Hoe kies je een tril ei dat bij je past: onze tips

vibrerend ei voor pasen

Pasen staat om de hoek en dat betekent dat het weer tijd is om ons met eieren bezig te houden. Geschilderde eieren, paaseieren en natuurlijk vibrerende eieren! Hoe kies je een tril ei dat bij je past? Dat vertellen we in dit artikel.

Wat is een tril ei?

Een tril ei is een seksspeeltje in de vorm van een ei, dat met vibraties je vagina stimuleert. Zo’n sextoy noemen we ook wel een vibrerend ei. Een tril ei wordt vaak op afstand bestuurd met een draadloze afstandsbediening. Dit kun jij zelf doen, maar je kunt de controle ook uit handen geven door je partner de afstandsbediening te geven.

Een trillend ei doe je in jouw vagina. Dit gaat makkelijk vanwege de gladde buitenkant. Jij kunt altijd waterbasis glijmiddel gebruiken om hem makkelijker naar binnen te laten glijden. Het speeltje is heel geschikt om te gebruiken tijdens het voorspel. Door de trillingen raak je opgewonden en ook het aanspannen van jouw bekkenbodemspieren, om het eitje binnen te houden, draagt hier aan bij. Zit het eitje op de goede plek, dan kan hij zelfs jouw G-spot stimuleren. Door het touwtje is een tril ei eenvoudig weer te verwijderen.

Hoe kies jij nou een vibrerend ei dat goed bij jou past? Wij helpen je met behulp van vijf vragen.

Vraag 1: moet je tril ei wel of niet waterproof zijn?

Ben jij iemand die graag met sekstoys speelt onder de douche of in bad? Of – als je geen ervaring hiermee hebt – denk jij dat je dit graag zou willen doen? Kies dan voor een tril ei dat waterproof is. Je zou het misschien niet verwachten, maar jij kunt zo’n eitje door zijn siliconen behuizing opladen. Hierdoor is je eitje helemaal waterdicht en veilig te gebruiken in natte omstandigheden. Er bestaat overigens ook eitjes die op batterijen werken en volledig waterproof zijn.

Vraag 2: wil je een simpel of innovatief tril ei?

Naast eenvoudige tril eieren met verschillende snelheden, heb je ook vibrerende eitjes die meer functionaliteiten hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld eitjes die met een app op jouw telefoon kunnen worden bestuurd. Zo zou jouw partner je zelfs vanuit een ander land kunnen stimuleren! Heerlijk als één van jullie regelmatig op zakenreis moet. Ook zijn er tril eitjes die kunnen vibreren op de maat van je favoriete muziek. En vibrerende eitjes waarbij jij zelf jouw eigen vibratiepatroon kunt tekenen. Of wat te denken van een tril ei waar ook een anusballetje aan vast zit? Zoals jij merkt is er voldoende keuzen: er bestaan ook tril eitjes die bestaan uit twee of meer kralen, die apart van elkaar kunnen vibreren.

Lees ook: Vaginaballetjes: hoe werken ze?

Vraag 3: kies je voor draadloos of niet?

Er zijn tril eieren die met een draad aan de afstandsbediening verbonden zijn. Er bestaat ook draadloze exemplaren. Welke soort jij kiest hangt waarschijnlijk af van je budget. Over het algemeen zijn draadloze exemplaren iets duurder dan een tril ei dat verbonden is met een draad. Voor zo’n tien tot vijftien euro heb je al een exemplaar met afstandsbediening aan een draad. Het nadeel hiervan is dat deze minder makkelijk door jouw partner te bedienen is, tenzij diegene vlak naast jou zit. Met een draadloos exemplaar kan je geliefde het tril ei ook besturen vanuit een andere kamer – of tegenover jou in het restaurant. Een draadloos tril ei koop jij al vanaf ongeveer 20 euro.

Vraag 4: een tril ei met batterij of accu?

Wil jij liever een vibrerend eitje dat je af en toe moet opladen of lijkt het je praktischer om te kiezen voor een tril ei dat werkt op batterijen? Aan beide zitten voordelen en nadelen: zo hoef jij geen laadkabel mee te nemen als je voor een exemplaar op batterijen kiest. Andersom heb jij geen last van het feit dat je geen batterijen in huis hebt; de netstroom werkt tenslotte altijd.

Vraag 5: van welke kleur houd jij?

Tot slot de kleur. Misschien het minst belangrijk, maar laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat. Daarom zijn er vele soorten tril eieren in allerlei kleuren. Kies voor een lieve pastelkleur zoals lila of mintgroen, een chique tril ei in roségoud of zilver of juist voor een stoer vibrerend eitje in het zwart of paars. Voor iedere stijl is er een mooi tril ei te koop.

Gebruik jij wel eens een vibrerend eitje?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?