Waarom lingerie belangrijker is dan je denkt

sexy lingerie

Sexy lingerie of Bridget Jones-onderbroek? Je denkt misschien dat deze vraag alles met je relatiestatus te maken heeft. Maar niets is minder waar, want anno 2022 kopen we geen lingerie meer om een vent te behagen. We kopen lingerie voor onszelf. Toch? Helaas trekken veel vrouwen dat oogverblindende setje pas uit de kast wanneer er een man in beeld is. Zonde!

Hilarisch, maar waar. Neurowetenschappers ontdekten dat mannelijke ratten hun vrouwelijke kompanen aantrekkelijker vonden wanneer ze een klein jasje droegen. Sterker nog, de knaagdiertjes deden niet alleen enthousiastere pogingen om de vrouwtjes te bestijgen, ze kwamen ook nog eens in recordtempo klaar wanneer het ze eindelijk gelukt was.

Wat voor ratten geldt, geldt in het geval van sexy lingerie ook vaak voor mensenmannen. Het is geen geheim dat zo’n kanten setje een enorme aantrekkingskracht op het andere geslacht heeft. Soms vinden mannen zo’n setje zelfs sexyer dan wanneer je poedelnaakt voor ze ronddartelt. We zien lingerie dan ook vaak als iets wat je voor je sekspartner aantrekt.

Ben je single? Dan huppel je waarschijnlijk liever in een huidkleurige oma-onderbroek rond en wacht je geduldig af tot je je kanten string weer uit de kast mag trekken. Op zich niet zo gek. Zo’n katoenen slip zit nu eenmaal stukken comfortabeler dan een bewerkelijk stringetje. Toch kan het dragen van sexy lingerie je zelfvertrouwen een aardige boost geven, zo bleek uit een mini-onderzoek van twee dames in the Huffington Post. Ze noemden het zelfs ’empowering’ om te weten dat je een ‘dirty, little secret’ onder je kleding draagt waar niemand verder van weet.

Lingerie? De ultieme vorm van zelfliefde

Maar los van dit kleine onderzoekje, zien we lingerie al langer als iets wat we puur voor onszelf kunnen dragen. Tuurlijk, zo’n prikkelend stukje ondergoed kan het vuurtje in de slaapkamer aardig opstoken. Maar sexy lingerie gaat om meer dan alleen het plezier van mannen. Het gaat er vooral om dat je je krachtig en sexy voelt, diep van binnen. Zelfs als niemand het ziet.

Wij zien sexy lingerie dan ook als een cadeautje aan jezelf. Als de ultieme vorm van zelfliefde. En als een manier om je eigen seksualiteit op te eisen. We leven tenslotte in een tijd waarin we ons steeds meer losweken van de mannelijke blik. We durven steeds meer naar onszelf te kijken en ons lichaam te vieren. Genieten van je eigen seksualiteit is gezond en normaal, daar zijn de meeste vrouwen inmiddels wel achter.

Uitgelubberde sport-bh

Daarom dragen we lingerie waarin we ons sterk, sexy en vrouwelijk voelen. Niet voor de mannen, maar voor onszelf. Want laten we wel wezen. Als je weet dat je er onder je kleding sexy uitziet, doet dat wat met je zelfvertrouwen. Stiekem maakt het tóch verschil of je een uitgelubberde sport-bh draagt of een elegante bustier onder je bloesje. Net zoals het een verschil maakt of je dat mooie bloesje draagt of een verwassen shirt. Het is als een klein, spannend geheimpje, helemaal voor jou alleen.

Bovendien bestaat er serieus zoiets als enclothed cognition. Dat betekent dat de associaties die aan bepaalde kledingstukken kleven niet alleen veranderen hoe anderen jou zien, maar ook hoe jij jezelf ziet. En dat heeft weer invloed op de manier waarop jij je gedraagt wanneer je die kleding draagt. Veel vrouwen die sexy lingerie dragen, merken dan ook dat ze zich vrouwelijker en sterker voelen met zo’n kanten stofje om de billen en de borsten. Daardoor gebruiken ze hun lichaam niet alleen anders, maar zouden ze zelfs op een andere manier gaan praten. Zelfverzekerder.

Tuurlijk, die kanten string is geen toverpilletje. Maar je zult je er zeker krachtiger door voelen.

Lingerie

Zes stuks lingerie waarin jij je sexy en sterk voelt!

Daarom. Voor alle vrouwen die zin hebben om hun grijze, verwassen onderbroeken aan de kant te gooien en vol in hun eigen seksualiteit te duiken: met deze zes sexy lingeriestukken schiet jouw zelfvertrouwen door het dak. Gegarandeerd!

#1. Wetlook BH-set

Dit glanzende wetlooksetje heeft sexy kanten details en past perfect bij vrouwen met rondingen. Door het elastisch materiaal sluit hij mooi aan op jouw curvy lichaam!

#2. Sexy kanten string

Deze transparante string heeft een speelse belijning en een mooie pasvorm. Je kunt hem verstellen zodat-ie precies op je lichaam aansluit. Comfortabel én sexy!

#3. Kanten bustier

Deze bustier heeft kanten, niet voorgevormde, cups voor een mooie pasvorm. Maar de echte eyecatcher is de opvallende kleur en de luxe broderie met zilveren draadjes. Glitters? Gotta love ‘em!

#4. Sexy jarretelset

Deze jarretelset is gemaakt van doorzichtig kant en wordt geleverd met een bijpassende string. Omdat de set zo ontzettend comfortabel is, kun je hem makkelijk dragen onder je mantelpakje of werkoutfit. Een sexy geheimpje, speciaal voor jou!

#5. Wetlook body

Deze elegante body is gemaakt van fijne tule met wetlookstroken. Hij is tegelijkertijd sexy en stoer en is perfect onder een klassiek colbertje te dragen. Niemand die doorheeft dat het stukje doorzichtige stof bij het decolleté stiekem zo’n verleidelijke body is!

#6. Luxe bustier

Oehlala! Exclusief Italiaans kant in pikant rood? Sexyer kan haast niet! Met zijn kanten cups en luxe broderie is de Veronica een toppertje voor iedereen die zich onder haar dagelijkse outfit een vurige powervrouw wil voelen. Ja, daarmee bedoelen we jou!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?