Body to body massage: een praktische uitleg

Een body to body massage is een heerlijke en glibberige manier om in de stemming te komen. Een pikante vorm van masseren. En of een body 2 body eindigt in een happy ending is helemaal aan jou. Kom nader tot elkaar, zoek de warmte op, verwen jezelf. Let op en schrijf mee, want wij vertellen je alles over de body 2 body massage. Zo ben je straks klaar om het in de praktijk te brengen.

Body to body massage, de spannendste in zijn soort

Eerst deze massage maar even in een notendop. Wat is een body to body massage eigenlijk? Bij een body 2 body massage neem je als stel elkaar onder handen. Je gebruikt je hele lichaam om de ander te masseren. Het begint met je handen. Smeer jezelf in met massageolie en kneed de ander met je handen. Vervolgens ga je verder met je billen, ellebogen en je borsten. Wat er maar in je opkomt. Deze intieme massage wordt vooral als voorspel gedaan. Het is simpelweg te lekker en te opwindend om na een body 2 body niet samen tot het hoogtepunt te komen.

Start body to body: zet de massageolie klaar

Zijn jullie klaar voor een nieuw soort voorspel? Dan is het tijd om actie te ondernemen, zodat je kunt beginnen met de body 2 body massage. Voor je begint, er is één noodzakelijk product dat je bij de hand moet hebben: massageolie. En bij voorkeur een olie die ook geschikt is als glijmiddel, voor het geval de body 2 body massage uitmondt in een fijne sekspartij.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Onthoud goed dat bij een body to body massage het een behoorlijk glibberig tafereel kan worden. Het bed is uiteraard de meest comfortabele plek om elkaar hiermee optimaal te verwennen. Maar om jouw bedlinnen goed te beschermen tegen alle olie, kan je het best een lak laken halen, zodat de olie niet in je hoeslaken en matras gaat zitten.

De body 2 body massage in vijf stappen

Voor de nieuwsgierige medemens die graag experimenteert: hierbij in vijf stappen uitleg voor een opwindende body 2 body massage. Deze massage draait om opbouwen, elkaar teasen, durven en vooral genieten.

Stap 1: begin met smeren!

Zijn jullie beiden uitgekleed? De leidende partner pakt de olie, terwijl de ander toekijkt vanuit bed. Smeer je van top tot teen in met de olie. En voor het uitzicht van je partner: maak er vooral een sensueel schouwspel van. Begin met je armen, neem je borst(en) mee en glijd langzaam door naar je edele delen. Laat geen plekje onbedekt en als je er klaar voor bent, is het de tijd om je partner aan te pakken. De body to body massage is begonnen. Neem met je gladde lijf de ander onder handen. Nogmaals, je hebt nooit te weinig massageolie.

Stap 2: begin te kneden met je handen

Ga op je partner zitten en streel het lichaam met jouw handen. Smeer ook bij hem (of haar) alles in met olie. Kneed alle vlezige delen en bouw de spanning op. Duik dus niet direct op de gevoeligste plekjes: het geslacht en haar borsten. Klier, kietel, knijp en glijd alles bij langs. Zodra de ander volledig glibberig is, is het tijd voor de volgende stap.

Stap 3: klaar om body to body te gaan

Jullie zijn warm, letterlijk. En jullie lichamen zo glad dat jullie klaar zijn voor het echte werk van de body to body massage. Glijd met je billen over de schoot van de ander, prikkel elkaar door de edele delen over elkaar heen te schuiven. Schuif rustig over zijn borst naar voren, met je vagina in de richting van zijn gezicht. Of ga als man achterlangs met je penis door haar billen. Je kunt van alles verzinnen, wees creatief.

Stap 4: body to body massage met billen, benen, borsten

Body to body massage draait om experimenteren met verschillende posities, één omhoog en één omlaag, zijwaarts, op je rug of met je hoofd richting de voeten van de andere en vice versa. Oefen druk uit met je billen, je geslacht, gebruik je ellebogen en je benen. Niets is te gek. Durf uit te proberen en vergeet vooral niet te genieten.

Stap 5: rollen body 2 body omdraaien (optioneel)

Tot nog toe was er in dit spel één leider en de ander geeft zich vooral over aan hetgeen hem of haar overkomt. Afhankelijk van wat jullie willen, is het fijn de rollen om te draaien. Geef de leiding door aan degene die eerst mocht ontvangen. Welke rol je ook kiest, in alle vormen is de body to body massage genieten. En wie weet komen jullie niet eens toe aan het omdraaien van de rollen, maar is dit spel al omgeslagen in een heerlijke vrijpartij.

Body to body massage: goed om te weten

De eerste keer dat jullie je overgeven aan een body 2 body massage, kan het een onwennig en grappig spel worden. Als je niet gewend bent met gladde lichamen over elkaar heen te schuiven, is je lichaam soms lastig te controleren. Maar ook voor body to body massage geldt: oefening baart kunst. Die lichaamsbewegingen komen onder controle en een body 2 body wordt vanzelf gemakkelijker en fijner.

Samen genieten van body to body massage

Het is belangrijk dat jullie beide plezier beleven (niet slechts één van jullie) en genieten van dit absoluut intieme spel. Praat daarom voordat je besluit om een body 2 body massage te doen over je verlangens, je wensen en welke delen van het lichaam hij of zij wil verkennen. Vraag ook vooral naar wat de ander wil, weet wat je partner lekker vindt en waarom hij of zij de body 2 body wil ervaren.

Nog een laatste tip!

Zorg dat de plek waar jullie de body 2 body massage aangaan helemaal klopt. Trek de gordijnen dicht, steek kaarsen aan, zorg voor een heerlijke geur, zet sensuele muziek op: alles wat bijdraagt aan de spanning is welkom. Je zintuigen worden op zoveel manieren geprikkeld. Het helpt echt om opgewonden te raken en samen steeds een stap verder te gaan. Creëer voor jullie de perfecte body to body experience.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?