Welke vibrator past bij mij?

Voordat we deze vraag kunnen beantwoorden, moet je goed weten met welk doel je een vibrator koopt. Wil je de vibrator gebruiken bij het vrijen met je partner? Wil je ‘m gebruiken voor zelfbevrediging? Of allebei? Geniet je van penetratie? Of liever alleen stimulatie? En hoe sta je tegenover anale stimulatie? Deze vragen zijn belangrijk om even bij stil te staan voordat je een vibrator koopt!

1. Clitoris vibrators

Aangezien veel vrouwen klaarkomen na stimulatie van de clitoris, is een clitoris vibrator of stimulator een echte must-have. Het woord vibrator staat hier voor het deel dat je in kunt brengen in de vagina en deze vibrators hebben een extra uitstulping voor het stimuleren van de clitoris. Wil je alléén je clitoris masseren, zonder iets in te brengen, kies dan voor een clitoris stimulator.

De clitoris vibrator als je op zoek bent naar:

♥ Gerichte clitoris stimulatie.
♥ Extra verwenfuncties.
♥ Intens clitoraal orgasme.
♥ Vaginale stimulatie.
♥ Clitorale stimulatie.

> Naar de clitoris vibrators

2. Anaal vibrators

Anal is hot! Maar er is wel een verschil tussen anale stimulatie en anale penetratie. Voor alles wat je anaal doet geldt: doe het rustig, neem de tijd en gebruik glijmiddel! Ook als je kiest voor een anaal vibrator is het advies om rustig aan te beginnen. Een anaal vibrator is dunner en smaller dan de vaginale vibrators en is daardoor gemakkelijker in te brengen.

De anaal vibrator als je op zoek bent naar:

♥ Smalle top voor soepele penetratie.
♥ Trillingen over hele schacht.
♥ Intens en compleet orgasme.
♥ Anale stimulatie

> Naar de anaal vibrators

3. Realistische vibrators

Seks fantasieën zijn er in allerlei soorten. Ben je iemand die fantaseert over penetratie door een man? Dan is een realistische vibrator iets voor jou. Qua vorm, gevoel en hardheid benaderen ze een echte penis met een erectie. Met het gebruik van deze vibrator voelt het alsof je écht genomen wordt door een man. Een realistische vibrator herken je aan de vorm en het lijkt alsof er ook echt aderen op deze vibrator zitten. Dit zorgt voor een levensecht gevoel. Deze seksspeeltjes zijn er in verschillende kleuren en formaten. Zo kan je zelf kiezen uit kort en stevig of juist lang en hard en alles daartussen in. Het voordeel van een realistische penis? Ze zijn onvermoeibaar en gaan oneindig door. Wil je 1, 2 of 3 keer klaarkomen? Jij mag het zeggen, deze penis stopt nooit!

De realistische vibrator als je op zoek bent naar:

♥ Natuurgetrouwe nabootsing echte penis.
♥ In te stellen trilsnelheid.
♥ Gaat door tot orgasme.
♥ Vaginale stimulatie.

> Naar de realistische vibrators

4. Tarzan vibrators

De tarzan vibrator is – van alle type vibrators – het meest populaire model. Waarom? Het is de meest veelzijdige vibrator qua gebruiksmogelijkheden. Dit speeltje stimuleert zowel de clitoris als de vagina. De tarzan vibrators met butterfly stimulator stimuleren ook de schaamlippen. Het resultaat? Intens genot en een zinderend orgasme! Er zijn ook Tarzans met 2 ‘uitstulpingen’, deze stimuleren naast de clitoris ook de anus. De Tarzan heeft een draaiende kop en deze kun je onafhankelijk van de clitoris stimulator doseren. Vandaar het meest veelzijdige seksspeeltje dus … Ben je een liefhebber van vaginale stimulatie, dan is de Tarzan zéker een vibrator voor jou.

Wist je dat?

De Tarzan vibrators mede dankzij de Tv-serie ‘Sex and the City’ als warme broodjes over de toonbank vlogen?

De tarzan vibrator als je op zoek bent naar:

♥ Roterende kop.
♥ Trillingen in kralen.
♥ Trillingen in rabbit.
♥ Vibratieprogramma.
♥ Vaginale stimulatie.
♥ Clitorale stimulatie.

> Naar de Tarzan vibrators

5. Vibrator met afstandsbediening

Sinds de introductie van de afstandsbediening ging er ook een wereld open op het gebied van seksspeeltjes. Een afstandsbediening maakt de seksuele beleving nog spannender en erotischer. Je geeft de controle uit handen en een ander bepaalt waar, hoeveel en vooral hoe intens je gestimuleerd wordt. Mede dankzij de mobiele telefoons en apps zijn seksspeeltjes overal ter wereld afstand bestuurbaar geworden. De ontvanger en zender hoeven zich niet langer in dezelfde ruimte te begeven. Hoe spannend is dat?

De vibrator met afstandsbediening als je op zoek bent naar:

♥ Stimulatie op afstand.
♥ Geschikt als koppeltoy.
♥ Alle type stimulatie.
♥ Bestuurbaar met apps.

> Naar de vibrators met afstandsbediening

6. Stimulator

De term stimulator geeft aan dat het om uitwendig gebruik gaat. Vaak gaat het ook meer over masseren dan over vibreren en penetreren. Een stimulator kan een clitoris stimuleren, maar ook je hele lichaam een massage geven. Slipjes met een ingebouwd trilelement vallen ook onder de categorie stimulator. Geniet je iets minder van penetratie, maar des te meer van stimulatie dan is een stimulator misschien meer iets voor jou. Check anders ook de mini vibrators en de massagers. Zeker de mini vibrator is een zeer veelzijdig speeltje dat meer als stimulator dan als vibrator gebruikt wordt. Het voordeel van dit speeltje? Je kunt ‘m overal mee naar toe nemen. Klein maar fijn, maar met een groots resultaat!

De stimulator als je op zoek bent naar:

♥ Met afgeronde top.
♥ Traploos vibreren van Low tot Superspeed.
♥ Flexibele kop.
♥ Clitorale stimulatie.

> Naar de stimulators

7. G-spot vibrator

De G-spot is een extra gevoelige plek halverwege de vaginawand. Stimulatie van dit plekje geeft een erotisch opgewonden gevoel en kan tot een orgasme leiden. De G-spot is niet bij elke vrouw even sterk ontwikkeld, waardoor dit plekje soms lastig te vinden is. Een G-spot vibrator heeft een iets gebogen top en trilt tot in het puntje. Na het inbrengen van een trillende G-spot vibrator zoekt dit speeltje zelf jouw gevoeligste plekje, voor krachtig, intiem genot.

De G-spot vibrator als je op zoek bent naar:

♥ Met gebogen top.
♥ Gerichte G-spot stimulatie.
♥ Trilling tot in de punt.
♥ Vaginale stimulatie.

> Naar de G-spot vibrators

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kom jij ons ook volgen?