Dit zijn de 7 lekkerste standjes voor orale seks

orale seks banaan lippen

Orale seks is super intiem en een heerlijke manier om elkaar lichaam steeds opnieuw te blijven ontdekken. Dit zijn de lekkerste standjes voor orale seks.

1. Lekkerste standjes voor orale seks: standje 69

We duiken direct in het diepe met standje 69, ook wel soixant-neuf genoemd. Dit is misschien wel de bekendste positie om orale seks in te hebben. Het is het makkelijkst als jullie qua lengte niet teveel verschillen (of jullie beiden lekker flexibel zijn). Bij standje 69 ligt één partner op zijn of haar rug. De ander ligt omgekeerd bovenop diegene, met zijn of haar mond bij de geslachtsdelen van de ander. Op deze manier kunnen jullie elkaar gelijktijdig bevredigen. Likken, zuigen, zoenen, knabbelen: het kan allemaal. Omdat jij je handen vrij hebt, kun je die gebruiken voor het stimuleren van de anus, testikels of de clitoris.

Tip: Vijf variaties op standje 69

2. De verboden vrucht

De ontvangende partner ligt op de rug, met de benen een beetje opgetrokken. De andere partner verwent de ontvanger met de tong, handen en lippen. Begin langzaam, zodat de ontvanger alle tijd heeft om opgewonden te raken; vooral vrouwen hebben vaak wat langer de tijd nodig hiervoor. Degene die op zijn of haar rug ligt, mag zachtjes het hoofd van degene die hem of haar bevredigd in de goede richting sturen. Is de ontvanger lekker geil geworden, dan kun je all in gaan, door lekker te likken en zuigen.

Tip: Met een vibrator wordt orale seks nog opwindender!

3. Lekkerste standjes voor orale seks: yin-yang

Is standje 69 te braafjes voor jou? Geef je dan over aan het orale yin-yang standje. Hierbij ligt de ontvangende partner op de rug: het is het makkelijkst als dit een vrouw is. Zij ligt op haar rug, met haar benen opgetrokken richting haar schouders. Door haar enkels vast te houden blijft ze makkelijk(er) in positie. De ander gaat met zijn of haar geslachtsdelen boven het gezicht van de ontvanger zitten en steunt op handen en knieën. Zo kan hij of zij de vagina en clitoris stimuleren en kan degene die ligt ook bij de geslachtsdelen van de ander.

4. Sexy tussendoortje

Heb jij zin om je geliefde te verrassen met een lekker hapje tussendoor? Trek je meest rokje (zonder iets eronder!) of boxer zonder kruis aan en neem je partner mee naar een rustig hoekje. Positioneer jezelf op een tafel, bed of bureau en laat je heerlijk oraal verwennen. Voor je lief is het dominante verrassingseffect heel opwindend, terwijl jij geniet van de orale kunsten van je partner.

Lees ook: De smaak van lichaamssappen beïnvloeden met fruit

5. De liggende specht

Heel sexy klinkt het niet, het orale standje de liggende specht, maar lekker is het wel. De ontvangende partner steunt op zijn of haar handen en knieën. De partner die hem of haar oraal stimuleert, ligt op de rug op het bed, onder de geslachtsdelen van een ander. Degene die wordt gestimuleerd kan ook met zijn of haar handen tegen een muur steunen, om de ander wat meer ruimte te geven.

6. Secretaris standje

Dit standje is geschikt voor alle soorten koppels. De ontvangende partner heeft de controle in handen – als de ander daar akkoord mee gaat. Degene die de ander stimuleert ligt op de rug, met onder zijn of haar hoofd een flinke stapel kussens. De partner komt op de knieën met zijn penis of haar vagina over het gezicht van de ander zitten. De man die wordt gepijpt of de vrouw die wordt gelikt kan zelf het tempo, de diepte en de druk bepalen. Bespreek dit van te voren wel met elkaar: misschien wil de gever meer controle houden.

7. Salto mortale

Je moet het maar durven: één van de lekkerste standjes voor orale seks is de salto mortale. De vrouw is degene die in dit geval de ontvanger is van de verwennerij.  Zij ligt op haar rug en brengt deze zo ver omhoog, dat haar voeten en benen richting haar hoofd en het matras kantelen. Met haar handen ondersteunt ze haar rug, zodat deze rechtop staat. De partner zit op zijn of haar knieën en stimuleert de vrouw, die haar benen een beetje heeft gespreid. Op deze manier heeft de geliefde alle ruimte om haar meest intieme plekjes te verwennen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?