Pijptips: zo leer je pijpen als de beste

Er zijn maar weinig seksuele handelingen die meer in de smaak vallen bij mannen dan gepijpt te worden. Bijna elk erotisch filmpje begint dan ook met een vrouw die de man pijpt. Wil jij leren hoe je moet pijpen? Met onze tips leer je pijpen als de beste!

Wat is pijpen?

Laten we maar bij het begin beginnen: wat is pijpen eigenlijk? Pijpen is het oraal bevredigen van de penis van de man. We noemen het ook wel giving head, afzuigen, een blowjob geven of deep throat. Een blowjob geven kan op talloze manieren en iedere man zal iets anders lekker vinden. Er is dus niet één goede of slechte manier om perfect te pijpen. Maar een beetje pijples kan natuurlijk geen kwaad!

Tips pijpen

Ben je onzeker over hoe je moet pijpen en wil je graag tips over hoe te pijpen? Ten eerste: je onzekerheid is niet nodig! Iedereen heeft andere voorkeuren, dus wat je ene sexpartner lekker vond, hoeft de ander niet prettig te vinden. En als je nog niet zo veel ervaring hebt, dan is het logisch dat je nog niet alles weet. Onze eerste tip is daarom ook: communiceer met elkaar. Laat je partner vertellen wat hij lekker vindt. Sneller? Harder zuigen of juist afwisselend snel en langzaam? Praat erover!

Een andere belangrijke pijptip: kijk uit met je tanden! Je wilt dat het een lekkere ervaring is voor jullie beiden, niet dat hij met een bloedende penis naar de eerste hulp moet. Door de lippen om je tanden te vouwen kun je hem pijnloos afzuigen. Daarnaast nog een tip: ga eerst samen douchen voor je hem een blowjob geeft. Bij wijze van voorspel kun je zijn penis wassen.

Hoe moet je pijpen?

Er zijn natuurlijk allerlei verschillende manieren om een man oraal te bevredigen. Begin eens door gewoon kusjes op zijn penis te geven. Dit is een relaxte manier om te beginnen, helemaal als je het nog niet vaak hebt gedaan en spannend vindt. Begin bijvoorbeeld bij zijn nek en buik en zak steeds verder naar beneden. Van kusjes geven kun je overgaan op het likken van zijn eikel en penis. Gebruik veel speeksel, dat glijdt zo lekker. Lik zijn piemel van boven naar beneden en weer terug.

Ben je klaar voor de volgende stap? Dan kun je zijn penis in je mond nemen. Begin klein, met het puntje van de eikel. Je kunt met je tong rondjes draaien rond zijn eikel, of doe je lippen om je tanden en neem zijn penis in je mond. Zuigen, op en neer gaan met je mond of likken: er zijn zoveel opties. Door de onderkant van zijn penis stevig in je hand te nemen en op en neer te bewegen stimuleer je hem. Zo voorkom je ook dat je meer penis in je mond krijgt dan je prettig vindt.

Vergeet zijn ballen niet!

Een blowjob hoeft niet alleen op zijn piemel gericht te zijn. Zijn testikels zijn ook super gevoelig. Je kunt zijn ballen zachtjes kneden, strelen of vastpakken. Je kunt er ook kusjes op geven en ze likken. Vlak achter zijn balzak, voor de anus, zit zijn perineum. Je kunt hier druk op uitoefenen met je duim: we garanderen je dat dit effect heeft!

Bescherm je grenzen

Wederzijds respect is belangrijk als je iemand orale seks geeft. Dus wil jij niet dat hij klaarkomt in je mond, laat hem dat dan duidelijk weten. Want pijpen is één ding, hem klaar laten komen in je mond en zijn sperma doorslikken, is nog een flinke stap verder. En ondanks dat je dat altijd in filmpjes ziet, hoef jij dat helemaal niet fijn te vinden. Bescherm je eigen grenzen en laat hem daar niet overheen gaan. Neem zijn penis bijvoorbeeld niet te ver in je mond, als je kokhalzen wil voorkomen. Zo is het voor jou ook leuk om hem te pijpen! Dat vinden mannen aantrekkelijk: dat jij er ook plezier in hebt om hem oraal te bevredigen.

Toys om je te pijpen

Ja, je leest het goed. Er zijn sextoys waarmee je orale sex kunt nabootsen. Want misschien vind je partner het niet fijn om te pijpen of misschien ben je op dit moment vrijgezel. Er zijn verschillende blowjob simulators die lijken op orale seks. Ook bestaan er natuurlijk sekspoppen waardoor het lijkt alsof je wordt gepijpt. En wat dacht je van een masturbatiehandschoen met noppen en een speciale opening? Met deze orale seksspeeltjes is het net alsof je een blowjob krijgt:

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?