Anale standjes: dit zijn onze 7 favoriete anale seksposities

anale seks bananen

Anale seks zorgt voor een ander soort genot dan vaginale penetratie, maar is minstens net zo lekker. Met de juiste partner voelt het intens intiem. Het wordt steeds minder taboe, terecht overigens. Anale seks kan een sensatie zijn voor alle mannen en vrouwen. Bouw het rustig op en geniet van de fijne standjes. Om je te inspireren lees jij hier alles over de beste anale seksposities. We schrijven deze instructies vanuit de gedachte dat jij (vrouw) door jouw partner (man) wordt gepenetreerd. Dat betekent natuurlijk niet dat de rollen niet omgekeerd kunnen zijn: ook een vrouw kan een andere vrouw of man penetreren met een strap-on en ook voor mannelijke stellen zijn veel van deze anale standjes heel geschikt.

1. Relaxt anaal standje: op de man

De beste anale standjes zijn die waarbij jij als ontvanger de totale controle hebt. Bovenop zitten is daarom één van de beste manieren om te beginnen. Laat jouw partner op de rug liggen en kruip er bovenop. Houd je heupen licht gebogen als jij in je eigen tempo rustig zakt om de penis bij jou naar binnen te laten gaan. Dat hoeft natuurlijk niet helemaal te zijn: het topje van zijn penis is ook goed genoeg. Voelt het lekker? Dan kun je rustig bewegen. Buig bijvoorbeeld voorover en zoen met jouw partner. Of leun achterover en ontspan tegen de knieën van jouw lief. Voordeel is dat je hiermee jouw G-spot of A-spot volop kan stimuleren. Dus beweeg, speel en streel voor de meest liefdevolle en sexy ervaring.

2. Anale standjes: de liggende hond

Deze relaxte vorm van doggy stijl, de liggende hond, is perfect voor ondiepe penetratie. Een fijne anale sekspositie als jij nog maar net experimenteert met anale seks. De meeste zenuwen in de anus zitten in de eerste vijf centimeter van de opening, dus dit is een geweldige manier om die stimulatie te krijgen. Ga op je buik liggen, lift je billen iets omhoog en laat je partner direct bovenop jou liggen, van achteren binnenkomend. Laat hem op zijn ellebogen balanceren voor optimaal comfort.

3. Beginners: anaal onder de douche

Er is geen betere plek om voor het eerst anaal te gaan dan onder de douche. De badkamer voelt vaak als een veilige plek, vooral als jij bang bent dat het een beetje rommelig wordt. Bovendien helpt de warmte van de douche jouw spieren (inclusief je sluitspier) ontspannen. Laat je partner achter jou gaan staan, buk lichtjes en laat hem langzaam bij je naar binnen gaan. Als je nog te gespannen bent, begin dan rustig met zoenen, strelen en je anale gebied verkennen. Ga met één vinger naar binnen, draai rondjes en rek geleidelijk jouw anus op. Voelt dat fijn? Dan kun je weer een stap verder.

4. Beste anale standjes: staand

Als je geïnteresseerd bent in staande anale seksposities, is dit standje voor jou. Het is ideaal voor ondiepe penetratie, waardoor je anale opening vol zenuwen goed gestimuleerd wordt. Laat jouw partner tegen het bed leunen waarop jij op het randje ligt. Kantel je bekken, zodat jij met je anus naar hem toe ligt. Draai tijdens de penetratie je heupen, zodat je partner en jij samen de snelheid en bewegingen bepalen.

5. Missionaris met de benen omhoog

Elkaar in de ogen kijken, zoenen en penetreren tegelijk. De anale missionaris met de benen omhoog is ontzettend intiem. Ga op je rug liggen en houd jouw benen omhoog, steunend tegen de schouders van jouw partner. Wil jij het jezelf gemakkelijker maken? Trek dan je knieën naar je toe, zodat jouw anus vanzelf iets open gaat staan. Speel ondertussen met je clitoris of penis, streel je tepels en kijk elkaar aan. Het is zo mooi om in deze anale sekspositie elkaar te lezen, van elkaar te genieten en af en toe te grommen.

6. Zittend lepelen: romantisch anaal standje

Een lief anaal standje: de wagon. Als een treintje gaan jullie achter elkaar zitten. Van top tot teen zitten jullie huid op huid tegen elkaar aan. Ondertussen glijdt langzaam zijn penis bij jou naar binnen. Dit standje is romantisch, lieflijk en daarom geschikt voor beginners. Jij kunt als degene die gepenetreerd wordt de diepte een beetje sturen en dat versterkt het vertrouwen in elkaar. Dit beste anale standje kun je uitvoeren terwijl hij op het bed of op een stoel zit, ga achterover in zijn schoot zitten en lepel elkaar zittend.

7. De kikkerkoning: uitdagend en geweldig

Op zoek naar een anaal standje met de nodige uitdaging? De kikkerkoning vraagt om kracht, controle en balans. Dus als jullie in zijn voor plezier en de nodige inspanning, is dit zeker een aanrader. Ga op de rand van het bed staan en zak in de hurkzit. Leun een beetje naar voren en gebruik je handen om stabiel te kunnen staan. Jouw partner houdt je stevig vast voor de balans en om stevig te kunnen stoten op het ritme dat jullie lekker vinden. De kikkerkoning zorgt voor diepe penetratie en je clitoris (of penis) is volledig vrij om heerlijk gestimuleerd te worden. Vooral doen!

Tips voor je eerste anale ervaring

Als je nog nooit eerder anale seks hebt gehad, dan is het aan te raden om eerst te oefenen met jouw vingers (of die van je partner). Ook toys als buttplugs kun je gebruiken om ervaring op te doen. En vooral: gebruik veel glijmiddel. Je anus kan niet vochtig worden en heeft daarom een ruime hoeveelheid glijmiddel nodig. Dit voelt prettiger en voorkomt beschadigingen aan de gevoelige huis van je anus.

Lees ook: Anaal voorspel: tips en toys

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?