Ontdek de magie van de Naughty & Nice Adventskalender

De kerstperiode is een tijd van zowel magische momenten als drukte. We kijken uit naar het samenzijn en de gezelligheid, maar waarschijnlijk wat minder naar al dat geregel. Hoe kun je tijdens de gezelligste dagen van het jaar tóch je ogen sluiten en opgaan in de sfeervolle momenten? Het antwoord is de Naughty & Nice Adventskalender!

Have yourself a merry little Christmas… We vergeten soms stil te staan en op te gaan in het moment met onze drukke levens. Een moment voor jezelf of voor jullie samen, waar je compleet in op kunt gaan, is dan des te specialer! Vooral nu de feestdagen dus om het hoekje komen kijken. De Naughty & Nice Adventskalender helpt je om in je diepste verlangens te duiken.

De Naughty & Nice Adventskalender

Achter elk deurtje van deze prachtige adventskalender ontdek je nieuwe mogelijkheden en verleg je jouw seksuele grenzen. Solo of met een partner (of twee) – het worden vierentwintig onvergetelijke herinneringen.

Dit jaar is de kalender weer goed gevuld! Met maar liefst 8 seksspeeltjes, 5 soft bondagespeeltjes, 5 drogisterij producten, 3 accessoires en 3 wellness producten, is er wel voor ieder wat wils. Alle producten zijn beginnersvriendelijk en beloven warme nachten in de koude winterperiode.

Herontdek, verbind en geniet

De Naughty & Nice Adventskalender zorgt voor een onvergetelijke decembermaand vol humor, romantiek en een snufje avontuur. En dat in je eigen slaapkamer! Je herontdekt je eigen sensualiteit, maar ontdekt ook nieuwe kanten van jezelf.

Als je een bedpartner hebt met wie je op reis gaat, kan jullie band alleen maar sterker worden. Niet alleen maken jullie tijd voor elkaar vrij, gesprekken over jullie verlangens en wensen kunnen een stuk makkelijker worden met elk deurtje die jullie openen.

Unlock nieuwe sensaties

Deze feestelijke kalender verrast jou of jullie samen 24 dagen lang met verschillende sensaties. Elke dag kun je je dagelijkse leven aan de kant leggen en een deurtje naar een nieuwe wereld openen. Keer op keer zet je jezelf op de eerste plek door je gedachten, to-do-lijstjes en andere zorgen aan de kant te leggen en compleet op te gaan in sensualiteit en zelfontdekking.

Lees niet verder als je geen spoilers wilt ❤ Als je nieuwsgierig bent naar wat je kunt verwachten van de 2023 editie van onze Naughty& Nice adventskalender, lees dan snel verder!

Het geluid van nachten vol passie

Communiceren tijdens seks en luisteren naar jezelf en je partner is natuurlijk ontzettend belangrijk. Maar wees ook niet bang om je genot te laten horen! Zet de toon met bijvoorbeeld de flogger, waarbij elke zweepslag een symfonie creëert met kreten van genot.

Of luister naar en geniet van het geluid van de tapping toy, die met tikkende sensaties jou naar intense hoogtepunten brengt. Breng een beetje glijmiddel aan, om het comfort te vergroten en sensaties te vermenigvuldigen!

Vlinderzachte aanrakingen

Ontstressen na een lange dag (of periode) is lastig. Daarom hebben we weer een aantal wellness producten die je naar de zevende hemel brengen! Breng zijdezachte massageolie aan op je huid en kneed alle zorgen weg. Of pak de massager erbij die met zijn ergonomische vormgeving bij elk deel van je lichaam komt.

Koester nieuwe herinneringen

Koppel geuren aan jouw nieuwe, sensuele herinneringen. Als jij de geur van de roommist op een ander moment ruikt, zal het jou terugbrengen naar die onvergetelijke reis met de adventskalender. Jouw intiemste momenten zullen altijd bij je blijven om te koesteren.

Duik je diepste fantasieën in

Er is niks spannender dan een zintuig wegnemen en je verbeeldingskracht het werk te laten doen. Doe het oogmasker op en gebruik de male stroker, dildo of één van de vibrators, om je onder te dompelen in jouw meest sexy fantasieën.

Of laat je vastbinden of bind juist je partner vast met de handboeien en dijbeenboeien, zodat slechts één van jullie de ander kan aanraken. Ga compleet op in een rollenspel van dominantie en onderwerping en ontdek jouw diepste erotische fantasieën.

Ervaar nieuwe hoogtepunten met de adventskalender

De inhoud van de kalender is meer dan alleen een verzameling van verleidelijke producten. Jouw decembermaand belooft niet alleen vele nieuwe hoogtepunten, maar ook zelfontdekking en verbinding met je partner. Dit is jouw moment. Jouw reis. Jouw kans om te luisteren naar alle verlangens die klaarstaan om ontdekt te worden.

 

De ervaringen van de adventskalender van vorig jaar!

“Het is zeker weten een aanrader, mooie producten. Mijn kastje is weer netjes bijgevuld!”
“Voor een eerste kalender is het een succes. Ik las reacties die lovend waren over deze kalender en ik wilde dit jaar niet missen. Dus ik kocht het! We konden niet wachten tot het einde van het jaar, elke verrassing voegt een beetje meer pit toe aan jullie relatie als koppel. Die van volgend jaar ga ik zeker halen.”
“Een geschenk vol verrassingen, elke dag is een nieuw avontuur! Een goed kwaliteitsproduct!”
“De verpakking is van goede kwaliteit, de productselectie lijkt gericht op zelfontdekking (alleen of met een partner) en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?