Wat is prostaat massage?

Wat is de P-spot? En wat is een prostaat stimulator?

Prostaat massage is hot. Het is een manier om de mannelijke G-spot (ook wel P-spot genoemd) te stimuleren. Dit kun je zelf doen met de hand of je gebruikt een prostaat stimulator. Kies je voor een prostaatstimulator dan is natuurlijk de vraag: Welke prostaat stimulator moet je kopen? Hoe werkt het? Welke stimulator is de beste? En welke past bij mij? Hier alle informatie over prostaat massage.

Wat is prostaat massage?

Simpelweg: het masseren van de prostaat. De prostaat is een kleine klier (formaat walnoot) die aan de onderkant van de penis zit. De prostaat is een gevoelige klier die je via de anus kunt bereiken en wordt ook wel de ‘mannelijke G-spot’ of ‘P-spot’ genoemd. Deze klier masseren geeft erotische prikkelingen. Daarnaast is het gezond en kan het ontstekingen en andere ongemakken remmen. Het masseren van de prostaat wordt ook wel ‘prostaat melken’ genoemd. Je kunt je prostaat zelf masseren, je kunt je partner vragen dit te doen of je kunt een prostaat stimulator gebruiken. Hier meer over prostaat massage!

1. Hoe masseer je de prostaat zelf?

Zelf je prostaat inwendig masseren kan. Hoe? Hier de uitleg:

  • Ga op je rug liggen en trek je knieën op.
  • Ontspan je sluitspier.
  • Smeer een vinger (wijsvinger of middelvinger zijn het meest gemakkelijk) in met glijmiddel en breng deze langzaam in de anus in.
  • Wijs met je vinger in de richting van je navel.
  • Duw de vinger circa 5 cm naar binnen. Je voelt nu een verdikking (walnoot formaat). Dit is de prostaat.
  • Wrijf met je vinger langs de prostaat en/of beweeg de prostaat voorzichtig heen en weer.

Let op: Bij het masseren van de prostaat krijg je in eerste instantie het gevoel dat je moet plassen. Dit is heel normaal en dit gevoel verdwijnt redelijk snel.

2. Je partner je prostaat laten masseren

Het inwendig laten masseren van je prostaat door je partner is heerlijk ontspannend en intiem. Laat je partner veel glijmiddel (en eventueel een condoom) gebruiken. Hij of zij kan dan de bovengenoemde stappen volgen. Laat duidelijk merken wat je wel of niet lekker vindt en hoe je partner het beste je prostaat kan masseren voor het beste resultaat.

3. Uitwendige massage

Je kunt de prostaat ook van buitenaf masseren. Hoe? Door een lichte druk uit te oefenen op het perineum (dit is het gebied tussen de anus en het scrotum). Gebruik hiervoor je duim of eventueel je knokkels en beweeg deze voorzichtig heen en weer.

Reacties

Iedere man reageert anders op een prostaat massage. De een geniet optimaal, de ander vindt het niks. Bij sommige mannen komen er emoties van kwaadheid of verdriet los. Anderen voelen weinig emoties. Weer anderen komen klaar via een prostaat massage, maar dit is zeker niet altijd het geval. Kortom: probeer en experimenteer en bepaal zelf (eventueel samen met je partner) wat je lekker vindt.

Prostaat stimulators

Een prostaat stimulator is een (anale) seks toy die prostaat stimuleert. Hier meer over deze seksspeeltjes.

Soorten prostaat stimulators

Er zijn verschillende modellen prostaat stimulators. Welk model je kiest, hangt ook een beetje af van het gebruik. Hier meer over de verschillende modellen.

1. Buttplug met prostaatstimulatie

Heel gemakkelijk in gebruik is een buttplug met handgreep waarmee je zelf kunt sturen. Een buttplug met prostaat stimulatie herken je aan de wat rondere vorm. Deze wijst in de richting van de prostaat voor optimaal genot.

Kies voor een buttplug als je op zoek bent naar:

♥ Inwendige stimulatie.
♥ Flexibel speeltje.
♥ Goede hygiëne.

Bekijk alle prostaat dildo’s >

2. Vibrerende prostaat stimulator

Een vibrerende prostaat stimulator wordt ook wel de P-spot vibrator genoemd en is gemaakt voor inwendige stimulatie. Het is een anaal vibrator met ronde punt die de prostaat prikkelt. De meeste P-spot vibrators zijn gemaakt van siliconen. Let hierbij wel op dat je goede kwaliteit koopt. De goedkopere varianten missen vaak kracht en sterkte qua vibraties of zijn gemaakt met weekmakers. Deze zijn niet goed voor je gezondheid.

Kies voor vibrerende prostaat stimulator als je op zoek bent naar:

♥ Inwendige stimulatie.
♥ Prostaat stimulatie.
♥ Intens erotisch gevoel.
♥ Goede hygiëne.

Bekijk alle prostaat vibrators >

3. Vibrerende perineum stimulator

Een vibrerende perineum stimulator is er voor uitwendig gebruik. Dit is eigenlijk een anaal stimulator en geen vibrator. De meeste stimulators zijn gemaakt van siliconen. Koop goede kwaliteit met voldoende kracht en sterkte.

Kies voor vibrerende perineum stimulator als je op zoek bent naar:

♥ Uitwendige stimulatie.
♥ Prostaat stimulatie.
♥ Intens erotisch gevoel.
♥ Goede hygiëne.

Bekijk alle prostaat stimulators >

De beste prostaat stimulator voor jou?

‘Wat is de beste prostaat stimulator voor mij’, vraag je je af? Het antwoord op deze vraag is heel persoonlijk. Bepaal, op basis van alle bovenstaande informatie welk model, welke mate van stimulatie en wel materiaal je voorkeur heeft. Ben je beginner, kies dan voor een klein formaat (zeker bij inwendig gebruik). Ben je een gevorderde gebruiker? Dan kun je iedere stimulator kopen die je aanspreekt.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kom jij ons ook volgen?