Thuiskomen

Thuiskomen

Hij spoelt zijn mond en bekijkt zijn tanden van dichtbij in de spiegel. Met de zaklampfunctie van zijn mobiel controleert hij of er niets meer tussen zijn tanden zit. Hij wrijft nog één keer door zijn haar en kijkt zichzelf zelfverzekerd aan. Na een laatste spuit parfum trekt hij zijn jas aan, loopt naar de woonkamer en geeft zijn vriendin een kus: ‘’Tot vanavond!’’.

Kriebels

Wanneer hij de fiets van het slot haalt voelt hij kriebels opkomen. Tijdens de korte fietstocht begint zijn hart sneller te kloppen en zweetdruppels krioelen over zijn rug. Hoe dichterbij haar appartement, hoe meer zenuwen. De muziek die door zijn koptelefoon klinkt verzacht de spanning wat. Naast de zenuwen om haar weer te zien, is het extra spannend; een bekende tegenkomen betekent veel gezeik thuis.

Het is rustig de stad. De winkels zijn dicht en de meeste mensen zijn binnen. Best logisch; coronatijd en het is koud buiten. Steffen zet zijn fiets tegen een muurtje, doet ‘m op slot en loopt richting haar huis. Alert kijkt hij om zich heen. Gelukkig is het enige wat hij ziet een paar fladderende duiven die opschrikken door een voorbijrijdende stadsbus. De straatverlichting kleurt de oude straatstenen geelgoud. Zijn adem verdampt zichtbaar in de lucht, maar van kou heeft hij geen last. Zijn ademhaling zit hoog en zijn buik steekt. Toch kan hij niet wachten. Hoe dichterbij haar appartement, hoe sneller hij loopt.

‘’Shit man, wat gaat er gebeuren? Zou ik mijzelf compleet laten gaan, of inhouden? Wat als Linda erachter komt?’’. Vragen spoken door Steffens hoofd terwijl hij stil voor haar deur staat. Nog één keer zucht hij diep, steekt zijn arm uit en drukt op de deurbel.

Grote billen

Het ganglicht gaat aan. Steffens hart bonst harder. Door het kleine deurraam ziet hij iemand van de trap naar beneden lopen. Het moment dat ze de deur opent en haar glimlach toont, verdwijnen plots de zenuwen. Hij voelt zijn spieren ontspannen. Na een lange knuffel loopt hij achter haar aan de trap op en staart naar haar grote billen billen.

Eenmaal in de woonkamer blijft Steffen verbaasd staan. Hij kijkt in het rond: ‘’Wat sfeervol!’’ De woonkamer is klein, maar warm ingericht: dimlichten aan de muren en overal kaarsen. Op de achtergrond klinkt een zacht muziekje. Steffen loopt nog even naar de gang om zijn jas op te hangen. ‘’Dit wordt lastig..’’ Denkt hij bijna hardop.

Praten

Onder het genot van een glas wijn begint het gesprek langzaam opgang te komen. Steffen blikt terug op hun eerste ontmoeting en Lynn blikt terug op hun eindeloze Whatsappgesprekken. ‘’En nu zitten we hier.’’ zegt Steffen. Lynn lacht zacht en kijkt naar beneden.

Twee uren vliegen pratend om. Allerlei onderwerpen passeren de revue: muziek, werk, vrienden, liefdesleven en hobby’s. Terwijl Lynn de tweede fles wijn uit de keuken pakt, grijpt Steffen naar zijn telefoon. Hij ziet zichzelf met zijn vriendin op de achtergrond. Lynn loopt de kamer weer in. Gehaast doet Steffen zijn mobiel weer in zijn zak. ‘’Moet je naar huis?’’ Vraagt Lynn. ‘’Nee, liever niet. Tenzij jij dat wil’’. ‘’Alles behalve’’ Antwoordt Lynn waarna ze glimlacht.

Opwinding

In de overgang van twee muzieknummers valt een subtiele stilte in de woonkamer. Steffen vangt de stilte op en pakt haar hand. Zonder iets te zeggen komt Lynn dicht tegen hem aanzitten en laat haar voeten op de bank rusten. Steffen krijgt het warmer. Zijn lichaam slaat aan. Alsof iemand op een knop heeft gedrukt. Wanneer Lynn zich omdraait is Steffen gecharmeerd van haar rode wangen. ‘’Je bent knap’’, zegt hij zacht. Hun hoofden komen dichterbij elkaar – iets schuin- terwijl ze hun ogen langzaam sluiten. Steffen voelt de warmte van haar wangen dichterbij komen. Ze beginnen te zoenen. Met zijn sterke armen legt Steffen haar subtiel met haar rug op de bank. Liggend zoenen ze verder. Alle omgevingsgeluiden lijken te verdwijnen. Alleen twee personen, alleen op de wereld in één moment.

‘’We hebben veel te lang gepraat’’, zegt Lynn met een zachte kreun. Steffen zegt niets terwijl zijn hand onder haar shirt glijdt. Hij knijpt zacht in haar borst. Lynn beweegt haar lichaam in een golvende beweging. Ze voelt Steffens steeds harder wordende pik door zijn broek tegen haar aan drukken. Het windt haar zo erg op dat ze niet kan wachten op meer aanraking. Ze gaat rechtop zitten, maakt zijn riem los en trekt zijn broek en onderbroek tot aan zijn enkels uit. Ze pakt Steffens harde harde pik in haar hand en buigt er langzaam met haar hoofd naartoe. Na een paar teasende likken, neemt ze zijn pik helemaal in haar mond.

Oraal genot

Langzaam beweegt ze haar hoofd op en neer. Steffen houdt haar haren omhoog terwijl hij met zijn rug tegen de bankleuning leunt. Hij kan zijn heupen bijna niet in bedwang houden. Steffen maakt korte vrijbewegingen waardoor zijn pik dieper in haar mond komt. Even kijkt Lynn op. Na een vurige blik pijpt ze op een hoger tempo verder. Met haar rechterhand knijpt ze in Steffens dijbeen.

Vlug trekken ze beide al hun kleren uit en beginnen passievol te zoenen. Steffen streelt haar clitoris tijdens het zoenen. Twee vingers maken kleine rondjes. Kort daarna brengt hij langzaam één – en later twee vingers in. ‘’Ik wil je. Nu.’’, zegt Lynn terwijl ze Steffen streng aankijkt. Ze ligt al op haar rug en steekt haar benen in de lucht. ”Even geduld”, zegt Steffen voordat hij met zijn hoofd doelgericht richting haar clitoris zakt. Na een aantal langzame maar krachtige likken, zuigt en likt hij verder. Ondertussen penetreert hij Lynn met twee vingers. Lynn beweegt golvend en kreunt zacht.

‘Ik kan niet wachten’

Steffen kom weer omhoog en streelt met zijn pik over haar vagina. Tergend langzaam glijdt hij naar binnen. Tot-ie niet verder kan. Lynn kreunt opluchtend; hier keek ze naar uit.

Het duurt niet lang voordat de vrijpartij uitmondt in een passievol schouwspel. Lynn rust gebogen met haar bovenlichaam op de bankleuning. In doggystylepositie neemt Steffen haar van achter. Hij penetreert haar met lange diepe stoten. Hij voert het tempo langzaam op terwijl hij haar billen stevig vasthoudt. In de kamer weerklinkt het gekets tegen haar grote billen. Lynn streelt tegelijkertijd haar clitoris. Na een paar minuten voelt Lynn de opwinding en inwendige hitte een maximum bereiken. Spieren trekken samen, haar hoofd raakt compleet leeg. Ze voelt alleen nog maar intensiteit. Haar benen beginnen te schokken. Ze kreunt, zweet en haar gezicht kleurt roder dan het al was: ze komt hard kreunend klaar.

Wanneer kom je thuis?

Nu is het haar beurt; Steffen zit op de bank terwijl Lynn met haar rug naar hem toe op zijn pik zit. Hij houdt haar heupen vast terwijl zij op en neer beweegt. ‘’Jij bent sexy, zegt Steffen half kreunend. Lynn antwoordt door zo diep mogelijk door te zakken op zijn pik. Het doet haar een beetje pijn, maar de opwinding overheerst. Steffen kan niet wachten om zelf weer te bewegen en legt Lynn op haar zij. Hij brengt zijn pik bij haar in, pakt haar borsten vast en begint te stoten. Hij voert het tempo flink op. Met twee vingers maakt ze snelle rondjes over haar clitoris. ‘’Ik kom bijna’’ Zegt ze. ‘’Ik ook’’ kreunt Steffen. Nog geen minuut later voelt Steffen haar vagina van binnen strakker samentrekken. Hij houdt het niet meer. Net als Lynn. Na een paar laatste stoten komen ze beide vol overgave klaar. Voldaan, vermoeid en zwijgend blijven ze op de bank liggen.

Even later draait Lynn zich naar Steffen toe en kijk hem aan. Ze zoenen kort waarna ze op zijn borst gaat liggen. Steffen ziet zijn mobiel oplichten door een Whatsappberichtje: ‘’Wanneer kom je thuis?’’.

Lees ook: onweerstaanbare lust in de jacuzzi

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?