Welk BDSM speeltje past bij jou?

De wereld van BDSM (Bondage, Discipline, Dominance (dominantie), Submission (onderwerping), Sadism en Masochism) is verleidelijk en uitdagend. Het draait bij het BDSM spel om seksueel genot in combinatie met pijn en macht. Wil je meer weten over BDSM in het algemeen dan verwijzen we je naar de pagina ‘BDSM voor beginners: alle BDSM regels op een rij’. Hier meer over hoe het gebruik van BDSM speeltjes en toys je seksuele genot kunnen verhogen.

1. Handboeien & straps

Het gebruik van handboeien en straps tijdens soft SM (BDSM) is een populaire vorm van bondage. Met de handboeien bind je de polsen of benen van je partner aan elkaar vast of bind je deze vast aan het bed. Je partner wordt zo beperkt in zijn of haar bewegingsvrijheid en dit heeft een opwindend effect. SM handboeien zijn er in leer, metaal, kunststof, et cetera. Daarnaast kun je kiezen uit seks handboeien met slotjes of met riempjes. Bondage straps zijn er in o.a. leer, nylon en pvc.

Tip: Positioneer je partner in jullie ideale standje en bind dan (indien mogelijk) de polsen aan de enkels vast. Zo heb jij maximale toegang voor penetratie en kan jij bepalen of en hoe vaak je partner klaar mag komen. Natuurlijk staat veiligheid bovenaan en dien je je altijd aan het stopwoord of -teken te houden!

Bekijk alle handboeien & straps >

2. Bondage sets

Een veelgebruikt onderdeel van BDSM is bondage (letterlijk: vastbinden). Bij bondage gaat het om het vastbinden van je partner zodat deze in zijn of haar bewegingsvrijheid beperkt wordt. Een bondage setje is dan de ideale BDSM toy. Bondage sets gaan een stap verder dan het gebruik van SM handboeien en straps en zijn er in veel verschillende combinaties van soft bondage tot extreme. Zo zijn er bijvoorbeeld mondringen met tepelklemmen zodat de sub de dom niet tegen kan spreken. Maar er zijn ook sekstuigjes om de benen van je partner vast te binden zodat je dieper, harder en langer binnen kunt dringen. Liever soft? Kies dan voor een soft SM bondage set met handboeien, zweepjes en maskers. Ideaal voor diegene die houdt van kinky, maar niet te extreem.

Tip: Ben je beginner, kies dan voor een soft SM bondage setje. Je kunt, naarmate je meer ervaring krijgt met SM, altijd nog beslissen of je gaat voor een meer extremere versie van bondage.

Bekijk alle bondage sets >

3. Maskers

Dé ideale manier om je partner te domineren en te overheersen is natuurlijk om het gebruik van zintuigen te beperken. Naast de spraak is dat het zicht. Maskers zijn een veelgebruikte SM toy waarmee je het zicht van je partner ontneemt. Het ontnemen van ‘zicht’ brengt een bepaalde spanning met zich mee, je partner weet niet wat er komen gaat. Wel moet je elkaar volledig vertrouwen. Het gebruik van een BDSM masker voegt zeker een sterke erotische spanning toe aan jullie seksleven. En het is een eenvoudige manier om kennis te maken met het BDSM spel.

Tip: Begin met een zachte blinddoek. Heb je het vertrouwen van je sub gewonnen, schakel dan over op een stoffen hoofdmasker. En voor de ervaren BDSM-er is er de leren of latex hoofdkap.

Bekijk alle maskers >

4. Halsbanden

Bij SM draait het om dominantie en onderwerping. De SM halsband is hét speeltje bij uitstek waarmee je je partner letterlijk ‘aan de lijn’ houdt en waarbij de dom de ‘touwtjes in handen’ heeft. Gebruik het liefst een leren halsband voor het BDSM spel. Deze is veilig in het gebruik en zit vaak het best.

Tip: Combineer de SM halsband met handboeien en verbindende kettingen en je hebt een geweldige bondage set. Voeg er nog een masker aan toe voor een extra erotisch effect!

Bekijk alle halsbanden >

5. Gags

Met een SM gag of mondknevel beperk je de sub in het gebruik van ‘spraak’ als communicatiemiddel. Hij of zij kan niet meer praten en dus ook niet meer protesteren. Het is een seks toy om iemand letterlijk de mond te snoeren. Ben je de drager van een mondknevel dan zul je je klein en afhankelijk voelen. Je ervaart als sub het ultieme gevoel van onderdanigheid en overgave. Zeker als je het combineert met een masker en het zicht beperkt. Voor de dom is een mondgag het ultieme speeltje om de sub het zwijgen op te leggen.

Tip: Let bij het gebruik van een SM gag of mondknevel altijd op veiligheid. Kies bijvoorbeeld voor een bal met openingen zodat de sub kan blijven ademen. Dit speeltje is vooral geschikt voor de wat gevorderde BDSM-ers.

Bekijk alle gags >

6. Tepelklemmen

Tepelstimulatie is een enorm gevoelige en erotische ervaring. In het Engels noemen ze het ‘tit torture’. Hoe doe je dit? Door het gebruik van tepelklemmen. Deze kun je losjes op je tepels zetten zodat ze licht klemmen of je kunt ze stevig aandraaien voor een heftig effect. Tepelklemmen kun je bij zowel mannen als vrouwen gebruiken en iedereen kan dus genieten van tepelstimulatie. Ben je nog niet zo bekend met het BDSM spel en wil je het proberen? Kies dan voor verstelbare tepelklemmen en begin voorzichtig. Ben je een gevorderde BDSM-er dan zijn de zwaardere tepelklemmen, die stevig aangedraaid kunnen worden, geschikter! Wist je dat tepelklemmen tot één van de meest populaire SM speeltjes behoren?

Tip: Probeer ook eens de tepelklemmen met elektrische stimulatie. Het is misschien een beetje wennen (en je moet vooral voorkomen dat het pijnlijk wordt), maar dit brengt je tot ongekende erotische hoogtepunten!

Bekijk alle tepelklemmen >

7. Zweepjes & paddles

Denken we aan BDSM of SM dan denken we zeker aan zweepjes. Het is waarschijnlijk een van de meest bekende en meest populaire BDSM toys die we kennen. Een SM zweepje is daarnaast een onschuldige en snelle manier om je seksleven opwindender te maken. Met een zweepje kun je je partner natuurlijk (licht) straffen en slaan, maar je kunt hem of haar ook belonen door met de zweep te strelen. Hetzelfde geldt voor SM paddles. Deze zijn alleen compacter qua vorm en nét iets heftiger en meer kinky dan een zweepje.

Tip: Voor gebruik van alle zweepjes en paddles geldt: begin zachtjes en kijk tot hoever je kunt gaan.

Bekijk alle zweepjes & paddles >

8. Elektronische stimulatie

Elektrische stimulatie tijdens de seks wordt ook wel elektrosex genoemd. Door middel van (lichte) elektrische impulsen kun je elk gebied en iedere erotische zone van je lichaam stimuleren. Doe de pads op je tepels, clitoris, penis, balzak, et cetera en geniet van een onbeschrijfelijk erotisch gevoel van kleine stroomstootjes over je hele lichaam. Elektrosex is sensationeel en brengt je naar ongekende hoogtepunten. Bij BDSM en SM geldt dat elektronische stimulatie zowel genot als pijn geeft en beide seksueel opwindend zijn voor zowel de dom als de sub. Vandaar dat elektronische stimulatie heel populair is bij SM. Naast uitwendig gebruik zijn er ook heel veel SM speeltjes die inwendige elektronische stimulatie geven. Denk aan vaginale en anale stimulatie met een dildo of buttplug die elektrische stroomstootje diep naar binnen geleidt zodat je in je buikregio een sensationele prikkeling ervaart.

Tip: Het schrikt misschien wat af om elektrische stroomstootje en erotiek met elkaar te combineren, maar probeer het eens en laat je verrassen! Advies is om voorzichtig te beginnen en de intensiteit van de stroomstootjes langzaam op te voeren.

Bekijk alle elektronische stimulatie >

9. Sex meubels

Voor optimaal genot kun je ook gebruik maken van sex meubels, BDSM meubels en seks swings. Sex meubels als de iRide Stimulator en een poef met vibrerende dildo zijn ideaal geschikt voor solosex. Voor BDSM en sm zijn de sexschommels of sex swings heel populair. Met een bondage love swing kun bijvoorbeeld bondage spelenderwijs ontdekken en je partner vastbinden met handboeien, enkelboeien en/of andere houders voor bovenbenen, heupen en dergelijke. Opblaasbare seks meubels zijn heel handig als hulpmiddel in de slaapkamer. Ze zijn lekker zacht, comfortabel bij ongebruikelijke seksstandjes en gemakkelijk op te bergen. Erotisch meubilair geeft je seksleven een hele andere dimensie. Probeer het eens!

Tip: Zorg ervoor dat veiligheid voorop staat bij het gebruik van bondage sex swings en BDSM meubels en respecteer het codewoord of –gebaar dat jullie als sub en dom onderling afgesproken hebben altijd!

Bekijk alle sex meubels >

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kom jij ons ook volgen?