Deze seksspeeltjes zijn beter dan the real thing!

toy match

Wie heeft een partner nodig als je een toy kunt krijgen? Dat vragen wij ons nou ook altijd af. Sure, stiekem verlangen we soms best naar zo’n stel warme armen om ons heen, maar er komen ook zó veel nadelen bij kijken. Dus wil jij wél de lusten, niet de lasten…dan zijn er altijd nog spannende seksspeeltjes om de nacht mee door te komen.

Seksuele frustraties

We hebben allemaal wel eens in een relatie gezeten met een kerel die zich vooral druk leek te maken om zijn eigen zaakje. Zo’n kerel die na wat ongeïnspireerd gefriemel down there meteen op je duikt en in sneltreinvaart begint te beuken tot hij grommend zijn zwemmertjes in je loost. Zo’n kerel die zich daarna geeuwend omdraait en in slaap sukkelt, terwijl jouw lendenen nog in brand lijken te staan.

Wat zo’n kerel jou oplevert? Niet zoveel, behalve bakken vol seksuele frustratie. Gelukkig zijn er talloze seksspeeltjes waarmee je de regie over je eigen seksualiteit heerlijk kunt teruggrijpen. Zoals de speeltjes die we hieronder voor je hebben verzameld. Deze toys zijn beter dan welke real life-partner dan ook en ze laten je niet in de steek wanneer de nieuwste Call of Duty uitkomt.

En met deze krachtpatsers wordt foezelen gegarandeerd stukken sexyer en opwindender. Of je nu een single lady of een bezette dame bent. Beloofd!

Zes opwindende seksspeeltjes waar je vent nog een puntje aan kan zuigen!

Panthra Shaka Wand Vibrator – deze toy is echt een beest in bed

Wil je een avond echt helemaal los gaan tussen de lakens, maar heeft je partner “hoofdpijn” of “last van zijn hamstrings” en blijf jij onbevredigd achter? Niet met deze toys, want de Panthra Shaka Wand Vibrator kan en wil echt áltijd. De toy laat jou met liefde alle hoeken van de kamer zien en brengt jou tot een grommend hoogtepunt.

Love ’n Play Starter Kit – deze toy heeft geen lompe maten, maar verleidelijke vrienden

Je kent het wel, toch? Die avonden wanneer je man zich met zijn buddies voor een voetbalwedstrijd nestelt? Bak bier en lomp gebrul gegarandeerd? Nou, op die avonden schiet jij natuurlijk niet in de bedienmodus, maar sneak je snel naar boven voor een one-on-one met je betrouwbaarste vriendje. En dat vriendje komt niet alleen, welnee. Dat vriendje heeft zijn eigen vriendjes meegenomen en die zijn een stuk aantrekkelijker dan die holbewoners daar beneden. Deze twee krachtige bulletvibrators komen met drie fijne opzetstukjes, pleasure balls en buttplugs. En goal!

The Violet Rabbit Vibrator – deze toy komt nooit te snel klaar

Met deze zijdezachte Rabbit Vibrator hoef je niet bang te zijn dat je met lege handen achterblijft wanneer je partner vroegtijdig gaat jubelen. Integendeel, met dit stijlvolle speeltje heb je zelf de touwtjes in handen. Je kunt er namelijk mee swipen! Hoe dat werkt? Simpel. Zet de vibraties aan en kies je favoriete patroon met het knopje op het handvat. Daarna hoef je alleen nog maar met je duim over de blaadjes naar links of rechts te vegen voor hardere of zachtere vibraties. Inclusief toy bag en sexy oogmasker!

LELO Sona 2 – deze toy wordt nooit jaloers wanneer je lonkt naar anderen

Of het gras groener is aan de overkant? Daar kom je meestal niet zo snel achter, behalve wanneer je een open, vrije relatie hebt. Maar dit speeltje wordt nooit jaloers en laat je lekker je gang gaan met zijn vriendjes. LELO heeft namelijk een arsenaal aan spannende, luxe seksspeeltjes op het menu staan en je zou niet de eerste zijn die na de eerste toy genadeloos voor de bijl gaat en een collectie aan gaat leggen. Deze Sona 2? Die heeft onnavolgbare pulserende, zuigende sensaties, we kunnen niet anders zeggen. Dat gevoel wanneer je clitoris in de zachte opening wordt gezogen? Hemels. Maar vergeet ook niet de Enigma en de Smart Wand te checken!

Vice Driedubbele Vibrator – deze toy weet wél hoe hij al je spots moet raken

Urgh, weinig erger dan een sekspartner die niet doorheeft dat er méér erogene zones zijn dan de clitoris. Hoewel, applausje dat hij die tenminste nog weet te vinden! Maar toch, soms heb je behoefte aan een prikkelende totaalervaring. En dat weet deze driedubbele vedette je moeiteloos te geven. Met de krachtige roterende en vibrerende functies raakt hij zowel je vagina, je clitoris als je anus, dus je snapt wat voor hemelbestormend orgasme er in het verschiet ligt als jij met deze kleurrijke verschijning in zee gaat. Sing Hallelujah, dat werk!

HER Ultimate Pleasure – deze toy likt je zoals jij dat wil: zonder morren, zonder zeuren!

Klaagt je partner al na vijf minuten lafjes likken over een vermoeide tong? No worries, de HER Ultimate Pleasure wordt nooit moe. Met vier krachtige motoren en een ontzettend flexibele tong bootst dit seksspeeltje orale seks briljant na. De tong kan op zeven manieren vibreren, de toy heeft drie zuigpatronen en je kunt bovendien genieten van drie opzetstukjes met stimulerende nopjes, voor een extra intense beleving. Laat die vent maar zitten, leve de robotische tong!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kom jij ons ook volgen?