De leukste spelletjes voor onder de kerstboom

sexy spelletjes

Jij bent dól op spelletjes. Met vrienden, met familie en met je partner. Met die laatste speel je ook een heel ander soort spelletjes in de slaapkamer: die met een erotische inslag. Zin om samen iets nieuws te proberen? Dit zijn de leukste spelletjes voor onder de kerstboom!

Spelletjes voor liefhebbers van oraal

Zijn jullie dol op orale seks of wil je dat juist graag wat meer laten voorkomen in je seksleven? Dan is The Oral Sex Game een leuk spel voor jullie. Dit spannende spel is helemaal gericht op orale seks en bevat opwindende opdrachten.

Voor op vakantie: Hart vol Erotiek

Deze kleine variant van Hart vol Erotiek is perfect om mee te nemen op vakantie. Hij bevat 21 opwindende opdrachten voor drie weken lang erotisch avontuur. Leuk als je samen op reis bent, een weekendje weggaat, maar natuurlijk ook voor thuis.

Lekkerste spelletjes: Sex Roulette

Voor iedereen die graag naar het casino gaat hebben we iets leuks: Sex Roulette. Dit erotische bordspel is geschikt voor koppels en bevat 24 erotische uitdagingen. Draai aan de spinner en ontdek welke opdracht jij uit moet voeren! Er zijn verschillende uitvoeringen van dit spel, zoals kinky en voorspel.

Een erotische dobbelsteen

Is jullie seksleven een beetje vanille en zou je het graag wat spannender maken? Dat kan met deze erotische dobbelsteen van You2Toys. Op de dobbelsteen staan allerlei verschillende standjes. Het standje dat op de dobbelsteen staat is datgene wat je gaat proberen.

Glow in the dark voorspel dobbelstenen

Seksdobbelstenen zijn er in allerlei varianten. Zo heb je ook de originele voorspeldobbelstenen. Deze glow in the dark dobbelstenen bevatten een opdracht, zoals lick, en een lichaamsdeel, zoals nipples.

Hart vol Kamasutra

Ben je helemaal klaar om meer spannende standjes te ontdekken? Het Hart vol Kamasutra zit vol met maar liefst 69 erotische opdrachten, die allemaal betrekking hebben op de Kamasutra. Hiermee leer jij op een creatieve manier de standjes kennen uit de Indiase seksbijbel.

Ultiem verlangen

Ultiem verlangen is één van de bekendste erotische spelletjes. Het spel staat erom bekend dat het vrouwvriendelijk is en je ingedutte relatie spannender maakt. Het spel laat je bijvoorbeeld vragen beantwoorden waardoor jullie dichter bij elkaar komen en is ontwikkeld samen met seksuologen. Een vraag die je bijvoorbeeld kunt verwachten is om een fantasie aan je partner te vertellen. Je kunt het spel samen doen, maar er zijn ook edities voor meerdere koppels, er is een uitbreidingsset met 240 extra vragen, een reiseditie en een kinky variant.

BDSM met panterprint

Voor iedereen die altijd al geïnteresseerd was in BDSM hebben we het spannende spel Master & Slave. Dit is één van de spannendste spelletjes voor onder de kerstboom, waarmee jouw fantasie werkelijkheid wordt. In de box zitten niet alleen opdrachtkaarten met 24 opdrachten, maar ook allerlei spannende toys met panterprint. Zo ontvang je een zweep, balgagg, boeien en nog veel meer.

Spannende spelletjes: Fuck Me

Het Fuck Me spel van Tease & Please combineert het beste van twee werelden: een erotisch spel en seksspeeltjes. Naast het spel ontvang je dus ook een setje erotische dobbelstenen, een cockring en een vibrerende cockring. Zo wordt het nog spannender om samen nieuwe dingen te ontdekken. In de set zitten onder andere 52 kaarten met verschillende seksstandjes en zes boekjes met opdrachten.

Date Night kaartspel

Gaan jullie weg of blijven jullie thuis? Het Date Night kaartspel van Fifty Shades of Grey is één van de spelletjes uit deze lijst waarbij je zelf kunt kiezen. Willen jullie thuisblijven, dan kies je voor één van de staying in kaarten. Ga je lekker de deur uit, dan kies je voor de going out kaarten. Op de kaarten staan originele ideeën voor een date night.

Erotische puzzel maken

Samen een erotische puzzel maken? Yes please! De puzzels van Tease & Please zijn heel leuk om samen te maken: ze bevatten namelijk een erotische afbeelding. En omdat de puzzel maar uit 200 stukjes bestaat, heb je daarna alle tijd om van je partner te genieten.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?