschuwde me nog: dat is heel heet, weet je dat wel? Maar ik wilde me stoer voordoen: niks aan de hand. Ik stopte de hele sushi in mijn mond. Al snel begonnen mijn ogen te tranen en mijn neus te lopen. Mijn lippen tintelden en het zweet brak me uit. Uiteindelijk was het zo verschrikkelijk heet, dat ik van ellende een glas melk heb besteld. Inmiddels zijn we al drie jaar samen, hij vertelt dit awkward date verhaal graag aan iedereen die het wil horen.” – Marjolein (31)

Wil jij je awkward date verhalen (anoniem) met ons delen? Deel het dan in een reactie!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?