Top 6 seksspeeltjes voor beginners

top 6 seksspeeltjes voor beginners

Toe aan je eerste sextoy? Experimenteer met een van de onderstaande seksspeeltjes en ervaar optimaal genot. Alle onderstaande toys zijn zorgvuldig uitgekozen en geschikt voor beginners en gevorderden.

Seksspeeltjes voor beginners

Sextoys bestaan al eeuwen en worden de laatste jaren steeds meer verkocht. Het is dus niet raar en zeker niet iets om je voor te schamen. Hierbij de meest geschikte categorieën seksspeeltjes voor beginners:

1. De beste vibrators voor beginners

De vibrator staat bekend als het leukste en makkelijkste seksspeeltje voor beginners. Omdat je van te voren niet weet of een vibrator wat voor je is, raden we aan om te beginnen met een niet al te duur exemplaar. Nog helemaal geen ervaring met sextoys? Kies dan ook niet voor een hele grote vibrator. Het is verstandig om rustig op te bouwen. Er zijn verschillende vibrators voor beginners. Denk er altijd aan om voldoende glijmiddel te gebruiken met je eerste seksspeeltje. Dit maakt het een stuk makkelijker én fijner.

De populairste vibrators wereldwijd zijn Tarzan vibrators. Deze stimuleren zowel je clitoris als je G-spot. De Lily vibrator is een mooie vibrator die zeer geschikt is voor beginners. Je ervaart hiermee niet alleen vaginale stimulatie, maar je clitoris wordt ook direct meegenomen. De gebogen top raakt je G-spot. Met de tien vibratiestanden kun je zelf de lekkerste kiezen.

Ook een minivibrator is een zeer geschikt eerste seksspeeltje. Een bullet vibrator is echt klein: vaak niet veel groter dan een lipstick. Een mini vibrator biedt heerlijke trillingen en is niet te dik. Je kunt er zelf al je intieme plekjes mee aanraken, maar dat kan je partner ook voor je doen. Dit zijn onze populairste kleine vibrators:

2. Welke dildo is geschikt voor beginners?

Een toy dat het meest op een penis lijkt is de dildo. Dit is bijna hetzelfde als een vibrator, maar dan zonder de vibraties. Een dildo is een fijn eerste seksspeeltje en makkelijk in gebruik. Je hoeft hem van te voren niet op te laden en ook niet te bedienen. Het gebruik van een dildo zorgt voor een realistisch ervaring. Dit zijn onze populairste exemplaren:

3. Masturbators/nepvagina’s

Vind je het als man zijnde fijn om jezelf te bevredigen, maar ben je toe aan het ‘echte werk?’. Kies dan voor een masturbator. Dit is een kunstvagina, -anus of -mond die er levensecht uitziet. De kunstvagina heeft een lange, nauwe sleeve, met noppen en ribbels. Het is dus net alsof je echt iemand penetreert. Masturbators zitten vaak verpakt in een verpakking die lijkt op een zaklamp, zoals de populaire Fleshlight masturbators. Ook heel succesvol zijn de Tenga Eggs. In tegenstelling tot de wat duurdere masturbators kun je de eieren eenmalig gebruiken.

4. Cockring voor beginners

Willen jullie samen een toy gebruiken? Kies dan voor een cockring. Deze ring breng je om rond de penis, als hij nog slap of half stijf is. Omdat de ring strak om de stijve penis zit, stroomt het bloed niet weg. Hierdoor hebben jullie allebei plezier van een grotere, stijvere penis die langer in erectie blijft. Beginners kiezen vaak voor een penisring van flexibel, soepel materiaal zoals siliconen.

5. Seksspeeltjes voor beginners: anaal toys

In het rijtje sextoys voor beginners mogen anale speeltjes niet missen. Wil je voor het eerst anale seks proberen? Oefen dan met buttplugs! Met buttplugs kun je rustig wennen aan verschillende formaten. Dat maakt het makkelijker om te ontspannen tijdens échte anale seks. Er zijn vele soorten buttplugs. Setjes met verschillende formaten zijn het best om aan de anale stimulatie gewend te raken. Ook kan je kiezen voor anaal beads. Dit is een anaalketting met bolletjes die oplopen in grootte. Zo kan je het rustig opbouwen. Siliconen anaaltoys voelen zacht en glad aan en zijn makkelijk te reinigen. Dit zijn onze populairste anaaltoys voor beginners:

Lees ook: tips voor (de eerste keer) anale seks

6. Bondagesets voor beginners

Feit is dat de films en boeken van Fifty Shades of Grey ervoor hebben gezorgd dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn geraakt in BDSM en bondage. Met een bondage starterspakket kun je op een rustige manier uitvinden of dit iets voor jullie is. Bondage of SM hoeft namelijk niet direct hardcore te beginnen. Bij voorkeur niet zelfs! Een eerste seksspeeltjes voor beginners set met handboeien en een oogmasker kan al heel veel plezier geven. En als je al wel een stapje verder wilt gaan, kun je ook kiezen voor een complete set met zweepje en tepelklemmen. Spreek met je geliefde een stopwoord af. Als één van jullie dit uitspreekt, dan stopt het bondagespel meteen. Zo kun je veilig en vertrouwd met jullie nieuwe seksspeeltje aan de slag.

Lees ook: BDSM voor beginners: alle BDSM-regels op een rij

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?