Winter is coming: tijd voor verwarmende seksspeeltjes!

verwarmende seks toys

Een nieuwe sensatie in seksspeeltjesland: de heated sex toy! Deze verwarmende seksspeeltjes hebben een aparte functie waarmee je ze warm kunt laten worden. Perfect voor extra genot en fantastisch in de koude dagen die komen. Is een verwarmend seksspeeltje iets voor jou? Je ontdekt het hier.

Verwarmende seksspeeltjes: een splinternieuwe innovatie!

Winter is coming en zo ook de onontkoombare strenger wordende pandemiemaatregelen. Je oude, trouwe vibrator helpt je ongetwijfeld door de komende periode heen, maar stiekem blijft het een koud stukje kunststof. Natuurlijk, het zijn inventieve speeltjes die vibreren, stoten, zuigen en menselijke monden en tongen imiteren. Maar koud blijven ze. Hoe fijn zou het zijn als daar een extra feature aan zou worden toegevoegd? Zoals een beetje temperatuurspel?

Het beste van seks is dat er zo ontzettend veel kan. Verschillende plekken, verschillende standjes én verschillende speeltjes. En net wanneer alles in seksspeeltjesland een beetje lijkt voort te kabbelen, komt er een nieuwe, sexy kaper op de kust. Klaar om je te betoveren en in vuur en vlam te zetten. Jawel, say hello to the heated sex toy!

Vuurtje opstoken

Op zich is het opwarmen van seksspeeltjes geen hemelbestormende noviteit. Zo hebben de meeste mensen allang ontdekt wat je allemaal met metalen en glazen toys kunt doen. Zoals onderdompelen in warm water of een tijdje in de ijskast zetten om te experimenteren met spannende, nieuwe zintuiglijke ervaringen. Maar een verwarmd, op siliconen gebaseerd, speeltje met een motor voor krachtige vibraties? Dát temperatuurspel bestond nog niet.

Deze nieuwste sensatie is de beste manier om het vuurtje in de slaapkamer stevig op te stoken. Verwarmende seksspeeltjes kun je op allerlei manieren gebruiken. Je kunt ze inbrengen, je clitoris ermee masseren of achterover leunen en fantaseren alsof je met een echte sekspartner in bed ligt. Dat lijkt ook zo, omdat de warmte van je speeltje de menselijke lichaamstemperatuur opvallend goed benadert.

Wat zijn verwarmende seksspeeltjes?

Verwarmende seksspeeltjes hebben een ingebouwd verwarmingselement. Met een apart knopje kun je dit verwarmingselement aanzetten en je speeltje opwarmen. Geen zorgen, de toy kan je binnenste niet verbranden. De meeste speeltjes komen maximaal enkele graden boven de gemiddelde lichaamstemperatuur. Sommige speeltjes blijven daar zelfs net onder.

Je kunt het verwarmende element dus zelf instellen. Gemiddeld warmen de speeltjes op tot maximaal veertig graden. Dat is een aangename, warme temperatuur zonder te heet aan te voelen. De meeste speeltjes beginnen echter bij ongeveer zesendertig graden. Vind je het een beetje spannend? Dan begin je daar. Je kunt de temperatuur altijd opvoeren als je dat lekker vindt. Er zijn ook speeltjes die altijd dezelfde, gelijkmatige warmte verspreiden. Dat is vooral fijn om je lichaam te laten ontspannen en de bloedcirculatie aan te zwengelen.

Wat zijn de voordelen van verwarmende seksspeeltjes?

De voordelen van verwarmende toys zijn legio. De aangezwengelde warmte in je vibrator, masturbator of anale speeltje zorgt ervoor dat je intenser geniet van de trillingen van je speeltje. Ook helpt het je beter te ontspannen en maakt het je vagina of anus een stuk gevoeliger voor vibraties, pulsen en stoten. Hoe dat werkt? Doordat je geslachtsdelen snel warm worden, gaan je bloedvaatjes meer openstaan. Daardoor stroomt er meer bloed naar je huidoppervlak en wordt je huid gevoeliger. Elke aanraking voelt vervolgens intenser aan.

Ook de penetratie zelf is een stuk prettiger. Niemand vindt het écht fijn om een koude vibrator naar binnen te laten glijden. Maar doordat deze exemplaren meteen lekker warm zijn, voelt het realistischer aan. De spieren in je vagina krijgen geen koude schok te verwerken en zijn dus ontvankelijker voor het binnendringende speeltje. Zo gaat masturberen meteen een stuk soepeler en lekkerder.

Goed voor je gezondheid!

Wist je dat verwarmende speeltjes ook een oppepper zijn voor je gezondheid? Omdat ze de eerste spanning van penetratie verlichten, en je binnenste extra warm maken, kunnen ze menstruatiekrampen verlichten. En omdat je bloedcirculatie een boost krijgt, ontspannen je spieren en wordt eventuele pijn en stress verzacht. Bonus? Dat zorgt er weer voor dat je makkelijker opgewonden wordt.

Tijdens de koude wintermaanden is een verwarmend seksspeeltje al helemaal een must. Als je een koukleum bent, is het tenslotte erg lastig om spontaan in the mood te komen. Je bent al snel afgeleid door je ijsklompvoetjes en bevroren vingertoppen zijn ook niet bepaald sexy tijdens het masseerspel. Het is nu eenmaal moeilijk om je te verliezen in het moment als je tegelijkertijd het kippenvel uit je huid voelt steken.

Doe je aan impact play? Dan is het helemaal belangrijk dat je opgewarmd bent. Een koude huid heeft namelijk een veel minder hoge pijngrens en het moet natuurlijk geen martelgang worden. Een verwarmende wandvibrator is op zulke momenten ideaal om je huid klaar te maken voor the real deal.

verwarmende toys

Zes verwarmende seksspeeltjes

Al overtuigd van de prikkelende kwaliteiten van het verwarmende seksspeeltje? Lucky you, in 2021 kwamen er verschillende prachtexemplaren op de markt. Of je nu een wandvibrator, een clitorale stimulator of een goeie vibrator wilt, dit zijn de zeven beste seksspeeltjes waar je binnenste naar smacht!

1: Drift van Lora Dicarlo

Deze ergonomische clitorale G-spot-vibrator raakt altijd doel. Met zeven intense vibratiestanden, drie vibratiepatronen en een verwarmingsfunctie die nét boven je lichaamstemperatuur stijgt, past-ie bij iedereen: van pro tot beginner. Het zachte siliconen voelt realistisch en comfortabel aan, een prettige sensatie die nog eens versterkt wordt door het temperatuurspel.

2: Whisper Heat of the Moment Buttplug Vibrator

Deze anaalvibrator warmt op tot 37 graden, waardoor penetratie levensecht aanvoelt. Het speeltje heeft tien vibratiestanden, een licht gebogen top, een smalle hals en vlakke voet. De siliconen schacht voelt zijdezacht aan en glijdt met speciaal anaal glijmiddel moeiteloos naar de fijnste plekken.

3: Rabbit Vibrator

Niet voor overgevoelige dames, deze Rabbit. Het verwarmingselement kan opwarmen naar maar liefst 42 graden, dus dat zal lekker gloeien van binnen. Deze vibrator kan zowel verwarmen als stoten en met tien krachtige standen vibreert hij ook als de beste!

4: Anya Verwarmende Vibrator

De stijlvolle Anya warmt op tot een zachte 38 graden. Ook heeft de vibrator vijf vibratiestanden, vijf intensiteitsstanden en een intelligent mode. Deze laatste stand begint kalmpjes, maar vibreert uiteindelijk steeds dieper. Je hoeft dus niet zelf met de drukknopjes in de weer, maar kunt je zalig overgeven aan wat de geribbelde top van Anya voor jou in petto heeft.

5: Gyrating Stotende Anaalvibrator

Deze geweldige anaalvibrator heeft eindeloos veel stimulerende opties. Hij heeft zeven verschillende vibratiestanden die je kunt combineren met een stotende, verwarmende en roterende functie. Je kunt de vibrator opwarmen tot een aangename 40 graden, waardoor inbrengen opeens een stuk comfortabeler en soepeler wordt.

6: Atlas Verwarmende G-spot-vibrator

Deze waterproof vibrator heeft maar liefst twaalf vibratiestanden om van te genieten. De geribbelde schacht loopt uit in een realistische eikel voor extra stimulatie en dankzij de gebogen top is het telkens bulls-eye wanneer hij op zoek gaat naar je G-spot. De verwarmende functie gaat tot 37 graden, voor extra genot!

Schot in de roos

‘Baby, it’s cold outside…’. Nope, not anymore. Niet wanneer je kunt beschikken over een arsenaal aan verwarmende seksspeeltjes om je binnenste op te laaien. Vergeet ook de verwarmende oliën en glijmiddelen niet, voor een extra behaaglijke en erotische beleving.

Met de winter voor de deur heeft iedereen behoefte aan wat warmte en knusse intimiteit. Op een kleedje voor de houtkachel, bijvoorbeeld. Of diep weggezonken in de zachte kussens in je bed. Want of je nu op zoek bent naar spannende manieren om je lijf te verwarmen of simpelweg een splinternieuwe sensatie aan je masturbatiesessies wil toevoegen: een verwarmend seksspeeltje is precies wat je nodig hebt. Wat ons betreft een schot in de roos!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?