Boost je zelfvertrouwen met de juiste lingerie

Wanneer je de juiste lingerie draagt, kan dit jouw zelfvertrouwen een enorme boost geven. Die mooie beha en dat verleidelijke slipje hoef je dus écht niet alleen maar uit de kast te halen om iemand anders blij mee te maken. Je hoeft jezelf niet alleen maar sexy te voelen wanneer iemand anders je dat vertelt, dat kan je ook helemaal zelf!

It’s a confidence thing…

Misschien vraag je het jezelf nu af; wat is het punt van lingerie dragen wanneer ik niemand heb om het aan te laten zien? Naast dat je jezelf enorm sexy kan laten voelen wanneer je de juiste lingerie draagt, is het ook een goede manier om jouw eigen seksualiteit te ontdekken. Jouw seksualiteit moet namelijk niet bepaald en gedefinieerd worden door iemand anders dan jijzelf.

Deze ontdekkingsreis is volledig normaal en ook nog eens reuze gezond. Die sexy lingerie die je onder de kleding draagt is wellicht jouw geheim, maar je zal snel genoeg merken dat het veel invloed heeft op hoe jij in je vel zit. En zeg nou zelf; zo’n verleidelijk lingeriesetje onder je kleding voelt toch veel fijner dan die slobberende onderbroek en bh die hun beste tijd al lang gehad hebben? De aanraking van bijvoorbeeld kant of satijn doet wat met je. Het voelt supervrouwelijk en sensueel. Het geeft je zelfvertrouwen een boost en dat straal je uit!

Het vinden van de juiste lingerie

Een mooi lingeriesetje aantrekken klinkt voor de één enorm leuk en voor de ander kan het misschien zelfs wel ongemakkelijk voelen. Gelukkig is er genoeg aanbod en zo voor ieder wat wils. De één voelt zich comfortabel in een verleidelijke body, de ander in een uitdagende string en weer iemand anders in een sportief setje van Calvin Klein. Ook laatstgenoemde kan énorm sexy zijn!

Het is vooral belangrijk dat jij je prettig voelt in de lingerie die je aan hebt, anders voel jij je natuurlijk helemaal niet zo’n power vrouw als waar we nu voor willen gaan. Bij het vinden van de juiste lingerie moet je ook letten op de juiste maten, om hulp vragen van professionals is dus ook helemaal geen slecht idee!

Lees ook: de mooiste lingerie voor jouw lichaamsvorm

Zie het als een expressie

Net als die toffe broek die je draagt en de schoenen die je aan hebt, is lingerie een expressie, een weerspiegeling van jezelf. Heb jij zin in een Lazy Sunday? Trek dan gewoon die lekkere lounge-bh aan. Met lounge-bh bedoelen we dan niet een sportbeha of een oude en versleten beha, maar een mooie bralette of een beha van zacht katoen. Als je dit draagt merk je dat jij je zélfs tijdens een Lazy Sunday met een knot op je hoofd en zonder enige make-up op je gezicht nog steeds heel vrouwelijk kan voelen.

Wake up call!

Als je er eens goed over nadenkt is het best wel gek dat je wel wil investeren in een mooie jurk waar je je mooi in voelt, maar bij elkaar geraapte lingerie vind je allemaal prima. Dat is best wel tegenstrijdig. Bijpassende lingerie waarin jij je aantrekkelijk voelt, doet wonderen voor je zelfbeeld. En mocht je partner het toevallig zien? Geluksvogel! Zo niet? Dan heb je het in elk geval voor jezelf gedaan, en dát is waar het om draait!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?