Hoe werken geisha ballen? En hoe gebruik je ze?

Sinds het boek en de film ‘Vijftig tinten grijs’ zijn de love balls erg populair. Andere benamingen voor deze populaire balletjes zijn ook: geisha ballen, kegelballen, pleasure balls, vaginaballetjes en Ben Wa balls. Wil je weten hoe love balls werken? En hoe je ze gebruikt? Welke soorten en materialen er zijn? En welke love balls bij je passen? Hier alle informatie, feiten en tips!

Wat zijn love balls of geisha ballen?

Geisha ballen zijn letterlijk balletjes die je in je vagina inbrengt. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen (glas, siliconen, metaal) en verkrijgbaar in diverse modellen. Sommige zijn los, anderen zitten aan elkaar vast en hebben een koordje.

Hoe werken geisha ballen?

Geisha ballen zijn aan de ene kant heel goed om je bekkenbodemspieren te trainen. Daar zijn ze oorspronkelijk ook voor bedoeld. Aan de andere kant vergroten ze je seksuele beleving. In de meeste balletjes zit een klein gewichtje waardoor ze voortdurend in beweging blijven als je beweegt. Ga je lopen, fietsen of zitten dan bewegen de balletjes zachtjes tegen de vaginawand (en je g-spot) en voel je een lichte inwendige trilling. Je krijgt niet direct een orgasme maar het feit dat je g-spot gestimuleerd wordt geeft een erotisch en opwindend gevoel.

Je kunt ze de hele dag dragen: of je nu thuis bent, op de fiets zit of aan het werk bent. Je kunt ze ook alleen tijdens de seks indoen.

Let op

De gevoeligheid van de vaginawand en de g-spot is bij iedere vrouw anders. Er zijn vrouwen die helemaal niets voelen van het feit dat ze love balls dragen. Ondanks dat je dan misschien niets voelt, is het wel heel goed voor het trainen van je bekkenbodemspieren. Goede spieren voorkomen ook vervelende klachten als incontinentie en dergelijke.

Tip

Ben je een beginnende gebruiker start dan met lichte Ben Wa ballen. Kun je die, na enige oefening, goed inhouden, dan kun je kiezen voor een zwaardere variant. Zware vagina ballen zijn geschikt voor de gevorderde gebruiker.

Wist je dat?

Veel vrouwen overdag love balls inhouden? Waarom? De gedachte dat zij alleen weten ze love balls in hebben, geeft ze een extra opwindend gevoel.

Sterke bekkenbodemspieren

Zoals gezegd zijn geisha ballen of vagina ballen met name bedoeld om je bekkenbodemspieren te trainen. Tijdens het dragen van de balletjes moet je je spieren samentrekken om de balletjes binnen te houden. Sterkere bekkenbodemspieren hebben uiteindelijk een positieve uitwerking op je seksleven. Het gevoel tijdens de seks is intenser, je maakt meer natuurlijk vocht aan en je orgasme is uiteindelijk ook veel intenser met goed getrainde spieren. Kortom: veel voordeel!

Hoe breng je de balletjes in?

Op zich is het antwoord hierop niet echt heel verrassend. Duw de balletjes via de vagina naar binnen (zoals je ook met een tampon doet) en klaar ben je. Gebruik eventueel glijmiddel als het wat stroef of pijnlijk is. Zorg dat ze bovenop de bekkenbodemspieren liggen (dit is ook de plek waar ongeveer je tampon zit). Maar je kunt natuurlijk ook andere plaatsen proberen. Ontdek zelf wat je het prettigst vindt.

Welke Love balls passen bij mij?

Wil je love balls kopen? Bepaal dan eerst voor welk doel je ze wilt gebruiken? Is het puur voor de erotiek? Of wil je daadwerkelijk je bekkenbodemspieren trainen? Ben je beginner? Kies dan voor de wat lichtere balletjes. Ben je gevorderd dan kun je ook de zwaardere ballen gebruiken. Voor beginners geldt ook dat de balletjes die aan elkaar zitten en die je met een draadje weer kunt verwijderen vaak prettiger zijn dan de losse vagina ballen.

Verder zijn zaken als materialen en het formaat van de balletjes belangrijk. Ook hier geldt hoe kleiner hoe beter voor beginners. De grotere kegelballen zijn eerder voor gevorderden:

1. Siliconen love balls

Siliconen love balls voelen zacht aan. Dit materiaal maak je snel en gemakkelijk schoon en is veilig in gebruik. De siliconen variant is geschikt voor de beginnende en gevorderde gebruiker.

Kies voor siliconen love balls als je op zoek bent naar:

♥ Vaginale stimulatie.
♥ G-spot stimulatie.
♥ Training bekkenbodemspieren.
♥ Goede hygiene.

Bekijk alle siliconen love balls >

2. Metalen love balls

Metalen geisha ballen hebben een dusdanige verhouding qua formaat en gewicht dat het effect, bij zelfs de kleinste variant, heel sterk is. Ideaal voor het trainen van je bekkenbodemspieren en natuurlijk heerlijk als inwendige massage.

Kies voor metalen love balls als je op zoek bent naar:

♥ Sterke inwendige massage.
♥ Vaginale stimulatie.
♥ G-spot stimulatie.
♥ Goede hygiene.

Bekijk alle siliconen love balls >

De beste geisha ballen voor jou?

‘Wat zijn de beste geisha ballen voor mij’, vraag je je af? Loop dan alle informatie hierboven nog eens rustig door en bepaal zelf welk materiaal, welk model en welke formaat love balls je voorkeur heeft. Nogmaals: ben je beginner, kies dan de wat lichtere, kleinere vagina balletjes. Ben je gevorderde gebruiker? Dan kun je ieder setje geisha ballen kopen dat het beste bij je past!

♥ Wist je dat?

Geisha ballen al eeuwenlang worden gebruikt voor het trainen van de bekkenbodemspieren en natuurlijk ook seksueel genot?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kom jij ons ook volgen?