Beginneling tot backdoorpro: de beste anale standjes!

anale seks

Sommigen spannen de kringspier al aan bij de gedachte aan anale seks, anderen lusten er wel pap van. En dan zijn er mensen die wel willen, maar het stiekem toch een beetje spannend vinden. In welke categorie je ook valt, we hebben de beste anale standjes voor je op een rijtje gezet. Van beginneling tot backdoorpro!

Voordat we ons arsenaal aan anale standjes tevoorschijn toveren, delen we eerst wat slimme tips. Want hoe je het ook wendt of keert, anale penetratie is natuurlijk nét een tikkeltje heftiger dan vaginale penetratie.

De belangrijkste tip? Wees voorzichtig als je van bil gaat. Denk niet dat zo’n penis er zomaar ingeramd kan worden, de anale regio heeft wat extra opwarming en oprekking nodig voordat er gepenetreerd kan worden.

Tongen, vingers en speeltjes

Bouw het dus rustig op en laat eerst een vinger of een kleine anale dildo naar binnen glijden. Wees vooral niet zuinig met het glijmiddel: de anus maakt geen vocht aan bij opwinding en kan dus wel wat glibberige ondersteuning gebruiken. Geef het ook duidelijk aan wanneer het pijn doet of onprettig aanvoelt. Misschien moet het tempo dan een tandje lager.

Gaan jullie langzaam van start en geven jullie the booty alle tijd om rustig aan tongen, vingers en speeltjes te wennen? Dan kan het grover geschut van stal worden gehaald. Dat kan een penis zijn, maar ook een strap-on dildo als degene die penetreert geen penis heeft.

Want ja, ook mannen kunnen door vrouwen anaal genomen worden. Wat zeggen we, iederéén kan anaal genomen worden met zo’n seksspeeltje. Sinds het taboe steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, voegen dan ook steeds meer stelletjes anale standjes toe aan hun seksrepertoire. En terecht, want in en rond je anus wemelt het van de gevoelige zenuwen en plezierpuntjes.

Genot gegarandeerd, dus. Vooral als je voorzichtig te werk gaat!

Zeven anale standjes

 

1: Lepeltjelepeltje

Heb je nog geen ervaring met anale seks? Dan is lepeltjelepeltje een prima standje om er vertrouwd mee te raken. Het is heel intiem en omdat je je niet erg in hoeft te spannen, krijgen de spieren va je anus alle kans om te relaxen. Wel zo handig.

Hoe het werkt? Net als bij vaginaal spoonen, gaan jullie lepeltjelepeltje liggen. Terwijl jij jezelf opkrult, kan je partner je anus van achteren langzaam insmeren met glijmiddel. Om vervolgens zachtjes naar binnen te schuiven. In dit standje kan je partner je stevig vasthouden en met je tepels en clitoris spelen voor extra genot.

Lepelen kan ook zittend, trouwens. Ga als een treintje achter elkaar zitten en schuif op zijn schoot. Houd elkaar stevig vast en laat hem bij jou naar binnen glijden. In deze zittende positie is het makkelijker voor jou om te sturen en de diepte en het tempo te bepalen. Je partner kan tegelijkertijd zijn handen over jouw lijf laten dwalen en jouw hotspots te aandacht geven die ze verdienen.

Tip: ga je voor liggend lepelen? Plaats dan een kussen onder je heupen. Zo komen je billen wat omhoog en kan je partner je makkelijker penetreren.

2: Missionaris

Niks romantischer dan the good old missionary. Je kunt elkaar zoenen, penetreren en in de ogen kijken, wat wel zo fijn is als je voor de eerste keer anaal gaat. Natuurlijk is de klassieke missionaris wat lastig als je een penis tussen de billen wilt krijgen. Daarom kantel je je bekken een beetje en gooi je je benen de lucht in, zodat je billen spreiden en je anus meer bloot komt te liggen.

Je kunt je benen ook om de rug van je partner klemmen of je voeten tegen je partners schouders zetten. Of je trekt je knieën naar je toe, zodat je anus vanzelf wat open gaat staan. Het lekkere aan dit standje is dat je ondertussen met je clitoris en tepels kunt spelen en helemaal kunt verdwijnen in intiem oogcontact. Iets wat bij anale seks vaak verloren gaat, omdat veel mensen meteen in de hondjesstand gaan zitten.

3: Cowgirl

Girl on top?! Yes, please! We vinden het allemaal wel prettig om af en toe de teugels in handen te hebben en bij anale seks is dat soms helemaal een must. Niemand voelt tenslotte beter aan dan jijzelf wat geil en lekker is. Ga daarom bovenop je partner zitten met je knieën aan weerszijden van zijn middel. Laat je vervolgens met je billen over zijn penis zakken. Rol en wieg vervolgens met je heupen zodat zijn piemel langzaam naar binnen kan glijden.

Again: wees niet gierig met glijmiddel, anders wordt het een pijnlijke exercitie. Maar wees ook voorzichtig en laat jezelf niet meteen zakken naar de basis van zijn pielemans. Als de spieren van je anus nog niet voldoende opgerekt zijn, is het geen pretje wanneer een penis of dildo er meteen helemaal inschiet. Begin dus rustig met de top en beweeg langzaam op en neer tot je voelt dat hij wel wat dieper naar binnen kan. Buig een beetje voorover zodat je je partner ondertussen kan kussen en strelen. Zo wordt het een sexy, liefdevolle en intense ervaring voor jullie allebei.

4: Doggystyle

Ja hoor, daar is-ie dan. Anaal op zijn hondjes. Toegegeven, het is niet het meest intieme of romantische standje. Maar het is natuurlijk ideaal wanneer je klaar bent voor diepe, heftige en krachtige penetratie. Je partner kan makkelijk bij je naar binnen, heeft volledige controle over jouw lichaam en geniet natuurlijk van een fantastisch uitzicht over jouw billen en zijn naar binnen stotende penis.

Leun dus op je knieën en handen en gooi die kont omhoog. Laat je partner je billen spreiden, je anus insmeren met wat glijmiddel en eerst wat vingerwerk verrichten voordat hij naar binnen stoot. Als je je bovenlijf op het matras legt, kan hij je nog dieper penetreren en heb je dikke kans dat hij je A-spot weet te raken. Dat is een gevoelig plekje dat ongeveer twee centimeter dieper dan de G-spot ligt en zich tussen je blaas en baarmoeder bevindt. Het wordt wel de vrouwelijke prostaat genoemd en kan door diepe anale penetratie gestimuleerd worden. Extra lekker wanneer hij tegelijkertijd je clitoris beroert.

“Laat je partner je billen spreiden, je anus insmeren met wat glijmiddel en eerst wat vingerwerk verrichten voordat hij naar binnen stoot.”

5: Liggend hondje

Vind je van achteren wel sexy, maar wil je niet te diep? Dan ga je voor het liggende hondje. Daarbij lig je op je buik met je benen bij elkaar. Je kunt een kussen onder je buik leggen om je billen wat te liften, zodat je partner er makkelijker bij kan.

Je partner komt vervolgens op je liggen, steunend op zijn ellebogen, en komt zo langzaam bij je naar binnen. Het beste aan dit standje? De meeste zenuwen in de anus bevinden zich in de eerste vijf centimeter. Als je niet op jacht bent naar de A-spot, hoef je dus helemaal niet per se voor diepe penetratie te gaan. Het gevoel van een snel naar binnen en buiten schietende eikel is net zo lekker.

6: Kikkeren

Klaar voor next level anaal? Als je wilt kikkeren, moet je wel over de nodige kracht en balans beschikken. Het is een anaal standje voor gevorderden, dat behoorlijk wat inspanning vergt, maar het is wel heel opwindend wanneer je hem beheerst.

Hoe het werkt? Ga op de rand van je bed staan en zak in de hurkzit. Inderdaad, als een wegspringende kikker. Leun vervolgens een beetje naar voren en zet je handen stevig op het matras om je balans te bewaren. Je partner staat aanhet bed en houdt je vervolgens van achteren stevig vast en heeft alle controle over het ritme, de diepte en de stootkracht van de penetratie. Omdat je benen gespreid zijn, kan je partner makkelijk bij je clitoris voor het betere vingerspel.

“Het is een anaal standje voor gevorderden, dat behoorlijk wat inspanning vergt.”

7: De Lotus

Beetje heftig of een zware uitputtingsslag, dat kikkeren? Dan eindigen we met een romantische klassieker! De Lotus is een zacht en intiem standje voor anale seks. Met meer dan voldoende gelegenheid om in elkaars ogen weg te dromen.

Ga allebei op het bed zitten en klim bovenop zijn schoot. Laat jezelf zachtjes naar beneden zakken, zodat zijn penis tussen jouw billen naar binnen verdwijnt. Terwijl jullie elkaar liefdevol omhelzen, en elkaar diep in de ogen aankijken, bewegen jullie langzaam op en neer.

Met anale standjes als de Lotus heb je het beste van twee werelden. De intensiteit van anale seks en de lustvolle intimiteit van de Lotushouding. Lekkerder en lomer dan deze komen de anale standjes niet!

Eerste keer anale seks? Probeer het onder de douche!

Een laatste tip voor iedereen die voor de eerste keer de achterdeur neemt. Ga lekker samen onder de douche. Het warme water helpt je spieren te ontspannen en brengt je sowieso in een relaxtere stemming.

Maak je je zorgen over hygiëne? Dan is de douche helemaal ideaal. Zeep elkaar in en speel wat met de waterstralen op intieme plekjes. En laat je partner langzaam je billen en anus verkennen. Een vinger naar binnen, rondjes draaien en zachtjes je anus oprekken. Dat werk.

Nu nog wat glijmiddel erbij (want, nee: water is niet hetzelfde als glijmiddel!) en laat het spel beginnen!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?