Erotische massagekaarsen voor heet voorspel!

Erotische massagekaarsen voor heet voorspel

Erotische massages? Superopwindend. Erotische massages met druipende kaarsen? Nog een tikkeltje spannender. Voordat je je huis-tuin-en-keukenkaars erbij pakt: we hebben het over speciale, erotische massagekaarsen die veranderen in massageolie als ze heet worden. Perfect voor prikkelend voorspel!

Wat zijn erotische massagekaarsen?

Massagekaarsen kennen een slim trucje. Wanneer ze smelten, transformeren ze namelijk in een geurende massageolie die je heerlijk over het lichaam van je partner kunt verdelen. Of over het jouwe, natuurlijk. Nog beter. Je gebruikt de erotische massagekaars om het voorspel uit te breiden, maar ze prikkelen ook je vergeten erogene zones. Want wist je dat je door de warmte van smeltende oliën zelfs je enkels in vuur en vlam kon zetten?

Feestje voor je zintuigen

Het fijne van massagekaarsen is dat ze al je zintuigen en lichaamsdelen optimaal stimuleren. Ook de lichaamsdelen die tijdens seks normaal gesproken een beetje buiten de boot vallen. De kaars wordt namelijk vaak verrijkt met lustopwekkende geuren die zorgen voor een extra sensuele sfeer. Er zijn zelfs massagekaarsen die gemaakt zijn van eetbare oliën, zodat jullie de zoete nectar van elkaars lichaam kunnen likken. In combinatie met de zachte gloed van het flikkerende kaarslicht is de erotische massagekaars een feestje voor al je zintuigen.

BDSM-vibe

Massagekaarsen zijn ook een fantastische manier om wat pit in je seksleven te brengen. Door de warme olie is de vibe licht BDSM, maar het is nu ook weer niet zo intens dat er visioenen van heftige kinkspelletjes op je netvlies hoeven te verschijnen. Prima voor wat prikkelend voorspel, dus. En een perfect startpunt voor iedereen die de BDSM-wereld een beetje wil gaan verkennen. Want als gloeiendhete kaarsvetdruppels nét te hardcore zijn, is de warme, zoetgeurende massageolie een heerlijk alternatief. Daarnaast droogt massagekaarsolie niet op je lichaam, zoals normale was en traditioneel kaarsvet dat wél doen. Het heeft in plaats daarvan een zacht, hydraterend effect op je huid. Mooie bonus, toch?

Hoe werken erotische massagekaarsen?

Natuurlijk sta je te popelen om met je nieuwe speeltje aan de slag te gaan. Toch is het verstandig om niet zomaar de aansteker bij de kaars te houden om vervolgens maar te zien waar het schip strandt. Ja, er zijn regels. En nee, die zijn er niet voor niets. Dus hoe introduceer je de massagekaars in je slaapkamer? Zonder letterlijk met vuur te spelen en de huid van je partner te verbranden?

Het goede nieuws: in tegenstelling tot normale kaarsen zijn massagekaarsen zo ontworpen dat ze bij een lage temperatuur al smelten. Zeker kaarsen op basis van soja zijn superveilig om te gebruiken, omdat ze bij een prettige temperatuur van 40 graden al vloeibaar worden. Op die manier wordt het risico van verbranding een stuk kleiner. Grijp dus nooit naar een normale kaars als je zin hebt in wat kinky voorspel. De kans op pijnlijke brandplekken is altijd aanwezig als je er geen ervaring mee hebt. De erotische massagekaars is hét alternatief als je in the mood bent voor tintelend temperatuurspel.

Let op! Kaarsen op basis van paraffine branden op een hogere temperatuur dan sojakaarsen. Leuk als je zin hebt in een intense, ietwat pijnlijke, ervaring, maar wees voorzichtig.

Sensueel aroma

Ben je er klaar voor? Als je de massagekaars wilt introduceren in je seksuele spel, heb je geduld nodig. Na het aansteken, duurt het ongeveer vijftien minuten voor hij smelt. Voor grotere kaarsen kan het een half uurtje duren. In die tijd komt er een sensueel aroma vrij dat je zintuigen op scherp zet. Geniet van de geuren tijdens een diner voor twee of tijdens een erotisch gesprek over wat jullie die avond met elkaar van plan zijn.

Wanneer de kaars is gesmolten en er voldoende olie lijkt te zijn voor je erotische massage, blaas je de kaars uit. Het handige van de massagekaars is dat de olie zo’n dertig minuten vloeibaar blijft en dus niet direct verhardt zodra je de kaars uitblaast. Bij paraffinekaarsen (ook wel sm-kaarsen genoemd) is het slim om nog even te wachten totdat de temperatuur van de kaars is gedaald. Voor de zekerheid test je met je vinger of de olie niet te heet is voordat je het over het lichaam van je partner verspreidt.

De sexyste plekjes voor een erotische massage

De ideale plek om te starten zijn de nek, de hals en de schouders. Maar je kunt ook bij de voeten beginnen: twee lichaamsdelen die vaak vergeten worden als erogene zone. Een lome voetmassage, met drukpunten op de juiste momenten en plekken, kan je in een langzame staat van opwinding brengen.

Je voeten zijn bovendien de perfecte poort naar krachtigere erogene zones, zoals de achterkant van je knieën, de binnenkant van je dijen en je billen. Vergeet vooral niet dat een massage meer behelst dan alleen de achterkant van het lichaam. Borsten, buiken en bovenbenen reageren net zo lustig op warme massageolie als ruggen en billen.

Druppelen, zigzaggen en likken

Waar de een geil wordt van tergend langzaam gedruppel, barst de ander bijna uit elkaar van opwinding als de warme plas massageolie in een keer over het lichaam uitgegoten wordt. Zoveel mensen, zoveel wensen en dat geldt duidelijk ook voor erotische massages met kaarsolie.

Zo kun je proberen om de olie zigzaggend over de rug en billen van je partner uit te gieten, in uiteenlopende patronen. Doordat de olie elke plek op een andere manier raakt, komen verschillende lijfelijke sensaties tegelijkertijd samen. Ook kun je experimenteren met je vingers, veren of verfkwastjes om de olie te verspreiden.

Het verrassingseffect van ijsblokjes of koude waterdruppels over de warme olie kan je lichaam verder in vuur en vlam zetten. Is de olie eetbaar? Ga dan bovenop je partner zitten en lik hem langzaam schoon na de massage. Plaag hem een beetje rondom zijn ongetwijfeld steigerende penis en stel het moment waarop je hem naar binnen laat glijden zo lang mogelijk uit.

Let op! Kaarsolie is geen glijmiddel. Het is dus niet de bedoeling dat de olie in je lichaam terechtkomt. Druppel het dus niet op of in je vagina, want dan zit je binnen de kortste keren te kijken met irritaties of een schimmelinfectie.

Douchen of niet?

Spring je na een erotische massagesessie onder de douche of niet? Met wax of kaarsvet is er geen dilemma, dat spul wil je meestal vrij snel van je lichaam afschrobben. Maar massageolie is iets anders. Het zit vaak vol met vitaminen en het doet wonderen voor een droge huid, dus waarom zou je het eraf spoelen?

Tegelijkertijd snappen we het best als je niet dol bent op een glibberige, olieachtige waas over je huid. Zeker wanneer je niet alleen van een massage hebt genoten, maar ook van een hete vrijpartij. Voel je je dus een beetje vies? Spoel de olie er dan af met warm water en wat bodywash of zeep. Dat is nog beter voor je lakens en beddengoed ook.

De beste erotische massagekaarsen

Waar je de fijnste en de lekkerste erotische massagekaarsen haalt? Die je gegarandeerd laten genieten in een spel dat alle zintuigen prikkelt? Juist, bij ons natuurlijk! We hebben allerlei soorten, van soja tot paraffine en van afrodisiaca tot eetbaar. En de meeste exemplaren komen in een mooie, nette verpakking: perfect als ondeugend cadeautje voor een bevriend koppel!

We hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet:


Ben jij dus toe aan iets nieuws en opwindends in de slaapkamer? Probeer het eens, zo’n erotische massagekaars. De voordelen zijn legio:

  • Door de warme olie kun je heerlijk ontspannen en alles loslaten.
  • Door het lage verbrandingspunt is de olie aangenaam warm en loop je geen risico op brandplekken.
  • De olie blijft nog zeker dertig minuten vloeibaar en warm nadat je de kaars hebt uitgeblazen.
  • Wanneer de olie afkoelt op de huid, kun je er nog steeds lekker mee masseren.

En hadden we al gezegd dat massagekaarsen een feestje voor al je zintuigen zijn? Nou vooruit, we zeggen het gewoon nóg een keertje. Neem de gok en ontdek het zelf!

Lees ook: yoni massage: wat is het en hoe doe je het?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?