Opwindende seksspelletjes voor koppels

Opwindende seksspelletjes voor koppels

Is jouw seksleven toe aan extra spanning? Verras jezelf en jouw geliefde dan eens met een spannend spelletje. En dan hebben we het niet over Monopoly of Cluedo, maar spellen met een erotische lading. Dit zijn de spannendste seksspelletjes voor koppels!

Seksspelletjes voor koppels: voor ieder wat wils

Als je bij seksspelletjes denkt aan de play room van Christian Grey in Fifty Shades, dan kunnen we je geruststellen: er zijn heel veel spannende spelletjes waar geen complete BDSM-kamer aan te pas komt. We zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

Seksdobbelstenen

Een beetje spannend en toch ook vrij onschuldig zijn de verschillende soorten seksdobbelstenen in het assortiment van Pabo. Zo zijn er bijvoorbeeld Glow in the Dark voorspeldobbelstenen. Deze vertellen je bijvoorbeeld om het oor van je partner te likken of zijn of haar tepels te kussen. De standjesdobbelsteen gaat een stapje verder: deze gooi je en het standje wat bovenop ligt, kunnen jullie samen gaan uitproberen. De Lucky Love dobbelstenen zijn extra leuk: deze kun jij namelijk zelf samenstellen met de stickers die erbij geleverd worden. Op die manier is er de mogelijkheid om – voordat jullie spelletje begint – al de acties en locaties uit te sluiten waar jij je niet prettig bij voelt.

Hart vol Erotiek met spannende opdrachten

Er zijn veel verschillende seksspelletjes voor koppels met dezelfde opzet: opdrachten uitvoeren. Het Hart vol Erotiek hoort daar ook bij. Geef zo’n hart cadeau aan je geliefde als jullie verlangen naar wat meer spanning, als verrassing voor Valentijn of gewoon, omdat jullie van experimenteren houden. Op de opgerolde briefjes – verpakt in een kartonnen hart – staan opdrachten als je partner geblinddoekt door een leiden en de binnenkant van zijn of haar dijen strelen. Er is ook een speciale Kamasutra variant en een exemplaar gericht op het voorspel. En ga je op vakantie of een weekendje naar een hotel? Dan neem je gewoon de mini-editie mee.

Fifty Shades kaartspellen

We noemden net Fifty Shades al even. Naast de succesvolle boeken en de daarop volgende films, zijn er ook talloze seksspeeltjes en seksspelletjes onder die naam uitgebracht. De Fifty Shades of Grey kaartspellen geven jouw seksleven die vonk die jij op dit moment misschien mist. Er zijn verschillende varianten. Zo is er het Date Night kaartspel, waarbij je kunt kiezen tussen going out en – heel toepasselijk voor nu – staying in. Op de kaartjes staan suggesties voor activiteiten, zoals samen lingerie shoppen. Een ander kaartspel is het Talk Dirty kaartspel van Fifty Shades. Dit spel kunnen jullie op drie verschillende manieren spelen en de naam zegt het al: het draait allemaal om dirty talk.

Ultiem Verlangen

Ultiem Verlangen is een erotisch spel met verschillende opdrachten. Je kunt het samen met jouw partner doen, maar het is ook geschikt om met meerdere stellen te doen. Door de vragen van Ultiem Verlangen te beantwoorden leert jouw partner wat jij écht lekker vindt, waar je over droomt en hoe je bepaalde seksspeeltjes gebruikt. Er zijn inmiddels meerdere varianten van het spannende spel, zoals de Kinky edition en uitbreidingsset die je kunt combineren met het basisspel Ultiem verlangen.

Truth or Dare

Truth or Dare: het was vroeger al een spannend spelletje, waarbij je opeens uitgedaagd kon worden om iemand te kussen of iets spannends moest vertellen. Met de erotische editie van het spel Truth or Dare is het niet anders. Het spel bevat bijna 70 kaartjes, met daarop erotische uitdagingen en vragen, zoals: “Wat zou jij, seksueel gezien, heel graag met je partner willen doen, maar heb je nog nooit met hem of haar gedaan?” Met dit spel weet je zeker dan de vonken er weer vanaf vliegen in de slaapkamer.

Bondage Seductions spel

Om nog even terug te komen op die BDSM-kamer die we eerder noemden: dat gaat wel erg ver voor een beginner. Maar wil je op een leuke manier kennismaken met BDSM, dan is het spel Bondage Seductions misschien wel wat voor jullie. Dit spel bevat naast opdrachten ook verschillende toys, zoals een zweepje, boeien en een blinddoek. Wie weet ontdek jij je erotische of onderdanige kant met dit BDSM spel!

Lees ook: de beste seksspeeltjes voor koppels

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?