Verliefd op een man die een relatie heeft. Wat nu?

Verliefd op een man die een relatie heeft. Wat nu_

Verliefd worden op iemand die een relatie heeft: het kan iedereen overkomen. Misschien heeft je prins op het witte paard achtergehouden dat hij eigenlijk getrouwd is of misschien ben je bewust zijn tweede vlam geworden. Hoe dan ook: je bent verliefd op een man die een relatie heeft. Wat nu?

Ik ben verliefd op een man die een relatie heeft

Jullie ontmoeten elkaar op het werk. Zo cliché: hij is jouw leidinggevende en is zo’n typische dominante, knappe, oudere man. En jij? Jij mag er ook wel wezen, al zeg je het zelf. Binnen korte tijd ontwikkelen steelse blikken en stoute WhatsAppjes zich tot een heftige affaire – in zijn kantoor, luxe hotels en soms zelfs bij je thuis. Je verleidt hem met je gladde benen en zorgvuldig uitgezochte niemendalletjes, maar hij blijft nooit slapen. Tuurlijk: hij gaat zijn vrouw verlaten, want ze hebben al maanden geen seks meer. Hij kan nooit iets goeds doen in zijn ogen. Maar – surprise, surprise – het goede moment om haar te verlaten komt nooit. De kinderen zijn nog te klein, zijn schoonmoeder is ziek, er is een belangrijke overname op het werk, you name it. Ondertussen wacht jij op een lover die niet beschikbaar is op belangrijke feestdagen, om voor te stellen aan je ouders en als klap op de vuurpijl begint je biologische klok steeds harder te tikken.

Mannen maken de mooiste beloften aan hun minnares

De waarheid is dat de meeste getrouwde mannen hun vrouw niet verlaten voor hun minnares. Zijn mooie beloftes kun je dus eigenlijk maar beter naast je neerleggen. Maar waarom verlaten mannen hun vrouw niet voor hun minnares? Daar zijn een aantal redenen voor:

1. Hij heeft alles wat hij wil

Hij heeft een liefhebbend gezin thuis, met een vrouw die voor hem, zijn kinderen en het huishouden zorgt. Zij doet zijn vuile was, kookt en ruimt op. En dan heeft hij jou: een sexy minnares voor spanning en waanzinnige seks. Tegenover jou heeft hij geen enkele verantwoordelijkheid (je laat hem toch elke keer weer toe in je leven) en kan hij zich weer even twintig voelen. Als hij nog steeds veilig getrouwd kan zijn, thuis kan wonen en seks kan hebben met jou wanneer hij maar wil, waarom zou hij daar dan iets aan veranderen?

2. Een scheiding is duur en pijnlijk

Jij wilt je man graag meenemen naar verjaardagen en nieuwjaarsfeestjes. Als je verliefd bent op een man die een relatie heeft, dan is dat niet zo makkelijk. En wees eens eerlijk: heb je wel eens nagedacht over de andere consequenties van een scheiding? Besef je goed wat het voor invloed zal hebben op het leven van zijn kinderen bijvoorbeeld. Hij zal hen die pijn waarschijnlijk willen besparen. Bovendien is een scheiding veel gedoe: het duurt lang, is pijnlijk en duur. En eerlijk is eerlijk: niet nodig, want jij ligt toch wel voor hem klaar.

3. Als hij zijn vrouw had willen verlaten, dan had hij dat al wel gedaan

Het is heel simpel: zijn daden zeggen meer dan woorden. Als hij echt zo ongelukkig is met zijn vrouw en zoveel van jou houdt als hij zegt dat hij zijn familie al dat verdriet aan wil doen, dan had hij haar allang verlaten.

Verliefd op een man die bezet is: wat te doen?

Het is belangrijk om je te beseffen dat je zelf grotendeels in de hand hebt wat er gaat gebeuren met jou en jullie relatie. Je kunt een aantal dingen doen.

Stel hem een ultimatum

Als je er nog steeds van overtuigd bent dat hij zijn vrouw voor je zal verlaten, dan kun je hem een ultimatum stellen. Bijvoorbeeld dat hij op die en die datum zijn vrouw vertelt dat hij wil scheiden, daadwerkelijk het huis uit gaat of de scheiding in werking stelt.

Stop met seks

Mannen willen hebben wat ze niet kunnen hebben. Dat maakt de jager in hen wakker. Als jij geen seks meer met hem hebt, dan komt hij – misschien – met hangende pootjes bij je terug. Natuurlijk weer met de prachtigste beloften, maar daar trap jij niet in. Het kan ook zo zijn dat hij niet (meer) bij je aanklopt. Dan weet je meteen hoeveel zijn beloftes waard waren.

Kies voor jezelf

Het is tijd om voor jezelf te kiezen. Zet hem aan de kant, met het besef dat dit pijnlijk is. Het is net als het beëindigen van een ‘gewone’ relatie: gun jezelf daarom ook de tijd om er overheen te komen. Bel of app niet meer met hem, volg hem niet meer op socials en blijf uit zijn buurt. Door hem aan de kant te zetten geef jij jezelf weer kans om een andere leuke man tegen te komen. Eentje die niet bezet is en wel 100% voor jou gaat.

Lees ook: Thuiskomen (erotisch verhaal)

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?