De mooiste lingerie voor jouw lichaamsvorm

juiste lingerie voor jouw lichaamsvorm

Het dragen van mooie lingerie heeft een aantal voordelen. Zo is het een manier om je super sexy te voelen. Leuk voor je partner, maar ook voor jezelf. Bovendien zorgt mooie lingerie ervoor dat jij meer zelfvertrouwen hebt. Dit komt omdat jij het jezelf gunt om mooi ondergoed te dragen, puur voor je eigen gevoel. Wij vertellen je wat de mooiste lingerie voor jouw lichaamsvorm is.

Wat is de mooiste lingerie voor jouw lichaamsvorm?

Laten we vooropstellen dat jij vooral moet doen waar je je fijn bij voelt. Het is jouw lichaam en jij kiest wat voor lingerie je wilt dragen. Dit artikel is bedoeld als handige richtlijn, als je niet goed weet welke lingerie voor jouw lichaamsvorm geschikt is.

Lingerie voor jouw lichaamsvorm: appel

Vrouwen met een appelfiguur hebben slanke benen en heupen. De buik en taille zijn voluptueus. Meestal is een vrouw met een appelfiguur ook gezegend met grotere borsten. Deze borsten mogen gezien worden, dus een sexy BH voor grote borsten is een heel aantrekkelijke keuze voor een vrouw met een appelfiguur. Het is belangrijk om te letten op een goede ondersteuning als jij grotere borsten hebt. Een BH met beugel is vaak het stevigst.

Kies voor een broekje dat mooi bij je sexy BH past. Aangezien jouw bovenlijf wat groter is, is een wat groter broekje ook mooi. Kies daarom bijvoorbeeld voor een brazilian slip, die de billen vrij laat, of ga voor een kanten hipster. Deze is vaak elastisch en heeft bredere banden, maar is sexyer dan een slip. Heb je een buikje? Kijk dan uit met lage slips.

Wil jij je lichaam liever iets meer verhullen? Voor een spannende logeerpartij bij je nieuwe liefde kun je een babydoll dragen. Dit is een sexy, kort nachtjurkje, vaak gemaakt van kant of transparante stof. Met een babydoll bedek je je buik en laat je jouw borsten en benen juist extra sprankelen. In plaats van een babydoll kun jij ook kiezen voor een mooie body. Dit is lingerie uit één deel: een topje en broekje, maar dan aan elkaar. Hiermee bedek je je buik en laat je jouw sexy benen en borsten zien.

 • Vrouwen met een appelfiguur hebben grotere borsten, een voluptueuze buik en taille en smallere heupen.
 • Een stevige BH met beugel past het best bij grote borsten.
 • Kies voor een sexy bijpassend broekje. Een brazilian of hipster van kant past mooi bij jouw figuur.
 • Voel je je onzeker over je buik? Kies dan voor een sexy babydoll of een body.

verschillende lingerie setjes

Lingerie voor jouw lichaamsvorm: zandloper

Vrouwen met een zandloperfiguur hebben het makkelijk: hen staat alles qua sexy lingerie. Jouw heupen en schouders zijn in verhouding en dat geldt ook voor je taille, borsten en benen. Wil je je partner verrassen met erotische lingerie of jezelf verwennen met een mooi setje? Bekijk dan eens deze spannende catsuits of lingeriesetjes.

 • Een zandloperfiguur is helemaal in verhouding: er is geen plek op je lichaam die voller of uit verhouding is.
 • Jouw lichaam kan alles hebben, zoals bijvoorbeeld een erotische catsuit.

Lees ook: Erotische lingerie – inspiratie voor spannend en pikante setjes

De mooiste lingerie voor dames met een peerfiguur

Dames met een peerfiguur hebben een slanke taille en smalle schouders. De billen en bovenbenen zijn voller en de heupen zijn breder dan de schouders. De borsten van vrouwen met een peerfiguur zijn vaak kleiner. Hierdoor kun je eigenlijk elke soort BH dragen. Heel erg erotisch is een BH met open cups. Met kleinere borsten staan zulk soort BH’s erg opwindend. Misschien niet per se geschikt om naar het werk te dragen, maar zeker leuk in de slaapkamer.

Natuurlijk draag je ook graag een bijpassend broekje bij je mooie BH. Een rioslip (een reguliere slip) of een string past het mooist bij jouw lichaamsvorm. Hiermee lijken je benen langer en komen ze het beste tot hun recht.

 • Vrouwen met een peerfiguur hebben smalle schouders, kleinere borsten en een slanke taille. De heupen en bovenbenen zijn in verhouding breder.
 • Jij kunt elke BH dragen met jouw figuur. Een BH met open cups staat erg sexy.
 • Bij een peerfiguur past een reguliere slip of een string het best.

Sexy lingerie voor vrouwen met een atletisch lichaam

Heb jij een atletisch figuur? Dan heb je smalle schouders en heupen en een recht bovenlijf. Je taille is niet echt zichtbaar en je borsten zijn klein. Wil jij je borsten iets meer volume geven? Kies dan voor een push-up BH of een BH met vulling. Voorkom kleine BH’s: deze laten je borsten nog kleiner lijken.

Een bustier past perfect bij jouw lichaamsvorm. Met een bustier creëer je namelijk een taille en lijken jouw borsten en heupen juist wat breder. Qua slips heb je het makkelijk: jij kunt alle soorten slips dragen. Heb je een buikje dat je wilt verdoezelen? Kies dan voor een hipster of een tailleslip en niet voor een lage slip.

 • Als jij een atletisch figuur hebt, dan zijn je schouders en heupen smal en heb je een recht bovenlijf.
 • Een push-up BH of BH met vulling staat jou het mooist.
 • Je kunt er ook voor kiezen om een BH vulling in je eigen BH te doen.
 • Bij jouw lichaamsvorm past elke soort slip.

lingerie

Lingerie voor jouw lichaamsvorm: diamant

Vrouwen met een diamant- of hartfiguur hebben brede schouders, volle borsten en smalle heupen. Jouw borsten hebben voldoende ondersteuning nodig, dus kies bijvoorbeeld voor een balconette- of een kwart cup BH. Deze ondersteunt je borsten, maar laat tegelijkertijd een groot deel vrij. Heel verleidelijk als je een spannende nacht hebt gepland.

Wil jij met je slipje wat bredere heupen creëren? Kies dan voor een string, brazilian of hipster met brede banden aan de zijkant. Doordat je billen onbedekt blijven, lijken deze voller. Ook slipjes die versiering hebben aan de zijkanten werken goed.

Leg de nadruk op je benen door het dragen van een jarretelgordel met sexy kousen. Door de jarretelgordel lijken je heupen net wat meer in verhouding tot je schouders. Bovendien geven jarretels je een erotisch gevoel. Ook geschikt voor op het werk, als je jurk of rok lang genoeg is. En anders heel leuk om te dragen tijdens een avondje uit met je geliefde. Show hem een randje van je kousen als voorspel voor wat er later die avond gaat komen.

 • Als jij een diamantfiguur hebt, dan zijn je schouders breder dan je heupen en je borsten zijn vol.
 • Je borsten komen prachtig uit in een balconette of kwart cup BH.
 • Met een slip met brede banden en blote billen, zoals een brazilian of hipster, lijken je heupen en billen voller.
 • Draag jarretels om je heupen wat breder te laten lijken.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?