Single op Valentijnsdag sneu? Welnee, zo houd je jezelf warm!

Single op valentijn

Single met Valentijnsdag. Is er iets sneuers te bedenken? Welnee, niet miepen! Voor alle single ladies onder jullie is het de uitgelezen kans om jezélf eens in het zonnetje te zetten. Zonder kleffe toestanden waarvan het glazuur spontaan van je tanden springt. Dus no worries, wij slepen je graag door deze mierzoete dag heen. Met de spannendste seksspeeltjes, uiteraard!

Yep, de roze harten liggen in de winkels en je vriendinnen beginnen je alweer meewarig aan te kijken. Logisch dat je deze dag, vol romantisch spektakel, het liefst een jaartje skipt. Zeker wanneer de brokstukken van je verbroken relatie nog kakelvers in je geheugen liggen.

Single op Valentijnsdag? Dan ben je zielig

Ongetwijfeld is 14 februari een hels verschijnsel voor alle vrijgezellen onder ons. Daar gaan we tenminste altijd vanuit. Een van de hardnekkigste vooroordelen is dat elk mens diep van binnen verlangt naar een relatie. Naar die ene ware, naar die ene persoon die je compleet maakt.

Die vooroordelen voeden het idee dat elke single zielig zit te kniesoren tot ze hun zielsverwant tegen het lijf lopen. In een wereld waarin steeds meer mensen single zijn, en zelfs bewust kiezen voor een single bestaan, is dat nogal een aanname. Er zijn namelijk ontzettend veel mensen die tevreden, blij en single door het leven stappen.

Even slikken

Tegelijkertijd is het normaal als je jezelf op Valentijnsdag een beetje verdrietig of eenzaam voelt. Zelfs hardcore singles zullen wel eens slikken wanneer ze voor de zoveelste keer schaamteloze vragen van bekenden over hun vrijgezellenbestaan moeten beantwoorden.

Zo’n dag die hysterisch de liefde viert kan dan ook enorme gevoelens van onzekerheid triggeren. Als je bewust single bent, maar zeker wanneer je net uit een relatie komt of al een tijdje vruchteloos op zoek bent. Ben ik het niet waard om van te houden? Zal ik altijd alleen blijven? Vind ik nooit de ware? Dat werk.

Blijf positief

Hoe negatief het allemaal ook lijkt om single te zijn op deze dag, blijf realiseren dat Valentijnsdag niet alleen voor de tortelduiven van deze wereld is. Het is namelijk ook een dag waarop je de liefde voor jezelf en je dierbaren viert.

Dus of je nu bewust single bent of net een zware break-up achter de rug hebt, er is geen reden om je op Valentijnsdag onder de dekens te verstoppen. Kruip eronderuit, stap in het volle licht en zet je fantastische single zelf maar eens in het zonnetje. En beschouw deze dag als een kans om jezelf te verwennen, tijd met vrienden en familie door te brengen en dingen te doen die jou blij maken. Je verdient het!

Vijf tips voor een happy singles Valentine!

Vind je het toch nog een beetje zwaar en zoek je naar tips om deze dag ongeschonden door te komen? Look no further, hier komen ze!

1: Accepteer een kleine meltdown

Misschien denk je met Valentijn terug aan je ex en begint het tranendal te stromen. En misschien voel je je op deze dag toch gewoon meer dan een beetje eenzaam. Helemaal prima, je hoeft niet überblij door te denderen als dat niet is hoe je je voelt. Houd de waterlanders dus niet tegen, maar raap je daarna weer meisjesmoedig bij elkaar.

2: Trommel je BFF’s op

Is je beste vriendin, of zijn je beste vriendinnen, ook solo? Trommel ze op en vier de vriendschap. Plan een etentje of regel een logeerpartijtje, compleet met frutsels, make-overs en lekker foute films. En geniet van ellenlange kletssessies of karaoketoestanden die tot diep in de nacht duren. Wie heeft een partner nodig als je vriendinnen in je leven hebt?!

3: Ga stappen!

Goed, realistisch gezien zullen we dit jaar met Valentijnsdag nog niet in een bomvolle club staan te bouncen. Maar volgend jaar misschien weer wel. En zo’n drankovergoten nacht met vuige dansjes en hitsige lijven is precies wat je nodig hebt op een dag waarop de rest van de wereld klef in elkaars armen ligt te zwijmelen. Dus hoppa, naar de stad jij!

4: Crèmepje hier, crèmepje daar

Geen zin in oorverdovende decibellen? Laad jezelf dan op met een avondje badderen, gezichtsmaskertjes smeren en exotische fruitsalades smikkelen. Wat voor self-care-routine je ook kiest, het gaat erom dat je een relaxte, rustgevende sfeer creëert waarin je heerlijk tot jezelf kunt komen.

In the mood voor wat sensueels? Probeer dan ontspannend badzout of een sexy badbruisbal!

5: Schrijf een liefdesbrief aan jezelf

Waarschijnlijk houd je al een beetje meer van jezelf sinds je baddersessie. Maar naast je lichaam heeft ook je geest wat zelfliefde nodig. Schrijf jezelf een liefdesbrief, waarin je vertelt over alles waar je trots op bent. Alle vooruitgang die je hebt geboekt, alle successen die je hebt behaald en alle goede dingen die je de afgelopen tijd hebt gedaan. Wie mild is voor zichzelf, en het positieve kan herkennen, leert vanzelf van zichzelf te houden.

single

Verwen jezelf op Valentijnsdag… oeh, lala!

De ultieme tip? Die bewaren we uiteraard tot het laatst! Want is er iets fijner dan jezelf trakteren op Valentijnsdag? Dan hebben we het niet over bergen chocolade, een lading Rituals-smeersels of een DHL-bus vol Zalando-pakketten…alhoewel die ook niet te versmaden zijn.

Maar dan hebben we het vooral over het spannender werk. Seksspeeltjes, dus! Want als de penis niet naar jou wil komen, dan kom jij wel naar de penis, toch? Ook in kunstmatige vorm valt er namelijk ongelooflijk veel te genieten. Kijk maar!

Alle ballen op de clitoris

Behoefte aan orale bevrediging maar is er geen tong in de buurt? Deze razendsnelle clitorisvibrators bootsen het echte werk feilloos na. Voor gegarandeerd sensationele hoogtepunten!

Van vlinder tot konijn: de beste vibrators!

Met deze vibrators bereik je moeiteloos een tintelende climax. Van de vlindervibrator vol ribbels en kralen tot de gladde Rabbit met zijn gebogen kop, orgasmes zijn nooit ver weg met deze krachtpatsers.

En vergeet de vibrators met driedubbele stimulatie niet! Wie had ooit kunnen bevroeden dat er zoveel genot zou schuilen in een siliconen apparaatje met konijnenoortjes en een ‘kralenketting’?

Alleen op Valentijnsdag? No problemo!

Dus dames. Mocht je deze Valentijnsdag solo doorbrengen, betekent dat nog niet dat je only the lonely hoeft te zieltogen.

Trap er dus niet in. In al die meewarige blikken en onzekere gedachten die door je single hoofd schieten. Je hebt niemand anders nodig om jezelf compleet en gelukkig te voelen.

Bedenk dat er geen beter moment is dan 14 februari om je telefoon op stil te zetten en de hele godganse dag aan jezelf te besteden. Tenslotte is Valentijnsdag de ultieme gelegenheid om hals over kop verliefd te worden op jezelf!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?