Tien creatieve standjes voor een trio: onze tips

seksstandjes trio

Binnenkort is het zo ver: jij gaat je eerste trio beleven. Of misschien heb je het al vaker gedaan, maar wil jij je grondig voorbereiden voor een volgende keer. Ben je op zoek naar heerlijke standjes voor een trio? Er is genoeg om uit te kiezen! Een trio betekent zes paar handen, drie tongen, drie geslachten en heel wat voeten. Er is genoeg om te stimuleren en om mee te stimuleren. Lees snel verder voor tien creatieve standjes voor een trio. Wissel ze af, gebruik seksspeeltjes, laat jullie fantasie los en geniet optimaal van een hete vrijpartij met zijn drieën.

1. Standjes voor een trio: populairst is dubbele penetratie

Voor alle vormen van een trio is de dubbele penetratie één van de meest favoriete standjes. Het mooie aan deze creatieve standjes voor een trio is dat er anaal en vaginaal wordt gepenetreerd. Jullie kunnen ervoor kiezen om één van de twee penetraties met een vibrator te doen. Zo heb je meer ruimte en wordt het comfortabeler. Bovendien is het dé oplossing als er maar één man bij het trio betrokken is. En met de handen die over zijn, is er heel wat te stimuleren: van ballen en clitoris tot gevoelige plekjes als tepels en oorlelletjes. Bij man-man-vrouw hebben jullie alles bij de hand wat nodig is. Bestaat het trio uit twee vrouwen en een man, dan is een voorbinddildo een heerlijke toy.

2. De cowgirls: standje voor trio VVM

De cowgirls behoort ook tot één van de populairste standjes voor een trio tussen twee vrouwen en een man. De man ligt op zijn rug op het bed, met een kussen onder zijn hoofd. Één van de vrouwen gaat bovenop hem zitten en brengt zijn penis bij haar vagina naar binnen. De andere vrouw knielt over het gezicht van de man, met haar gezicht naar de andere vrouw. Hij stimuleert haar oraal, terwijl de twee dames intiem met elkaar kunnen zijn.

3. Oraal standje voor een trio: de oneindige cirkel

De oneindige cirkel is een heerlijk standje voor geweldige orale seks tijdens een trio. Met drie monden kun je elkaar verwennen op de meest erotische manieren. Iedereen die meedoet aan jullie trio gaat op zijn zij liggen met het gezicht naar de penis of vagina van degene die boven je ligt. Het ziet er uit als een oneindige cirkel. Deelnemer A bevredigt deelnemer B, B zit met zijn tong tussen de benen van deelnemer C. En op zijn of haar beurt verwent C deelnemer A weer.

4. Twee in één penetreren: dubbel dip

Bij de dubbel dip vrijen jullie allemaal tegelijk met elkaar. Twee vrouwen, twee mannen of een man en vrouw liggen bovenop elkaar. De derde persoon gaat daar bovenop liggen, zoals je normaal doet bij de missionaris. Penetreer boven, onder, de vagina of de anus en wissel af. Met strap-ons is het ook mogelijk voor drie vrouwen om dit standje te doen. Het lekkere aan dit standje voor trio’s is dat ook de twee onderop elkaar volop aandacht kunnen geven.

5. Stap in de doggy style trein

Doggy style, maar dan alsof je in een treintje rijdt. Heb je dit standje voor trio’s al gevisualiseerd? Een korte uitleg: jullie doen allemaal doggy style bij elkaar: de twee achtersten penetreren de persoon voor zich. En de voorste? Die kan optimaal genieten en daarbij zichzelf verwennen door te masturberen. De doggy style trein is één van de meest intense standjes voor trio’s. Jij moet je precies op het juiste moment bewegen, want anders raken jullie het ritme kwijt. Dit standje werkt het beste bij drie mannen of MMV. Zijn er meer vrouwen, gebruik dan een lekker speeltje.

6. Penetratie + oraal: de Eiffeltoren

Alle deelnemers van een trio genieten tegelijkertijd van een hoop genot: dat maakt de Eiffeltoren met recht één van de lekkerste standjes voor een trio. Bij de Eiffeltoren wordt de middelste persoon gepenetreerd door de achterste. De voorste persoon wordt oraal bevredigd door de middelste. Je kunt afwisselen door op de buik of rug te gaan liggen. Laat bij een MMV-verdeling de vrouw in het midden op handen en knieën plaatsnemen. Zij bevredigt de ene man oraal, terwijl de ander van achteren bij haar binnenkomt. Dit standje noemen we ook wel de kip aan het spit, die je op nummer 10 tegenkomt.

7. Standje 69 + 1

Bij standje 69 stimuleer je elkaar oraal, de één boven en de ander onder. Bij dit creatieve standje voor een trio penetreert de derde deelnemer degene die boven zit van achteren met een penis of vibrator. En de onderste man of vrouw? Die bevredigt die derde persoon door aan zijn ballen te likken of door haar clitoris te stimuleren met vingers. Bij dit standje voor een trio is het soms lastig jouw evenwicht te bewaren, maar het is ontzettend geil om zoveel lichaamsdelen dicht bij elkaar te kunnen zoenen, likken en aanraken. En oefening baart kunst.

8. De schakelketting: het beste uitzicht

Net als de doggy style trein hoort de schakelketting bij de creatieve standjes voor een trio. Het verschil is dat je bij de schakelketting tegen elkaar aan gaat liggen, zoals je ook gaat liggen bij lepeltje lepeltje. De voorste en middelste persoon worden van achteren gepenetreerd. De achterste persoon heeft absoluut niets te klagen: hij heeft het beste uitzicht van allemaal.

9. Dubbel oraal is dubbel genot

Als er iets too hot to handle is, dan is dat wel dubbel oraal. Bij dit standje voor een trio gaan de twee andere deelnemers helemaal los om jou oraal te bevredigen. Dubbel oraal zorgt voor dubbel zoveel genot: twee tongen die je penis stimuleren of door jouw vagina likken. Is de één moe dan neemt de ander het over. Zij kunnen afwisselen, samenwerken en elkaar zoenen. Ga er heerlijk voor liggen en geniet van dit dubbele plezier.

10. Creatieve standjes voor een trio: kip aan het spit

Een heerlijk standje voor een trio MMV is de kip aan het spit. We geven toe dat het niet zo aantrekkelijk klinkt, maar het is de moeite waard om het te proberen. De vrouw zit in het midden op handen en knieën en bevredigt met haar mond de voorste man. De andere man penetreert de vrouw van achteren, zoals bij doggy style. Het stoten helpt de vrouw om een fantastische pijpbeurt te geven aan de voorste man. Daar bovenop heeft die laatste persoon een geweldig uitzicht op de sexy acties van de andere man en vrouw. Je kan natuurlijk het penetreren afwisselen met toys of met vingeren. Als jij de G-spot en clitoris tegelijk stimuleert weet zij niet wat haar overkomt.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?