Laat je innerlijke Aphrodite ontwaken

Laat je innerlijke Aphrodite ontwaken

Aphrodite is de Griekse godin van de vrouwelijke schoonheid, vruchtbaarheid, liefde en seksualiteit. Als je haar in je leven toelaat zal je er op alle vlakken van profiteren. Maar hoe doe je dit? Lees dit artikel en ontdek alles over het ontwaken van jouw innerlijke Aphrodite.

Je innerlijke seksgodin

Aphrodite ervaart genot in al het mooie om haar heen. De zachte streling van je favoriete zijden jurkje, de geur van het bos zodra de lente begonnen is, de warmte van een zonnestraal op je gezicht tijdens een winterse dag… Of je nou in een relatie zit of single bent; als je de vlam van plezier ontsteekt heb je er altijd en overal profijt van. Als jij maximaal plezier kan ervaren in je seksleven, dan zal je dat ook kunnen in alle andere aspecten van je leven.

Voel meer dan je orgasme

We leggen zo veel druk op onszelf en het orgasme. Seks is pas geslaagd als er een orgasme is, maar waarom eigenlijk? Probeer te genieten van alle kleine aanrakingen en sensaties die je voelt en leer je lijf om genot op een andere manier te waarderen. Zet muziek op die wat met je doet. Dit kan een nummer zijn waardoor jij je waanzinnig sexy voelt, een love song waar jij romantische herinneringen aan hebt, het nummer dat draaide tijdens die ene ontzettend sexy vrijpartij of een melodie waardoor jij je ultiem sterk en zelfverzekerd voelt.

Laat je lichaam bepalen hoe jij je moet bewegen. Sluit je ogen en geef je over… Ervaar elke beweging heel bewust en voel wat het met je doet. Wanneer jij leert om bewust te voelen met je lichaam, zal je meer verbonden raken met je innerlijke seksgodin.

Make love to your mind

Vooral voor vrouwen zijn hersenen een heel belangrijk lichaamsdeel wat betreft seks en opwinding. Vrouwen genieten vele malen meer van seks wanneer er een emotionele connectie is. Wist je dat sommige onderzoekers zeggen dat je hersenen de grootse erogene zone zijn? Bevredig daarom niet alleen je lichamelijke, maar ook mentale behoeftes.

Wist je dat sommige onderzoekers zeggen dat je hersenen de grootse erogene zone zijn?

Koop een goed boek over een onderwerp waar jij passie voor voelt, spendeer een ochtend in de tuin als dat is waar jij zen van wordt. Kijk naar kunst, luister naar muziek en voel bewust wat het met je hoofd doet.

Lingerie

Heb jij wat hulp nodig bij het waarderen van jouw lichaam? Elk lichaam is mooi op haar eigen unieke manier, maar helaas zien sommige vrouwen hun eigen schoonheid niet in. Goede lingerie kan jou hierbij helpen. Het juiste setje benadrukt namelijk jouw pluspunten en je kan ervoor kiezen om delen waar je iets minder trots op bent, wat minder in de spotlights te zetten.

Zin met je zintuigen

Plan een avond waarin alles om jou draait. Leg je partner uit dat deze avond voor jou is. Laat hem/haar jouw lichaam verwennen zonder er iets voor terug te verwachten. Om de ervaring extra intens te maken, kan je spelen met je zintuigen. Gebruik bijvoorbeeld een blinddoek en laat je partner je masseren. Maak vooral gebruik van zachte veren, leren zweepjes en hete massageolie. Alles om jou zoveel mogelijk te laten voelen en ervaren.

Heb jij tijdens de seks vaak het licht uit? Speel deze avond dan juist met zicht. Ga tegenover elkaar zitten, naakt of in lingerie en laat je partners ogen over jouw hele lichaam glijden. Eerst voelt het misschien ongemakkelijk, maar als je je overgeeft aan het gevoel zal je een nieuwe waardering voor je lichaam ervaren. Volg de opgewonden en hunkerende blikken over je huid, van je polsen tot je navel, van je dijen naar je enkels en voel hoe mooi en sexy je bent.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?