Threesome Day: hoe ontmoet je gelijken voor een trio?

trio

Het is vandaag 03-03: 3 maart, oftewel Threesome Day! Een ideaal moment om eens te praten over trio’s. Overwegen jij en je partner een trio? Of ben jij single en wil je graag eens met een stel het bed induiken? Lees onze tips, ontdek hoe unicorns in dit verhaal passen en lees waar je het best een gelijkgestemde date kunt vinden.

Threesome Day op 3 maart

Threesome Day, Threeway Day of Triodag: allemaal benamingen voor die ene feestelijke dag op 3 maart, die in het teken staat van trio’s. De dag is een slimme marketingtruc van de dating app 3nder, die speciaal gericht is op het vinden van een date van een single of stelletje voor een trio. De app bestaat inmiddels onder een andere naam, Feeld, waar je later meer over leest. Daarnaast zijn er nog een heel stel andere sites en opties waar jij een gelijkgestemde kunt vinden.

Een trio: de grootste fantasie van veel mensen

Vraag een willekeurig persoon naar zijn grootste seksuele fantasie en de kans is groot dat een trio het antwoord is. Uit Amerikaans onderzoek van seks-onderzoeker Dr. Justin Lehmiller wil 95% van de mannen en 87% van de vrouwen wel eens een trio beleven. Die getallen verschillen overigens enorm met het aantal mensen dat daadwerkelijk een trio heeft gehad, zo blijkt uit ander Amerikaans onderzoek uit 2017. Zo’n 18% van de mannen en 10% van de vrouwen heeft daadwerkelijk een trio gehad. Misschien kan daar op Threesome Day verandering in komen?

Lees ook: Mijn eerste trio: seks met twee mannen

Een trio: hoe vind je een partner of partners?

Als jullie beiden graag eens een trio willen beleven, dan is de grootste uitdaging waarschijnlijk het vinden van een geschikte partner. Gelukkig zijn er ook heel veel singles die dolgraag eens een trio willen meemaken. Een (biseksuele) vrouw die seks heeft met een bestaand koppel, wordt ook wel een unicorn genoemd. Een belangrijk kenmerk is dat ze geen bedreiging vormt voor de relatie van dat stel. Jullie kunnen met zijn drieën beslissen dat dit een goede match is en vaker met elkaar het bed delen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om elke keer een ander te zoeken. Of om het maar bij één keer te houden.

Tips voor een trio

De belangrijkste tip als je een trio plant, is om goed met elkaar te communiceren en het alleen te doen als jullie het beiden graag willen. Met deze tips wordt het een onvergetelijke nacht:

  • Maak afspraken met z’n drieën: wat mag wel, wat mag niet? Misschien trekken jullie de grens bij penetratie, orale seks of juist bij doorseksen terwijl de 3e persoon even naar het toilet gaat?
  • Doe het veilig: jullie kennen elkaar niet echt en het laatste wat je wilt is een ongewenste zwangerschap of soa oplopen.
  • Spreek een stopwoord af: niet alleen geschikt voor BDSM, maar ook voor gewone seks. Voelt één van drieën zich ongemakkelijk, stop dan.
  • Vraag om toestemming: wil je iets doen, check dan of de ander dat oké vindt. Check regelmatig hoe je partner zich voelt tijdens het trio, maar óók hoe het met de 3e persoon gaat.

Sites en apps voor Threesome Day

Of je nu onderdeel bent van een stel op zoek naar een date of juist een single bent die graag eens met een stel het bed in wil duiken: er zijn apps en websites voor jou waar je een date kunt vinden.

Feeld

Feeld (iOS en Android) is de perfecte app als je op zoek bent naar een trio of andere kinks. Het is beschikbaar voor zowel singles als stellen en heeft één duidelijk doel: mensen samen brengen voor een erotisch avontuur. Een groot voordeel van Feeld is dat je niet je eigen naam hoeft te gebruiken om een profiel aan te maken. Het is geen app voor mensen die uitsluitend van vanille seks houden: op Feeld kom je ook veel mensen tegen die interesse hebben in bijvoorbeeld BDSM, een kinky voorkeur hebben zoals worstelen of bijten én alle vormen van geaardheid.

NovaMora

Deze datingsite is geschikt voor stellen en singles, maar je komt er ook mensen tegen die op zoek zijn naar een avontuur zonder dat hun partner dat weet. Je kunt geheel anoniem blijven door een profiel aan te maken zonder foto. NovaMora profileert zich als datingsite zonder nepprofielen.

Ondeugend-daten

Heb je veel zin in een spannende date? Op de datingsite Ondeugend-daten kom je veel stelletjes tegen die in zijn voor een erotisch avontuur. Overigens zie je dat de site van Ondeugend-daten heel veel overeenkomsten heeft met NovaMora en dat klopt: ze zijn onderdeel van hetzelfde bedrijf.

3Somer

De app 3Somer (iOS, Android) is, de naam zegt het al, speciaal ontwikkeld voor trio’s. Of je nu iets serieus wilt opbouwen met een single of stel of gewoon casual wilt seksen: het kan allemaal. De app is gratis en je kunt een abonnement nemen als je gebruik wilt maken van de premium functies.

Be2

Het grootste voordeel van de Be2 app (iOS, Android) is dat je er kunt videobellen. Op die manier kun je makkelijk kennismaken met de single of het stel met wie je aan het chatten bent, zonder je telefoonnummer te hoeven delen.

We dagen je uit: ga op deze Threesome Day eens op zoek naar een date die bij jou of jullie zal passen. Afspreken is (nog) niet nodig: snuffel gewoon eens rond op de sites en apps die we hebben besproken.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 comment

Jordyvh
maart 11, 2022 11:24 pm

Proberen

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?