Wat is estim en welke electro sex toys zijn er?

Een sensationeel genot door het prikkelen van je seksuele delen met, jawel, stroom. Estim, het klinkt een beetje kinky en misschien is dat het ook wel. Sta je open voor experimenteren met nieuwe erotische spellen? Dan is electrosex, waarbij stroom gecombineerd wordt met macht, diepgaande prikkels en rollenspellen, een mooie volgende stap. Nieuwsgierig naar hoe dit spel werkt en wat je er voor nodig hebt? Lees snel verder.

Wat is estim?

Estim staat voor erotische electro stimulatie. Estim geeft een sensatie met prikkels, letterlijke prikkels. Wat verwacht je anders van seksueel spel waarbij je stroom gebruikt voor stimulatie? Estim wordt ook wel electrosex, electro stim en EES genoemd. Wil je je seksleven tot een hoger tillen? Dan is het spelen met electro sex toys misschien wel iets voor jou. Electrosex wordt ook geassocieerd met BDSM. In beide vormen van erotiek ervaar je intense zenuwprikkels en geef je je over aan de macht van een ander.

Electrosex: stimuleer seksuele zones met elektroden

Bij estim gebruik je elektroden in elke vorm die je maar kunt bedenken. Plak pads of klemmen op jouw seksuele zones, gebruik een extra prikkelende vibrator of kies iets om de penis extra mee te stimuleren. De keuze is reuze, dus zorg dat wat je kiest past bij jouw wensen en verlangens. Het geven van elektrische impulsen tintelt langs je zenuwen. De intensiteit kun je steeds verder opvoeren. Het fijne is dat electrosex zorgt voor het aanmaken van endorfine. Dus bereid je voor op prikkels, genot en een overweldigend gevoel van geluk. Nog even kort:

Estim is voor mannen en vrouwen

Man of vrouw, hetero of homo: estim is een spel voor iedereen. Enige voorwaarde is dat je er open voor moet staan. Het gevoel dat electro stim je geeft, verschilt per persoon. Waar de één een lichte intensiteit aan stroom omschrijft als gekietel, is het voor de ander alsof je met een elastiek een flink tik tegen je huid krijgt. Je bepaalt zelf hoeveel stroom je wilt ontvangen. Als een ander de stroom toedient, spreek dan een stopwoord met elkaar af. Als dit woord wordt uitgesproken, dan gaat direct alle stroom van de toy af.

Electro sex toys voor estim

Het gebruik van electro sex toys is volkomen veilig, maar gebruik altijd gedegen materiaal van een goede shop. En hoe saai ook, lees altijd even de instructies door om zeker te weten dat jij je nieuwe electro sex toys correct gebruikt. Dan kun je ervan uitgaan dat je jezelf niet teveel doet de eerste keer. Voor estim zijn er veel leuke electro toys verkrijgbaar. Soms zitten er draden aan, maar tegenwoordig heb je ontzettend mooie speeltjes met de elektroden erin verwerkt. Heb jij je er al in verdiept? Wij helpen je alvast een handje:

  • De bedieningsunit noemden we eerder, hier zitten vaak al stimulerende pads bij.
  • Dildo’s voor elektrosex zijn er in verschillende vormen, evenals vibrators.
  • Een spannend spel speel je met de pads en klemmen: plaats waar jij ze wil.
  • Kies voor een estim plug om de zenuwen in je anus extra te stimuleren.
  • Voor beginners en profs zijn er electro toys om de penis en ballen een schok te geven.

Vergeet het glijmiddel niet!

Voor een extra goede geleiding van stroom door je huid heen, is het belangrijk dat je goed gehydrateerd bent. Een soepele huid die niet is uitgedroogd is fijn. En, wat voor huid je ook hebt, glijmiddel is erg belangrijk bij electrosex. Het voelt beter, is een goede stroomgeleider en, ook niet onbelangrijk, het voorkomt verbranding van je huid. Klinkt heftig, valt best mee. Gebruik glijmiddel op waterbasis. Andere glijmiddelen kunnen als isolator werken en daarmee kunnen de schokken te heftig worden of zelfs schade aanrichten.

Wist je dit over electrosex?

Estim vindt zijn oorsprong in de medische wereld. Artsen, fysiotherapeuten en chiropractors, maar ook acupuncturisten, gebruiken ook electro stim. Weliswaar om hele andere redenen. Door de ervaring van deze medici, weten we dat er nog een belangrijk seksueel stimulatiepunt is, daar waar je het niet verwacht. Dit punt noemen we Milt 6: het punt waar de milt-, lever- en niermeridiaan elkaar kruisen. Dit blijkt een goede plek te zijn om te stimuleren voor seksuele opwinding. Onderzoek wijst zelfs uit dat een vrouw hierdoor zelfs een orgasme kan krijgen. Oh, je vindt Milt 6 trouwens drie centimeter boven de binnenkant van je enkel. Veel plezier!

Een paar Estim tips

Ben je nog niet bekend met estim, maar kijk je wel uit om te gaan spelen met spannende electro toys? Lees vooral deze tips, zodat je eerste ervaring fantastisch wordt:

  • Begin met een lage stroomintensiteit.
  • Wen eerst aan deze nieuwe sensatie, voor je de frequentie opvoert.
  • Ben je om medische redenen bezorgd om electro sex toys te gebruiken? Neem voor de zekerheid contact op met je arts of een andere deskundige, zoals een fysiotherapeut.
  • Zijn de eerste prikkels scherp of pijnlijk? Glijmiddel is het toverwoord.
  • Test je nieuwe electro sex toy aan de binnenkant van je elleboog, voordat je de estim toy inbrengt in de vagina of penis.

Wat zijn de risico’s van estim?

Wanneer je veilige en gedegen electro sex toys gebruikt, heeft electro stim geen risico’s. Geldt dat niet voor alle vormen van spel op het vlak van erotiek? Communicatie, vertrouwen en electro toys van goede kwaliteit: daar gaat het in de basis om. Zolang je je daar aan houdt, is er niets aan de hand. Knutsel nooit, maar dan ook nooit zelf een estim speeltje. Dat is namelijk niet altijd veilig. Koop altijd kwalitatieve toys, of je het nu gebruikt voor voor estim, BDSM of ander seksueel genot.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?