Welk plekje wil je stimuleren?

De hamvraag bij je keuze voor een vibrator en misschien ook wel de meest lastige vraag om te beantwoorden: welk plekje wil je stimuleren? Om die vraag te kunnen beantwoorden moet je eerst de plekjes weten die je met een vibrator kunt stimuleren. Weet jij ze?
vibrator stimulatie

1. Clitorale stimulatie

Bijna alle vrouwen genieten van stimulatie van de clitoris. Het is een prettig, opwindend en prikkelend gevoel. De meeste clitoris vibrators hebben een functie voor uitwendige stimulatie, maar er zijn ook vibrators die speciaal voor uitwendig gebruik gemaakt zijn, de zogenaamde stimulators. Ben je een fan van clitorale stimulatie dan adviseren we je te kiezen voor een stimulator. Deze uitwendige vibrators zijn vaak klein, ergonomisch, hebben verschillende tril- en stimulatie standen en zijn in de regel heel stil in gebruik.

Goede vibrators voor clitoris stimulatie

Een goede clitoris vibrator of stimulator is echt helemaal toegespitst op het prikkelen van de clitoris. Omdat een vibrator de trilling en vibratie veel langer volhoudt dan een bewegende tong of vinger is het gevoel heel intens. De sensatie van een clitoris vibrator is enorm! Het resultaat? Een heerlijk langdurig en zeer intens clitoraal orgasme.

Wat is het verschil tussen een clitoris stimulator en vibrator?

Een stimulator, de naam zegt het al, stimuleert en prikkelt de huid en is geschikt voor uitwendig gebruik. Een stimulator geeft een heerlijke sensatie en werkt ontspannend en kalmerend als je bijvoorbeeld je rug, nek en schouders streelt.

> Bekijk alle clitoris stimulators

Een vibrator is geschikt voor inwendig gebruik, we noemen dit ook wel (vaginale) penetratie. Met een clitoris vibrator duiden we op de vibrators die ook geschikt zijn voor stimulatie van de clitoris. Eén van de meest bekende is de Tarzan vibrator of Bunny vibrator, deze zorgt voor een optimale erotische massage van zowel de vagina als de clitoris.

2. Vaginale stimulatie

Zoals gezegd genieten de meeste vrouwen van clitorale stimulatie bij het masturberen, maar bij sommige vrouwen hoort vaginale stimulatie daar absoluut bij! Geniet jij het meest van vaginale stimulatie, kies dan voor een vibrator of dildo die je in kunt brengen.

Onze tip: voor optimale stimulatie van de vagina, kies je voor een groter formaat. Weet je nog niet zo goed wat je lekker vindt, kies dan voor een middelgroot formaat. Kies je voor een vibrator of dildo die naast vaginaal ook je g-spot of clitoris stimuleert, dan wil je nooit meer anders!Vaginale Vibrators

De beste vaginale vibrators

In de categorie vaginale vibrators onderscheiden we de klassieke vibrators, de staafvibrators en de realistische vibrators of dildo’s. Alle drie uitermate geschikt voor optimale vaginale stimulatie. Een goede aanvulling op deze type vibrators is de Tarzan vibrator die naast vaginaal ook clitoraal stimuleert.

> Bekijk alle vaginale vibrators

3. G-spot stimulatie

De meeste vrouwen krijgen een orgasme dankzij clitorale stimulatie, maar ook vaginale stimulatie en g-spot stimulatie kunnen tot een orgasme leiden. Het meest intense orgasme beleven vrouwen in de regel als minimaal 2 plekjes gestimuleerd worden. Het meest gangbare vaginaal en clitoraal, maar voor wie de g-spot kan vinden is stimulatie daarvan wel een heerlijke aanvulling op je seksleven. G-spot Vibrators

G-spot vibrators

Aangezien de G-spot aan de voorkant (buik) en circa 5 cm vanaf de ingang van je vagina zit, kan je iedere vibrator en dildo gebruiken voor G-spot stimulatie. Maar een échte, goede G-spot vibrator herken je aan een iets gebogen (vaak breder) topje waarmee je de G-spot stimuleert.

> Bekijk alle G-spot vibrators

4. Anale stimulatie

You love it or you hate it. Dat is vaak de gedachte bij anale seks. Maar het hoeft niet direct penetratie en seks te zijn; start eens met anale stimulatie. Alleen het zachtjes masseren van de anus kan al een enorme toevoeging zijn aan je seksleven. De anus is heel gevoelig en stimulatie hiervan geeft sensaties en tintelingen in je lijf die je extra opgewonden maken. Je kan de anus zachtjes met je vingers stimuleren of gebruik een anaal seksspeeltje. Zowel voor hem als voor haar een aanrader. Probeer het eens… Anaal Vibrators

Speciale anaal vibrators

Kan je een gewone vibrator ook anaal gebruiken? Het antwoord is liever niet. Er zijn speciale anaal vibrators die ontworpen zijn voor anaal gebruik. Een anale vibrator is veel dunner, zodat je ‘m makkelijker in kunt brengen. Daarnaast zit je met een puntje hygiëne. Hetzelfde geldt voor stimulators. Wil je een stimulator voor anaal gebruik? Koop dan een extra stimulator en gebruik deze alleen voor anale stimulatie. De andere kun je gebruiken voor de rest van je lichaam.

> Bekijk alle anaal vibrators

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kom jij ons ook volgen?