Samen aan de duovibrator: zo doe je dat!

Samen aan de duovibrator zo doe je dat!

Samen genieten van een vibrator. Klinkt lekker, toch? Met een duovibrator komen zowel jij als je partner aan jullie trekken. De toy is dan ook speciaal ontworpen om zowel de vagina, de clitoris als de penis te stimuleren. Hoe het werkt? Lees hier alles over de duovibrator!

Wat is een duovibrator?

Duovibrators worden steeds populairder. Logisch, want met het innovatieve seksspeeltje kun je werkelijk alle kanten op. Oké, de vorm ziet er misschien een beetje gek uit. In plaats van een surrogaatpiemel lijkt het meer op een paperclip. Of op een wijsvinger en een duim die op het punt staan iets te grijpen, wat je wil. Maar die dubbelgevouwen vibrator krijgt het dus wél voor elkaar om zowel jou als je partner de beste seks ever te laten scoren.

Driedubbel genieten

De duovibrator is ontworpen om samen te gebruiken. Het principe is simpel. Als vrouw breng je de ene kant van de vibrator in, waarna de andere kant zich op een prettige manier op je clitoris vastzet. Het inwendige stuk stimuleert je G-spot, terwijl het uitwendige stuk met intense vibraties zorgt voor een hevig clitoraal orgasme. Zowel het inwendige als het uitwendige gedeelte vibreert en trilt dat het een lieve lust is. Met soms zelfs meer dan tien verschillende vibratiestanden.

Omdat het speeltje kleiner is dan een normale vibrator, kan je partner je penetreren terwijl je trillende vriend al in je zit. Het gedeelte dat wordt ingebracht is namelijk zo ontworpen dat er genoeg ruimte voor de penis overblijft. Wanneer je partner bij je naar binnen gaat, geniet hij dus mee van de trillingen van de vibrator én van de sensatie van een superstrakke vagina. Want hoewel de duovibrator kleiner is dan een normaal exemplaar, vult hij je vagina natuurlijk tóch een stukje op.

Resultaat? Een nauwere punani en extra genot voor meneer Pielemans.

Duovibrator voor lesbische koppels

Met een duovibrator kun je elk sexy plekje van je lichaam plagen en stimuleren. Natuurlijk gebruik je hem meestal tijdens masturbatie voor dubbel genot of tijdens penetratie voor extra stimulatie. Maar je kunt hem ook anaal gebruiken.

Of, als je lesbisch bent, om allebei te profiteren van de stimulerende vibraties en trillingen. Hoe je dat doet? Een van jullie brengt het speeltje in terwijl de ander bovenop of dicht tegen haar aan gaat liggen om zo mee te genieten van de vibraties.

Seks op afstand

Lijfelijk het bed delen? Dat is niet voor elk koppel even vanzelfsprekend. Toch kun je tegenwoordig vrij simpel ‘seks op afstand’ met elkaar hebben. Zo kunnen de duovibrators van We-Vibe gekoppeld worden aan je smartphone. Dankzij de app kan jouw vibrator vanaf elke uithoek van de wereld worden aangestuurd.

Dat is stiekem best sexy. Jij met je speeltje in je lichaam en hij met de controle over de afstandsbediening. Hoe zacht of krachtig de vibraties zijn, ligt volledig in zijn handen. Tip: doe een sjaaltje over je ogen en fantaseer dat je door je partner wordt genomen in plaats van door je speeltje. Door de levensecht pulserende vibratiestanden lijkt het nog écht zo te zijn ook.

Opwindend? Reken maar.

Hoe gebruik je de duovibrator?

Aan vrijen met een sex toy moet je soms even wennen. Zeker als je het samen doet. De handleiding doorspitten klinkt dan weinig opwindend, maar het is tóch slim om het te doen. Veel duovibrators zijn namelijk uitgerust met een arsenaal aan knopjes, intensiteitsniveaus en vibratiestanden. Wel zo handig als je weet waar je aan begint.

Heb je je ultieme speeltje in huis? En staan jullie te trappelen om het uit te proberen? We hebben wat tips voor je op een rijtje gezet!

Glijmiddel

Om jullie ervaring lekker glad en soepel te laten verlopen, is het verstandig om je speeltje onder te dompelen in wat glijmiddel. Verdeel het glijmiddel over beide stimulatiekoppen: zowel over de inwendige als over de uitwendige kant, dus. Omdat de G-spot-stimulator naar binnen gaat, is het slim om hier wat meer glijmiddel op te doen. Let er bij een siliconenvibrator op dat je altijd glijmiddel op waterbasis gebruikt. Dit middeltje kan het materiaal niet aantasten waardoor je speeltje langer mee kan.

Inbrengen

Haastige spoed is zelden goed, ook wanneer je op het punt staat een vibrator naar binnen te laten glijden. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en liefst al een beetje opgewonden, dan merk je dat je speeltje veel soepeler naar binnen glipt. Ga bijvoorbeeld op je knieën zitten, met je benen een klein stukje uit elkaar. Op die manier zie je beter wat je doet. Je kunt natuurlijk ook lekker op je rug gaan liggen, met je heupen wat naar boven gekanteld.

Vind je plekjes

Als je je duovibrator hebt ingebracht, zorg je ervoor dat zowel het uitwendige als het inwendige gedeelte goed op hun plek zitten. Op die manier worden je G-spot en je clitoris tegelijkertijd geraakt. Beweeg de duovibrator een beetje op en neer om te ontdekken of de plekjes inderdaad allebei worden gestimuleerd.

Experimenteer

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor de duovibrator en de talloze knopjes, standen en bewegingen waarmee je kunt experimenteren. Welke duovibrator je ook kiest, er zit er altijd eentje bij met een standje waarvan jij gaat jubelen, dat is zeker. Zo zijn er ook duovibrators die een draaiende kop met rijen met kralen hebben. Door die draaiende effecten worden zowel je G-spot als je vaginawand sensationeel gestimuleerd.

Dubbele penetratie

Van doggystyle tot missionaris en van cowgirl tot de zijwaartse positie: het hele punt van de duovibrator is natuurlijk dat je er samen van kunt genieten. Probeer dus samen met je partner uit welk standje voor jullie het fijnste voelt. De meeste duovibrators zijn zo ontworpen dat ze voor elk standje geschikt zijn, maar er is natuurlijk niks leuker dan samen te ontdekken wat voor jullie het lekkerste werkt.

Liggen jullie heerlijk uit te hijgen na een stomende sessie met je duovibrator? Doezel niet weg, want het is belangrijk dat je je speeltje goed reinigt na gebruik. Yep, dat is een beetje een moodkiller, maar je wilt je sex toy natuurlijk langer gebruiken dan vandaag. Maak hem dus schoon met wat toycleaner, spoel hem goed af zodat er geen resten achterblijven en dep hem voorzichtig af totdat hij droog is. Berg hem vervolgens op in een zakje. Door het zakje zorg je ervoor dat je vibrator niet met vocht of ronddwarrelend stof in aanraking komt.

De beste duovibrators!

De ontwikkeling van seksspeeltjes staat nooit stil. We zijn dan ook al een heel eind gekomen sinds de eerste commerciële vibrators op de markt kwamen. Dat zie je wel aan het scala aan kleurige, innovatieve exemplaren waar we uit mogen kiezen.

Ook de duovibrators schuiven de grenzen steeds weer een stukje op. Een simultaan spetterend orgasme? Dat bereik je gegarandeerd met de volgende hoogvliegers!

We-Vibe Chorus

De We-Vibe Chorus is een duovibrator met een verstelbaar tussenstukje, zodat het altijd perfect past op elk lichaam. Handig, want de afstand tussen vagina en clitoris is niet bij iedereen hetzelfde. Door die extra aandacht voor pasvorm blijft de toy dus altijd goed op zijn plek zitten. Verder heeft het merk We-Vibe het fenomeen duovibrator niet alleen op de kaart gezet, het heeft het speeltje ook helemaal connected gemaakt. De We-Vibe Chorus wordt namelijk niet alleen geleverd met een afstandsbediening, maar je kunt hem ook koppelen aan je mobiele telefoon. Via de app kun je je vibrator vervolgens zelf aansturen (of aan laten sturen als extra opwindende kers op de sekstaart). Ook kun je met de app zelf je favoriete vibratiepatronen instellen voor een op maat gemaakt superorgasme. Met twee krachtige motortjes en tien intense vibratiestanden gaat dat zeker lukken!

Satisfyer pro-4-couples

Ook een toppertje, deze duovibrator. Het unieke van dit exemplaar is dat het uitwendige gedeelte bestaat uit een luchtdrukvibrator. Dat betekent dat je clitoris met luchtdrukgolven wordt geprikkeld, terwijl het inwendige gedeelte vibreert om zowel jouw vagina als de penis van je partner te stimuleren. In totaal heeft dit speeltje tien vibratiestanden, met drie snelheden en zeven patronen, en elf luchtdruksnelheden. Door de magnetische USB-oplaadkabel hoef je niet in de weer met batterijen, maar laad je hem supersnel op voor een volgende ronde. Het merk Satisfyer heeft meer fantastische koppelvibrators, check ze op de webshop!

Lelo Ida

Dit luxe speeltje werkt op ongeveer dezelfde manier als de duovibrator van We-Vibe. Met een extraatje: de Lelo Ida heeft namelijk een roterende functie in het deel dat je vaginaal inbrengt. De krachtige vibraties en rotaties zorgen voor extra stimulatie tijdens de penetratie, voor zowel jou als je partner. De afstandsbediening is bovendien uitgerust met SenseMotion-technologie, zodat het speeltje direct reageert op de bewegingen die je met de afstandsbediening maakt. Het fijne is dat je hem ook op afstand kunt besturen, voor een extra spannende dimensie aan je liefdesspel.

Behoefte aan meer inspiratie? Check onze webshop barstensvol sexy duovibrators!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?