De luxe intieme toys van LELO: onze favorieten

LELO

Vandaag brengen we een ode aan LELO. Dit Zweedse designermerk van luxe intieme toys heeft maar één doel: jouw nieuwsgierige verlangens omzetten in realiteit. Want LELO weet dat de nieuwsgierigheid die zij hebben, ook speelt bij hun klanten. LELO staat voor empowerment, het ontdekken van je sensuele gevoelens door middel van hun toys en dat allemaal in een luxe jasje.

Luxe intieme toys: LELO bestsellers

De producten van LELO hebben een aantal overeenkomsten. Zo hebben ze een luxe uitstraling, zijn ze oplaadbaar via USB, maken gebruik van vooruitstrevende technologie en zijn ze er natuurlijk helemaal op gericht om jou te plezieren. Met deze bestsellers weet je bijna zeker dat dat zal lukken.

LELO Sona 2 Cruise

Het is hét it-item op het gebied van seksualiteit: de luchtdrukvibrator. Wil jij het eens proberen of ben je er aan verslingerd en wil je een tweede, derde of vierde exemplaar? Kies dan voor de Sona 2 Cruise. Deze luchtdrukvibrator stimuleert jouw clitoris met geluidsgolven. Het tuitje plaats je op jouw clitoris, waarna deze zachtjes naar binnen wordt gezogen. De geluidsgolven zorgen vervolgens voor een intense stimulatie. De Sona 2 ligt lekker in de hand en heeft een luxe look, met een achterkant in roségoud in combinatie met zwart, roze of paars. Met zijn twaalf intensiteitsstanden kun je blijven schakelen tot je er één hebt gevonden die bij jou past.

Enigma voor dubbele stimulatie

LELO belooft een buitenaards lekkere ervaring met de Enigma. En dat is precies wat deze dubbele stimulator je biedt. De Enigma is een clitoris- en G-spot stimulator, vergelijkbaar met de Duo van Womanizer. Houd jij van intense stimulatie? Dan is de Enigma echt iets voor jou. Het gebogen deel breng je aan in je vagina: het heeft een eigen motortje en stimuleert jouw G-spot door middel van vibraties. Het tuitje plaats je op jouw clitoris en deze wordt vervolgens gestimuleerd met luchtdrukgolven. Beide motoren hebben acht verschillende standen.

Luchtdrukvibrator Sila

We blijven nog even bij de luchtdrukvibrators, want ook de Sila is er één. Deze compacte vibrator is rond en dat zorgt voor een goede grip. Je kent het verhaal inmiddels: je plaats het zachte tuitje op je clitoris en deze wordt gestimuleerd met acht verschillende luchtdrukstanden. De Sila is volledig waterproof, dus je kunt er ook in bad of onder de douche van genieten. Welke van de drie snoepige pastelkleuren (lila, roze of aqua) kies jij?

Soraya Wave vibrator

De Soraya Wave vibrator is een rabbitvibrator zoals je hem nog nooit hebt gezien. Het is niet alleen één van de meest luxe intieme toys, maar ook één van de mooiste. Het is een vibrator die zowel je clitoris als je G-spot stimuleert. We adviseren regelmatig om een ‘kom hier’-gebaar te maken met de vingers als je G-spot stimulatie wilt proberen: de Soraya Wave doet dit zelf. Daarnaast vibreert de clitorisstimulator natuurlijk, om ook dit plekje te verwennen. De vibrator is waterproof, dus je kunt hem in bad gebruiken of even opwarmen onder de hete kraan. Als hij volledig is opgeladen, kun je er maar liefst twee uur van genieten. De opvolger van de Soraya Wave is de Soraya 2 Wave, die nog meer verschillende standen heeft waar je van kunt genieten.

LELO Hugo prostaatvibrator

Na alle luxe intieme toys voor vrouwen, komen we nu aan bij een item voor de mannen: de Hugo prostaatvibrator. Deze luxe vibrator zorgt voor ongekend anaal genot en een zeer heftig hoogtepunt. Als zijn prostaat wordt gestimuleerd, zorgt dit namelijk voor een veel intenser orgasme. De Hugo prostaatvibrator is voorzien van twee motoren: één voor het stimuleren van de prostaat, de ander voor het perineum (het uitwendige plekje tussen de anus en de testikels). Het bijzondere aan de Hugo is de manier van bedienen, die SenseMotion heet. Door de afstandsbediening te draaien gaat de toy harder bewegen. En dat is niet alles: de partner kan ook voelen wat de ander voelt, doordat de toy en afstandsbediening synchroon bewegen.

Gigi 2 G-spot vibrator

Geniet van de intense stimulatie van je G-spot, met de Gigi 2 vibrator van LELO. Deze G-spot vibrator heeft de herkenbare gebogen vorm om je meest gevoelige plekje te raken met zijn krachtige vibraties. Daarnaast heeft ‘ie ook iets bijzonders: een platte top. Hierdoor kun je de vibrator ook gebruiken als clitorisstimulator. Met een volle accu kun je maar liefst vier uur lang van je G-spot vibrator genieten. Hij heeft acht verschillende standen en is waterproof.

Luxe intieme toys voor jullie samen: de Tiani 3

Geniet samen van een seksspeeltje, met de Tiani 3. Deze koppelvibrator wordt gedragen door de vrouw. Het ene uiteinde trilt inwendig, terwijl het andere deel je clitoris stimuleert. Het fijne van deze toy is dat jouw partner ook kan genieten van de trillingen, als hij bij jou naar binnen gaat. Door de afstandsbediening kunnen jullie de vibraties makkelijk aanpassen.

Smart Wand 2

Een wand vibrator is heel geschikt voor vrouwen die lastig een orgasme krijgen. Dit komt omdat hij krachtige trillingen heeft, die jouw meest intieme plekjes stimuleren. De wand massager van LELO is uniek, omdat hij als een van de weinige wand massagers waterproof en draadloos is. Gebruik hem voor een massage, of om je gevoelige plekjes te verwennen. Door de Smart Wand 2 te combineren met opzetstukken, kun je hem bijvoorbeeld ook gebruiken voor G-spot stimulatie.  Deze wand massager is ook te gebruiken door mannen.

Welke toy van LELO is jouw favoriet?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?