Thigh job: wat is het en hoe doe je het?

thigh job

Zin om te experimenteren in bed? Als jij je nog niet hebt begeven in de wereld van de thigh jobs samen met je partner, dan is het nu de tijd om dit te gaan proberen. Het voelt bijna hetzelfde als neuken en pijpen, maar dan anders. Je penetreert namelijk de dijen van jouw partner. Mocht je dit nu suf vinden klinken: oordeel niet voor je het geprobeerd hebt. Zet het glijmiddel klaar en haal spannende accessoires uit de kast. Voor jullie aan de slag gaan, geven we graag wat handvatten mee om de thigh job tot een succes te maken.

Wat is een thigh job?

Klinisch uitgelegd is een thigh job simpelweg het stimuleren van de penis door de dijen van de partner. Het is een intense stimulatie, maar dan zonder ergens binnen te dringen. Qua gevoel wordt het vaak vergeleken met pijpen of het penetreren van een vagina of anus. Het verschil is natuurlijk dat in dit geval de penis buiten het lichaam blijft. Ook de structuur van dijen voelen anders dan de binnenkant van een zachte, vochtige vagina of mond. Juist dat maakt een thigh job aantrekkelijk. Goede seks draait namelijk om afwisseling. En waarom zou je het voortaan niet meenemen in jullie erotische spel? Het voordeel van deze seksuele handeling is dat het zowel door een man-man stel als een vrouw-man stel gedaan kan worden. En zelfs door een stel dat uit twee vrouwen bestaat!

Zo geef je een thigh job

Ben jij van plan om je man of vriend te gaan verwennen met een thigh job? Begin dan met een voorspel dat draait om zijn penis. Je wilt de spanning opbouwen. Begin daarom met de hand, wissel af met je tong en verleid hem door hem te plagen. Zoen, lik, zuig en trek af. Ga niet te ver, want hij moet zijn orgasme nog even uitstellen. Ga over naar een thigh job door rondjes te draaien met het puntje van zijn penis aan de binnenkant van je dij. Aan de binnenkant van je dijen zitten zoveel zenuwuiteinden dat ook jij de seksuele sensatie voelt. Het makkelijkste standje is door op je rug te liggen en op je ellebogen te steunen. Jouw partner zit tussen je benen. Zijn jullie toe aan de volgende stap? Sluit je dijen en laat jouw man stoten, zoals hij dat ook doet als hij vaginaal bij je naar binnen gaat. Wissel af in snelheid, kracht en houding. Hieronder kun je inspiratie opdoen.

Standjes voor een thigh job

Ook voor deze seksuele handeling heb je verschillende standjes die jij kunt aannemen. Wissel ze vooral af. Dit zijn de lekkerste standjes:

  • Lapdance: laat de man zitten of liggen en laat hem genieten van je billen alsof jij een lapdance geeft. Bouw de spanning op en laat zijn penis tussen je dijen glijden. Als degene die bovenop zit, bepaal jij het tempo.
  • Lepeltje lepeltje: een oude bekende. Jullie liggen beiden op je zij en de man glijdt van achteren tussen jouw dijen.
  • Missionaris: nog één die je kent, maar dan in een andere variant. En zijn jullie nou zo opgewonden dat jij nú neuken moet? Dan doe je dat gewoon.
  • Staande thigh job: met de gezichten naar elkaar toe of met de man achter je.
  • Doggy style: ook dit standje werkt goed voor een thigh job.

Je vrouw verwennen – als vrouw

Ook een vrouw kun je verwennen met thigh job. Tot nu toe hebben we het alleen maar over het verwennen van mannen gehad, maar vergeet de vagina niet. Is je partner een vrouw? Dan is de beste manier om haar een thigh job te geven haar te laten rijden op je schoot. Ga op de bank of de rand van het bed zitten, zorg dat je benen goed glijden door glijmiddel te gebruiken en laat haar heen en weer bewegen over je been. De clitoris wordt vooral gestimuleerd door je knie, terwijl jouw dijen haar vagina prikkelen. Er is geen gebruiksaanwijzing voor een thigh job voor vrouwen, je eigen fantasie is het beste kompas. Geef je er vooral aan over.

Dit heb je allemaal nodig

Om een heerlijke, spannende thigh job te geven, zijn er een paar producten noodzakelijk. Een korte opsomming:

  • Onmisbaar in alle gevallen is glijmiddel. Je dijen zijn niet van nature vochtig, dus zorg ervoor dat ze goed nat en soepel zijn. Zo kan de penis van je partner er goed doorheen glijden. Een stimulerend glijmiddel is perfect voor je dijbenen. Een heerlijk verwarmende of tintelend verkoelende gel is het proberen waard.
  • Sexy kousen of jarretels geven extra veel spanning. De structuur van jouw kleding, afgewisseld met je zachte dijen geven een extra dimensie aan het stimuleren van je geliefde.
  • Om te genieten van een paar heerlijke uren samen, bouw je de spanning langzaam op. Het gaat niet alleen om de thigh job, maar om het totaalplaatje. Zorg voor de juiste sfeer en een goed voorspel. Een massagepakket of -kaarsen zijn altijd een goed idee;
  • Vergeet de lingerie niet. Een thigh job draait om jouw benen, waarom zou jij je niet spannend aankleden? En een vibrerend slipje geeft jou als vrouw dubbele stimulatie.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?