Hoe vind je een minnaar of minnares?

hoe vind je een minnaar of minnares

Het kan je overkomen dat je halsoverkop verliefd wordt op een ander, maar het kan ook een doelbewuste keuze zijn om op zoek te gaan naar een minnaar of minnares. Wanneer je de beslissing hebt genomen dat je een minnaar of minnares wilt, kan het lastig zijn om hier mee te beginnen. Wil je doelgericht naar jouw minnaar of minnares op zoek gaan, of zie je wel wat er op je pad komt? Wanneer je op zoek gaat, waar doe jij dit dan? Kortom: hoe vind je een minnaar of minnares? In dit artikel geven we een aantal tips en voorbeelden.

Minnaars op de werkvloer

De werkvloer is de plaats waar vele affaires ontstaan. Jouw make-up en/of kapsel zit op zijn best, als je naar je werk gaat. Je bent verzorgd en gedoucht. Dit ontsnapt ook niet aan het oog van je collega’s. Gezamenlijke projecten en veel tijd in elkaars buurt kunnen zorgen voor het ontstaan van een band met die aantrekkelijke collega. Dit zou maar zo eens kunnen uitmonden in de spannende affaire waar jij zo veel behoefte aan hebt.

De sportschool als eerste contact

De stap naar een affaire is sneller gezet als je meteen ziet wat voor vlees je in de kuip hebt. Dit is precies wat er in de sportschool gebeurd. In de sportschool etaleer je je lichaam in feite al, dit is een grote plus wanneer het neerkomt op het vergroten van de fysieke aantrekkingskracht voor jouw potentiële minnaar of minnares.

Op Social Media iemand opzoeken

Wanneer het je doelbewuste keuze is om op zoek te gaan naar een minnaar of minnares, kan het zijn dat je terugdenkt aan die oude vlam van eerder. Social Media is een gemakkelijke manier om contact te zoeken met hem of haar. Wanneer jij en die persoon dezelfde fantasie delen, kan er een affaire ontstaan en is hij of zij jouw ideale minnaar of minnares.

Gebruik een specifieke website of app waarbij je gelijkgestemden kunt vinden

Als je op zoek bent naar een affaire, is een minnaar of minnares zoeken via een website/app de makkelijkste en meest gebruikte manier om contacten te leggen. Toch kan het lastig zijn om de voor jou meest geschikte website/app te vinden. Het aanbod is groot en groeit nog steeds. Hieronder hebben we de meest gebruikte en vooral veilige website/apps voor je omschreven.

Victoria Milan

Deze website staat er om bekend dat het veel waarde hecht aan anonimiteit en veiligheid van het gebruiken van de website en/of app. Wanneer je een minnaar of minnares zoekt, waar je partner niets van weet, is deze anonimiteit natuurlijk erg welkom. Net als bij SecondLove.nl bepaal je bij Victoria Milan helemaal zelf hoe ver je wilt gaan: onschuldig online met elkaar flirten, of een echte afspraak maken om vreemd te gaan. De profielen op Victoria Milan worden handmatig gecontroleerd, je kunt er dus vanuit gaan dat ze echt zijn. Met zo’n 3 miljoen Europese leden zal er altijd wel een leuke potentiele minnaar of minnares voor jou tussen zitten.

NovaMora

De datingsite NovaMora is flink in opmars. De website probeert de balans tussen de profielen van mannen en vrouwen gelijk te houden. Hierdoor zijn er voor mannen én vrouwen altijd voldoende kansen om de geschikte minnaar of minnares te vinden.

NovaMora gebruikt een matchingsysteem, waardoor je niet zelf op zoek te gaan naar de geschikte persoon voor jouw affaire, maar word je hiermee geholpen op basis van de door jou ingevulde voorkeuren en wensen. Liever zelf door profielen heen gaan? Dat kan natuurlijk ook. Contacten leggen is ontzettend laagdrempelig, die spannende date staat dan ook zo gepland!

Ondeugend Daten

Ondeugend Daten is, net als NovaMora, onderdeel van SexyDatingNetworks. Deze sites zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote gemeenschap ontstaat. Binnen deze gemeenschap kunnen deelnemers elkaar vinden, gevonden worden en in contact komen met elkaar.

De naam “Ondeugend Daten” zegt precies waar het voor staat en waar jij naar op zoek bent. Via de (mobiele) website is het eenvoudig om dit anoniem te doen. De website heeft erg veel leden en je kunt aangeven wat jouw voorkeuren zijn. Zo worden profielen gefilterd en krijg jij de beste potentiele minnaars of minnaressen te zien. Inschrijven is daarnaast volledig gratis.

SecondLove

Je zult SecondLove waarschijnlijk kennen van de veelbesproken reclames die zij voeren. Second Love is, mede door deze publiekelijke manier van adverteren, de nummer 1 website van Nederland om jouw affaire te starten.

SecondLove heeft veel leden in alle leeftijdscategorieën. Spanning en vertier vinden naast je huidige relatie is het doel van SecondLove. Daarnaast is het grote voordeel van een website of app voor affaires dat alle leden er van op de hoogte zijn dat je, net als zij, in een relatie zit en enkel op zoek bent naar een spannend avontuur. Wanneer je op zoek bent naar een ideale app om een minnaar of minnares te vinden om mee vreemd te gaan, is SecondLove zeker een aanrader.

Voor het eerst afspreken: kies in een openbare ruimte

Wanneer je elkaar online hebt ontmoet en elkaar voor het eerst in het echt gaat zien is een openbare ruimte de ideale plek voor een eerste afspraak. Denk hierbij aan een restaurant of een café. Wanneer je partner niet op de hoogte is van jouw affaire, is het verstandig om af te spreken in een andere woonplaats, dit om de kans te beperken dat je een bekende treft.

Wanneer het klikt tussen jou en je minnaar of minnares, kunnen jullie de stap nemen om de tweede keer in een hotel af te spreken en de spanning op te laten lopen!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?