De eerste keer een trio, hoe pak je dat aan?

eerste keer een trio

De eerste keer een trio, het begint vaak met een fantasie. Droom je er al langer van het bed te delen met twee anderen? Dan zijn er een paar dingen om over na te denken. Heb jij een partner die mee wil doen? Of zou jij juist zelf met een koppel mee willen doen? Hoe vind je die andere personen om aan jouw trio mee te doen? En hoe vraag je zoiets dan eigenlijk? Als jij je fantasie werkelijkheid wilt laten worden, helpen wij je alvast op weg met een paar goede tips om je eerste trio succesvol te laten verlopen.

Eerste keer een trio: bespreken met je partner

Speel open kaart met jouw partner. Als jij voor de eerste keer een trio wilt ervaren en je doet dit graag samen, vertel het hem of haar dan. Het is spannend als jij niet weet hoe jouw lief hier in staat en wat zijn of haar reactie zal zijn. Wees duidelijk in het waarom: staat het eenmalig op jouw bucketlist of wil je graag jullie seksleven spannender maken? Onderbouw het goed en vraag naar wat jouw partner ervan vindt om voor de eerste keer een trio te doen. Bespreek de voordelen, maar ook de zorgen. Zegt je partner nee, respecteer dat vooral en leg je er voorlopig bij neer. Ik zeg voorlopig, omdat het idee misschien gewoon even moet bezinken bij je geliefde.

Waar vind jij partners voor een trio?

Of jij nu één of twee personen zoekt voor jouw eerste trio, het is altijd een zoektocht. Ben je single? Dan is het relatief eenvoudig om een stel te vinden dat eenmalig op zoek is naar iemand om mee te doen aan hun trio. Plaats een oproep op forums, of kijk op online marktplaatsen. Een handige tip is ook om naar een parenclub te gaan. Vooral single vrouwen zijn daar gewild. Het voordeel van iemand fysiek ontmoeten is dat je gelijk weet of jij je aangetrokken voelt tot diegene. Zoek je samen naar een derde persoon voor een eerste keer trio, dan kun je ook een escort boeken. Een groot pluspunt daarvan is dat er geen jaloezie in het spel is en niemand verliefd wordt op de derde persoon.

Ideaal: iedereen is aangetrokken tot elkaar

Je moet je goed beseffen dat een trio niet heel romantisch is. Het is hard werken, vergt concentratie en een hoop uithoudingsvermogen. Jouw mond is weinig dicht, er zijn gaten te vullen en jullie handen zijn overal. Als je een succes wilt maken van je eerste trio, dan is het belangrijk dat iedereen zich tot elkaar aangetrokken voelt. De beste trio’s beleef je als de chemie optimaal aanwezig is. Het meest belangrijke is dat jij je compleet op je gemak voelt. Overigens hoeft niet iedereen het met elkaar te doen. Stel dat jij een vrouw bent en een relatie hebt met een man. Jij zou je eerste keer een trio graag doen met een tweede man erbij. Dan wil dat niet zeggen dat de mannen zich met elkaar moeten bezig houden. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat je uitstekend met twee mannen kunt vrijen zonder dat zij elkaar aanraken. Het mág natuurlijk wel. Misschien ben jij juist heel erg nieuwsgierig naar hoe het voelt om een andere vrouw aan te raken en zullen jullie allebei met haar vrijen.

Het risico van een vriend(in) vragen voor een trio

Je las het hierboven al: het vragen van een vriend(in) om mee te doen met jullie eerste keer een trio heeft risico’s. Het grootste probleem is jaloezie. Vooral wanneer blijkt dat er één van jullie wat minder aandacht krijgt. Wil jij zien hoe jouw man opgewonden raakt van jouw beste vriendin en later weer lekker met haar op de bank zitten? Wat als zij gevoelens voor elkaar ontwikkelen? Natuurlijk is het niet allemaal negatief: het is prettig om te weten wie je in huis haalt en je vriend of vriendin vertrouw je. Maak van tevoren samen met jouw partner afspraken over jullie trio. Bespreek ze vervolgens met de vriend(in) die mee gaat doen aan dit spannende avontuur. Vraag diegene ook naar de wensen en voorwaarden om mee te doen. Zo sluiten jullie zoveel mogelijk het risico uit dat jullie na de tijd ruzie met elkaar krijgen. Het is zonde om jouw vriendschap daardoor te laten verpesten.

Spreek regels met elkaar af

Als jij voor de eerste keer een trio hebt gepland, kan je van tevoren flink nerveus zijn. Spreek met zijn drieën dan vooral regels met elkaar af die jou helpen om van jouw zenuwen af te komen. Het idee dat jij weet waar je aan toe bent en wat je wel en niet kan verwachten, kalmeert al. Heb het ook over wat jullie na afloop doen: nemen jullie nog een borrel, blijven jullie slapen of gaan jullie – of de derde persoon – direct naar huis? Ook de locatie is belangrijk: wil je de derde persoon uitnodigen in jouw huis, ga jij naar het huis van het andere koppel of spreek je af in een hotel? Praten over jullie trio is sowieso belangrijk. Bespreek jouw wensen, fantasieën en zorgen. Het helpt je heel relaxed door de eerste keer een trio heen.

Is het trio geheim?

Een belangrijke vraag om te stellen is of het trio voor jullie geheim is of niet? Als jij niet wil dat de buitenwereld er vanaf weet of juist de derde persoon houdt het liever geheim, is dat handig om van tevoren te bespreken. Zo komt niemand van jullie voor verrassingen te staan, helemaal als het gaat om een vriend of vriendin.

Nee zeggen mag altijd

Je eerste keer een trio is een grote sprong in het diepe. Als het één van jouw stoutste fantasieën is geweest die nu uitkomt, voel je emoties en hormonen door jouw lijf gieren. Maar kom jij er achter dat het toch niets voor jou is? Dat is niet erg, spreek het uit. Niemand wil dat jij je ongemakkelijk voelt. Ook tijdens de seks kun jij aangeven of je iets wel of niet wil. Durf je dat niet goed? Bedenk dan dat de anderen niet zouden willen dat jij geen plezier hebt, want dat is waar een trio om draait.

Goede manier om trio te beginnen

Als jij voor de eerste keer een trio doet, dan zorgt dat waarschijnlijk voor een hoop spanning. Ga eerst eens lekker met elkaar eten of neem een drankje. Zorg voor sfeer in huis of in de hotelkamer, met kaarsen en muziek. Jullie kunnen dansen, kletsen, een erotisch filmpje kijken. De erotische sfeer komt snel genoeg als iemand van jullie het initiatief neemt. Om de avond te beginnen kun jij voor de anderen strippen. Laat jou masseren of masseer elkaar. Zorg dat jullie samen in de stemming raken.

Wat heb jij nodig bij de eerste keer een trio?

Er zijn een paar dingen die absoluut handig zijn om van tevoren te regelen. Met deze spullen verloopt een trio soepel en maken jullie het samen nog leuker:

  • Om te beginnen: glijmiddel. Het is de basis van alle comfortabele seks;
  • Massage olie of massagekaarsen: deze laatste helpen ook om een fijne sfeer in de slaapkamer te creëren;
  • Lingerie: zo voel jij jezelf sterk en sexy én kun jij op je best flirten met de anderen;
  • Sextoys: vooral een vibrator is een fijn hulpstuk als je met twee vrouwen bent;
  • En natuurlijk: condooms.

Eerste keer een trio: ervaring

Zelf belandde ik ooit redelijk onvoorzien in een trio, na een nacht stappen met een scharrel en een vriend van hem. Mijn scharrel vond ik – uiteraard – aantrekkelijk. Het gevoel van vier handen op mijn lichaam? Ook. Maar verwarrend was het ook. Je moet je flink concentreren om met twee mannen tegelijk te kunnen vrijen. Daarnaast vond ik mijn scharrel aantrekkelijker dan zijn vriend en aangezien zij zich allebei alleen met mij bezig hielden, was het toch allemaal wat veel. Het idee was spannender dan de uitvoering, zeg maar. Uiteindelijk heb ik de vriend uit bed gebonjourd en is alleen de scharrel gebleven. Voor herhaling vatbaar was mijn eerste trio zeker wel, maar dan met een andere derde persoon.

Trio: doe het altijd veilig

Veilige seks is altijd belangrijk. Misschien gebruiken jij en jouw partner al geen condooms meer, maar met iemand van buiten je relatie is dit een must. Zo houd jij het veilig voor jullie alle drie. Seks met zijn drieën betekent wel dat als je van de ene naar de andere switcht om te penetreren, je het condoom moet verwisselen. Het is soms onhandig, maar je doet het voor een goed doel: jouw eigen gezondheid en die van je bedpartners.

Lees ook: mijn eerste trio: seks met twee mannen

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?