Seksschommel; wat is het en hoe gebruik je hem?

seksschommel fruit

De seksschommel geeft jouw seksleven een nieuwe dimensie. Diepe penetratie, gewichtloosheid en flexibiliteit zijn ook allemaal voordelen. Daarnaast beleef jij ook unieke standjes zoals je ze nog nooit beleefde. Dat maakt de seksschommel ideaal voor ieder mens; ook als je een fysieke handicap hebt. Of je nu van BDSM houdt, gewoon wat meer creativiteit in de slaapkamer wilt of gek bent op schommelen: dit seksspeeltje is altijd een goed idee!

Wat is een seksschommel?

Herinner jij je nog de meest favoriete schommel in die speeltuin waar je vroeger altijd te vinden was? Een seksschommel geeft jou datzelfde gevoel, maar dan nog beter. Speelgoed voor volwassenen; voor jouw stoutste wensen. Vanwege de veelzijdigheid van een seksschommel ben jij voorlopig wel even zoet. Het is een geweldige sextoy om samen met jouw partner van te genieten. Zet hem neer in een speciale ruimte in huis, of hang hem op in jullie slaapkamer in de deurpost. Zoek een plekje waar genoeg ruimte is en waar jij je fijn voelt, zodat je er uren mee door kunt brengen.

Seksschommel: dit zijn de voordelen

Een seksschommel kun je op tientallen manieren gebruiken. Jouw favoriete standje kun jij er ongetwijfeld op uitvoeren. Bovendien maakt hij onmogelijke standjes ook mogelijk. Zo hoeft je geliefde jou niet meer op te tillen als je op de schommel zit en dat biedt perspectief voor unieke houdingen. En er zijn meer voordelen. Wat dacht jij van extra diepe penetratie, het gevoel van avontuur, meer creatieve standjes, gewichtloosheid en rondjes draaien tijdens de seks. Er zijn heerlijke posities die je nooit zo lekker ervaart als op de seksschommel. Wij zetten er een paar voor je op een rij.

Zwaaien als een kroonluchter

Het is het leukste om jouw seksschommel te berijden met zijn tweeën. Ga met jullie gezichten naar elkaar toe zitten op de schommel. De bovenste van jullie twee wordt gepenetreerd met een penis of vibrator. Zitten jullie stevig? Dan is het tijd om te gaan zwaaien. Het is even wennen en balans vinden, maar zodra jij die hebt gevonden gaat schommelen en penetreren vanzelf samen.

Doggy style

Doggy style is verbazend lekker op de seksschommel. Jij kunt diep gepenetreerd worden, terwijl je ook jouw clitoris kunt stimuleren, als jij op je buik op de schommel ligt. Jouw partner staat achter je. Maak tijdens het stoten gebruik van het heen en weer zwaaien van de seksschommel. Je geliefde houdt jou vast en laat je heen en weer glijden. Gebruik jouw handen om jezelf te bevredigen of geniet gewoon van wat je overkomt.

Magie van het vliegende tapijt

Dit standje op de seksschommel doet jou denken aan standje 69. Met het vliegende tapijt zet de één zijn of haar billen op de schommel en leunt zover mogelijk achterover. De ander staat wijdbeens boven het gezicht van de partner op de schommel. Terwijl jij hangt, bevredig je oraal jouw liefde. En op zijn of haar beurt buigt diegene voorover en doet hetzelfde bij jou. Gebruik voor de afwisseling jullie, mond, vingers of een fijne toy. Beleef de magie van dit standje op het vliegende tapijt.

Uniek standje: de fidget spinner

Er zijn een paar standjes die waanzinnig zijn. En de fidget spinner is er één van. Zorg ervoor dat jouw seksschommel flink wat rondjes kan draaien, want met de fidget spinner krijg jij een duizelingwekkende ervaring. Letterlijk! Neem plaats op de seksschommel en houd de riemen vast. Schuif je achterste van de stoel en plaats je voeten in de voetgordels. Laat jezelf zakken op de penis of dildo van jouw partner en laat hem of haar jou ronddraaien, zolang je wilt. Krijg je er geen genoeg van? Draai de schommel rond voordat jouw partner bij jou naar binnen gaat en laat de seksschommel los wanneer jij er klaar voor bent. Spin samen in de rondte tot jullie erbij neervallen. Oh, en vergeet het glijmiddel niet. Want voor dit standje heb je daar nooit genoeg van.

Lichamelijke beperking? Gebruik een seksschommel

Heb jij een lichamelijk beperking? Dan is de seksschommel een fantastische toy voor jou. Of je nu uitval hebt in een lichaamsdeel of jij bent gebonden aan de rolstoel: de seksschommel helpt jou meer spanning in jouw seksleven te brengen. Door de gewichtloosheid en flexibiliteit van de seksschommel kun je verschillende standjes uitproberen, zonder dat er druk komt op jouw spieren en gewrichten. Jouw partner kan staan in elke positie die hij of zij maar wil. Kortom: een seksschommel zorgt voor meer vrijheid en genot tijdens een heerlijke vrijpartij.

Seksschommel gezocht? Ruime keuze

Een seksschommel vind je in allerlei soorten en maten. Van leer, nylon of kunststof. Seksschommels om op te hangen in de deurpost of één die je neer kan zetten in jouw slaapkamer. Eén met luipaardprint, een zacht zitje, een echt stoeltje of juist een seksschommel die past bij jullie liefde voor BDSM. Een seksschommel kies je uit op de wensen en behoeften die jij en jouw partner hebben. Houd je van comfort? Van zachte materialen? En hoe intensief gebruik jij hem? Kijk ook naar het gewicht dat de seksschommel kan houden. Er zijn seksschommels die 180 kilo dragen, maar ook die tot honderd kilo gaan. En knappende touwen terwijl je volop geniet van een spannend standje dat wil je niet, toch?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?