Hoe geef je een sexy striptease: 9 tips

sexy striptease geven

Een sexy striptease geven is best een uitdaging als je geen professioneel danser bent. Maar ook wanneer jij zo stijf bent als een hark, is het mogelijk jouw partner te laten genieten van een opwindende striptease. Zowel mannen als vrouwen genieten van een sexy dans van hun lief! Het gaat niet alleen om de moves. Zelfverzekerd zijn en genieten van jouw eigen optreden is vele malen heter dan een paar soepele bewegingen. Wil jij jouw lief verrassen? Lees snel deze tips die antwoord geven op de vraag: hoe geef je een sexy striptease?

1. Sexy striptease? Creëer de juiste sfeer!

Een goede sfeer helpt je enorm bij het geven van een striptease. Dan bedoelen we heus niet dat jij direct een stripperpaal in je slaapkamer moet neerzetten. Een schemerige kamer, kaarsen die de ruimte verlichten en lekker laten ruiken, plus zwoele muziek met een fijne beat zorgen al voor de juiste sfeer. Maak een playlist met de meest sexy nummers die jij kent. Zorg ervoor dat jouw lief een plek heeft waar hij of zij er goed voor kan gaan zitten. Het liefst op een stoel zonder armleuningen, zodat jij ook bij hem of haar op schoot kunt kruipen. En denk eraan dat je genoeg ruimte voor jezelf hebt, om als podium te gebruiken! De basis van een sexy striptease geven draait om het creëren van sfeer. Maak het gezellig en zorg dat de kamer al naar seks ruikt. Al bij binnenkomst verwacht jouw partner dat er iets spannends op het programma staat.

2. Het geilste van striptease: zelfverzekerd zijn

Er is niets zo opwindend als een zelfverzekerde partner. Zorg dat jij je dan ook zeker voelt als je een striptease gaat geven. Jij weet dat de persoon voor wie jij stript jou wil, gedraag je daar dan ook naar. Neem de leiding, zet hem of haar neer op de juiste plek en jouw show kan beginnen! Begin met sexy, trage bewegingen en denk na over jouw volgende beweging. Plaag, prikkel en stop wanneer je partner meer wil. Vind jij zelfverzekerd zijn lastig? Doe net alsof je iemand anders bent. Door iemand anders te spelen, is het gemakkelijker om zelfverzekerd te zijn. Trek desnoods een outfit aan die bij jouw rollenspel past.

3. Gebruik kleding om te teasen

Het maakt niet uit of jouw sexy striptease gepland is of spontaan begint. Maak altijd gebruik van kleding. Begin van boven naar beneden. Als jij vandaag een stropdas droeg, trek hem zwoel los en gebruik hem om de handen van jouw partner vast te binden achter zijn of haar rug. Heb jij een soepel jurkje of een losse broek? Knopen losmaken, je kleding op de grond laten glijden, op de grond gooien, hoge hakken uitschoppen: het werkt allemaal om spanning te brengen in jouw sexy striptease. Maar trek je kleding niet te snel uit! Jij wilt je show toch even laten duren en als je al binnen een minuut bent uitgekleed, dan voel jij je misschien toch wat minder zelfverzekerd. Bovendien: als je nog een mooie boxershort of een sexy BH-setje aan hebt, dan laat jij ook nog wat aan de verbeelding over.

4. Oefen je moves in de spiegel

Bij een sexy striptease horen nou eenmaal uitdagende bewegingen. Draai met jouw kont, al dansend en op schoot bij je partner. Kijk zwoel en uitdagend bij het losknopen van kleding. Stap sexy en zeker op hem of haar af. Jij bent geen professional, weet je nog? Het hoeft dus allemaal niet direct perfect te zijn. Maar zwoel, dat kun jij best! Oefen van tevoren in de spiegel en bekijk je moves en je blik. Zo haal jij het beste in jezelf naar boven.

5. Welke bewegingen maak je bij een sexy striptease?

Hoe meer jij jezelf bent bij een striptease, hoe spannender het wordt. Welke bewegingen of dansjes jij doet, hoef je van te voren niet te bedenken. Beweeg zoals jij dat altijd doet bij het dansen. Schaam je niet en leef je uit. Zet jouw lief op een stoel, zet de muziek aan en start. Ga op zijn of haar schoot zitten, draai je kont over de geslachtsdelen van je lief en sta dan op om je striptease te beginnen. Dit doe je natuurlijk op een uitdagende manier. Kronkel over de vloer terwijl je de kousen van je jarretels uitdoet of terwijl jij jezelf ontdoet van je jeans. Zowel mannen als vrouwen kunnen heel sexy bewegen door met hun heupen te draaien. Leuk om naar te kijken aan de voor- én achterkant. Wil jij op een sexy manier je broek uitdoen? Buig je dan helemaal voorover, zodat je partner goed naar jouw billen kan kijken.

6. Wees de dominante teaser

Als jij wilt dat jouw partner je aanraakt, zeg dat en moedig hem of haar aan. Moet jouw lief zijn of haar handen thuis houden? Bind ze vast. Jij bent hier de dominante leider. Jij bepaalt wat de regels zijn en wat jouw partner wel of niet mag doen. Alles draait vandaag om jou. Je kunt zelfs je seksspeeltjes meenemen in je striptease. Ga jij voor een strenge BDSM-outfit of strip je in jouw eigen kleren? Wees jezelf en wees de leider: dat is super opwindend.

7. Schroom niet jezelf aan te raken

Raak jezelf aan waar jij wilt dat de ogen van jouw partner heengaan. Geloof ons: hij of zij volgt je bewegingen vanzelf. Zo ongeveer aan het eind van de striptease bouwt de spanning zich op: betast jouw erotische delen. Eerst kort, dan steeds vaker en wees niet bang om jezelf de stimuleren. Kijken naar andermans genot, maakt een hoop sensatie los in een mens. Jij bepaalt of jouw partner je nu ook mag aanraken, door op zijn of haar schoot te kruipen.

8. Leer striptease van de beste

Kijk filmpjes van striptease- en burlesque-optredens. Je haalt veel inspiratie uit het kijken naar professionals, zoals Dita von Teese. YouTube staat vol met burlesque-shows van mannelijke dansers of kijk de films Onze Jongens en Magic Mike om inspiratie op te doen. Het is niet verboden dansmoves en sexy bewegingen te kopiëren. Bovendien heeft jouw partner er geen idee van, tenzij je de eerder genoemde films samen kijkt natuurlijk. Kijken naar inspiratiefilmpjes op internet is nog eens leuk vermaak ook!

9. Strip, dans, lach en geniet

Wat je absoluut niet mag vergeten bij het geven van een sexy striptease is om zelf te genieten. Denk niet na, maak je bijvoorbeeld geen zorgen over jouw buik na je bevalling en ga er compleet voor. Natuurlijk kan het zijn dat jij je ongemakkelijk voelt als het even niet zo gaat zoals jij in gedachten hebt. Nou en! Lach er om, zie altijd de humor ervan in. Het is al heel wat om sexy te dansen, verleidelijk te strippen en aantrekkelijk te zijn (en je ook zo te voelen). Gewoon doen. En ook hier geldt: oefening baart kunst.

Geef jij wel eens een striptease?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?