Tepelklemmen: alles wat je altijd al wilde weten

tepelklemmen en flogger

Tepelklemmen worden vaak geassocieerd met kinky seks en BDSM, maar dat betekent niet dat het gebruik beperkt is tot die doelgroep. Tepelklemmen zijn voor iedereen die dol is op tepelstimulatie en voor mannen en vrouwen die houden van toys en experimenteren. Probeer het eens en stap er met open geest in om het te ervaren. De sensatie van een tepelklem is meer opwindend en intens dan pijnlijk. Ben je benieuwd welke klemmen bij jou passen? Wij helpen je graag op weg!

Hoe werken tepelklemmen?

Een tepelklem zet je rechtstreeks op, hoe verrassend, de tepel. Je krijgt het gevoel dat jouw tepel afgekneld wordt, waardoor ‘ie dof en soms gevoelloos aanvoelt. Door alle zenuwuiteinden die in je tepels zitten, kun jij spelen met een tepelklem en veel erotische stimulans beleven. Afhankelijk van het type klem kun je experimenteren met de intensiteit en strakheid van de tepelklem. Er zijn ook andere mogelijkheden, zoals met of zonder ketting of met gewichtjes eraan. Wanneer je iets aan de tepelklemmen hangt, is het grote voordeel dat jullie handsfree kunnen spelen. Je hoeft ze niet op hun plek te houden of strakker te draaien. Je houdt jouw handen dan vrij voor masturbatie, seks of andere speeltjes.

Kies de tepelklem die bij jou past

Tepelklemmen komen in verschillende vormen, maten en gewichten. Wanneer je net begint met experimenteren, is het misschien fijn om een lichte klem te kiezen. Dit geeft jou de kans om te ervaren hoe een tepelklem voelt en wat je ermee kunt. Ben jij meer ervaren? Wissel dan eens af met een ketting of een gewichtje. En heb je een tepelpiercing? Dan kun je daar extra lol aan beleven. Mannen en vrouwen kunnen eigenlijk altijd dezelfde klemmen gebruiken. Vaak zijn tepelklemmen ook te bevestigen op de geslachtsdelen of andere gevoelige plekjes zoals het oor. En voor vrouwen is er ook een borstenklem verkrijgbaar.

Wasknijper tepelklemmen

De naam zegt het al: deze variant klem je op jouw tepels zoals je een wasknijper aan de lijn hangt. Schrik niet gelijk! De druk kun je namelijk – in tegenstelling tot een echte wasknijper – gemakkelijk aanpassen. Wasknijper tepelklemmen koop je vaak met een gewichtje of een ketting er aan. Draag het als een sieraad en voel je de koning te rijk met deze attributen. Je kunt ook kiezen voor de variant die vibreert en er zijn zelfs wasknijper tepelklemmen te koop met een cockring er aan.

Piercing clamps: voor tepels, balzak en schaamlippen

Vermoed je bij de naam piercing clamp dat het gaat om een klem die jij bevestigd aan een piercing? Mis! De piercing clamp ziet er uit als de klem die je gebruikt bij het zetten van een piercing. Je weet wel, zo’n instrument dat lijkt op een schaar en die je vast kunt zetten op je tepel. Niet alleen op jouw tepels trouwens, de piercing clamp kun je gebruiken op jouw schaamlippen, penis, balzak of oorlel.

Borstenklem: een stap verder dan tepelklem

Wanneer jij gek wordt van het lekkere gevoel dat de tepelklem je geeft, kun jij als vrouw ook de borstenklem eens uitproberen. Deze klem bevestig je op de complete borst, die wordt platgedrukt in de klem. Wanneer jouw partner die bevestigd, geeft dat hem of haar een gevoel van macht. De borstenklem is een toy die perfect past is het plaatje van masochisme en overgave.

Pincet tepelklemmen

Hele sierlijke, maar ook prikkelende tepelklemmen gezocht? Ga dan voor een paar tweezer clamps, oftewel pincet tepelklemmen. De druk wordt hier gecentreerd op het kleine oppervlak van de pincet. Ook bij deze klemmen kun je de druk zelf instellen. En naar eigen smaak en stijl kun je een setje verrijken met een ketting of extra gewicht.

Lees ook: Alles over het tepel orgasme

Clover clamps: voor de ervaren man of vrouw

Clover clamps worden gezien als venijnige Japanse tepelklemmen: ze klemmen je tepel niet alleen, ze rekken ook op. Wanneer jij dus een stap verder wil gaan met experimenteren, is dit wellicht een goede stap voor jou. Deze metalen klemmen zien er heel sierlijk uit en ook voor deze tepelklemmen geldt dat jij er zelf nog een ketting of ander sieraad aan kunt hangen.

Tepelklemmen voor mannen en vrouwen

Tepelklemmen zijn geschikt voor alle genders. Ook al wordt vaak gedacht dat de borsten en tepels van vrouwen gevoeliger zijn, het blijkt dat mannen en vrouwen evenveel zenuwuiteinden in dit gebied hebben zitten. Een tepelklem is een lekkere en specifieke vorm van stimulatie. En vaak wordt deze erogene zone helemaal over het hoofd gezien. Een tepelklem introduceren in jullie spel is zeker de moeite van het proberen waard.

Voor alle momenten van erotiek

Tepelklemmen zijn ontzettend veelzijdig en zijn perfect te gebruiken bij het voorspel, tijdens de seks of bij het naspel. Het idee van tepelklemmen is om de tepels constant te stimuleren, omdat tepels vaak maar weinig aandacht krijgen en vaak volledig worden vergeten tijdens de seks. In welke mood je ook bent, welke variaties van standjes jullie ook proberen, pas die tepelklemmen daar lekker op aan. Verplaats ze, trek aan het koord op het ritme van penetratie of voer de druk iets op. Tepelklemmen houden je tepels bij de les tijdens een intense vrijpartij. Als alternatief kun je ook kiezen voor tepelzuigers: deze simuleren het gevoel dat iemand aan je tepels zuigt. Jij kunt zelf bepalen hoever je de druk opvoert, of je kunt alle controle uit handen geven aan je geliefde.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?