Welke kenmerken verklappen hoe goed je bent in bed?

goed zijn in bed

Jouw karakter vertelt veel over hoe jij bent in bed. Dat is niet zo gek: hoe jij bent in bed ligt in het verlengde van wie jij bent. Weinig mensen worden anders, tenzij je een rollenspel speelt. En die worden weer sneller gespeeld door een extravert type dat graag nieuwe dingen uitprobeert. Hoe introvert, nauwkeurig of zeker jij bent van jezelf, speelt een grote rol in bed. Maar zelfs de kenmerken van jouw gezicht geven al een beetje bloot hoe goed jij bent in bed.

Duidelijke kenmerken: extraverte mensen hebben vaker seks

Open en extraverte mannen en vrouwen zijn vaak zo nieuwsgierig dat ze graag nieuwe dingen proberen. Vaak hebben ze ook interesse in kunst en hebben ze een rijke fantasie. Het zal jou niet verrassen dat ze ook volop fantaseren over seks. Daarom proberen ze vaker nieuwe dingen uit: van seksspeeltjes, tot rollenspellen en trio’s. Ze zijn nieuwsgierig naar hoe het is seks te hebben met mensen van hetzelfde geslacht. Volgens wetenschappers helpt deze eigenschap het seksleven: extraverte mensen hebben vaak seks en zijn meer tevreden over hun seksleven dan anderen.

Een goede leider is doelgericht in bed

Neem jij altijd het voortouw of heb jij een leidinggevende functie? Dit zijn ook kenmerken die verklappen hoe jij bent in bed. Het is waarschijnlijk dat jij ook in bed doelgericht te werk gaat. Een leider wil samenwerken, heeft visie en kijkt naar het behalen van zijn doel. Hij of zij neemt dus in bed het initiatief, maar verwacht ook wat van zijn partner. Samen het beste uit jullie bedprestaties halen en elke keer weer gaan voor optimaal genot. Nieuwe dingen uitproberen en na een fijne vrijpartij heerlijk klaarkomen.

Heb jij een kenmerkende vlotte babbel? Dan heb je meer seksuele contacten

Wanneer jij gemakkelijk contact legt en een vlotte babbel hebt, kom je snel in contact met anderen. Mensen met een vlotte babbel hebben over het algemeen meer seksuele contacten. Ook is de kans groter dat iemand met een vlotte babbel eerder vreemdgaat dan iemand die heel intravert is. Simpelweg omdat ze meer mensen ontmoeten. Er is dus meer aanbod dan dat bijvoorbeeld een introvert persoon heeft. Een vlotte babbel zegt vooral iets over hoeveel seks je hebt en niet hoe goed jij bent in bed.

Nauwkeurig type: traditioneel, maar van de details

Gedisciplineerd, gericht op details en erg nauwkeurig. Herken jij je hierin? Dat zegt iets over hoe goed jij bent in bed. Nauwkeurige mensen houden niet van spontane actie, maar plannen liever tijd voor een avond vol intimiteit. De seks is traditioneel: standjes zoals de missionaris en doggy style passen hierbij. Misschien een tikkeltje saai? Niet per se: het voordeel is dat deze types nauwkeurig te werk gaan, waardoor ze precies weten waar jouw meest gevoelige plekjes zitten en zoeken naar manieren hoe de seks nog beter wordt.

Te lief: het zegt iets over hoe goed je bent in bed

Te lief zijn, snel instemmen met anderen en altijd willen dat mensen het naar hun zin hebben. Wat het zegt over hoe goed je bent in bed is dat deze mensen zich vooral niet agressief opstellen, zacht te werk gaan en willen dat de ander zich vooral goed voelt. Deze types verlangen over het algemeen minder naar seks en hebben het liefst alleen seks als ze een relatie hebben. Wat jij misschien niet verwacht is dat, ondanks dat ze minder seks hebben, seksueel zeker wel tevreden zijn. Waarschijnlijk omdat al die aandacht die lieve mensen besteden aan het voldoen aan de behoeften van hun partners ze voldoening geeft. Herken je dit kenmerk in jezelf?

Welke kenmerken in je gezicht verklappen hoe goed je bent in bed?

Mannen en vrouwen met een kort en breed gezicht hebben meer zin in seks dan mensen met een andere gezichtsvorm. Uit een Canadees onderzoek blijkt dat mannen met een vierkant gezicht over het algemeen worden gezien als agressiever in bed, ze nemen sneller de leiding en worden vaak gezien als een aantrekkelijke seksuele partner. Maar dan wel voor de korte termijn. Mensen met een dun en lang gezicht zouden meer geschikt zijn als relatiemateriaal. Andere trekken van jouw gezicht die verklappen hoe goed je bent in bed zijn:

  • Donkere ogen zeggen over jou dat je houdt van afwisseling tussen de lakens en een voorkeur hebt voor intense vrijpartijen;
  • Dikke en borstelige wenkbrauwen geven aan dat jij een hoog libido hebt en altijd in bent voor goede seks;
  • Een wipneus duidt op romantische vrijpartijen en traditionele standjes, terwijl iemand met een grote hobbelige neus gaat voor meer seks en experimenteren;
  • Iemand met een kleine mond is fantasierijk, inventief, loyaal en bereikt snel het hoogtepunt.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?